Vos prieš pustrečios valandos atvaryti nauji Kėdbuso Altas Ecoline mikroautobusai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno apskrities viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Anti Kedbus Rodyti pranešimąo kada VDL atvažiuos?
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąGaila, kad seno modelio, jau išėjo naujasis CrafterMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąNeįpirktų naujo modelio...
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąĮpirkt gal ir įpirktų, bet išeitų ne keturi, o kokie du mikroautobusai už tuos pačius pinigus
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Anti Kedbus Rodyti pranešimąo jei pasiteisins, tai koki kieki nupirks? ir ar bus dažomi baltai?
Comment
-
Kam perdažyt? Pirma pinigų mėtymas, antra ir šitas dažymas grazus +jis dar gerai atrodo ne išblukęs nieko, trečia jau keli parkai turi balta dažymą. Temsas baltai perdažė Kautra nes nenorėjo, kad jų dažyma dubliuotų, o Crafteriai balti nes neturėjo dažymo varijantųMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąManau paleis ir jas (jai ne originalias tai įdės tokias kaip Kutsenits), tik, kad pastaruoju metu jos truputį "ožiuojasi"
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąKlaipėdoje poroje autobusų pas privatininkus yra analogiškos švieslentės, kurios yra įmontuotos Kutsenits autobusiukuoseMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąKam perdažyt? Pirma pinigų mėtymas, antra ir šitas dažymas grazus +jis dar gerai atrodo ne išblukęs nieko, trečia jau keli parkai turi balta dažymą. Temsas baltai perdažė Kautra nes nenorėjo, kad jų dažyma dubliuotų, o Crafteriai balti nes neturėjo dažymo varijantų
Comment
-
Aha, ištikro reikia... Taip, taip, taip reikia perdažyti labai reikia padaryti jį patrauklų jis tikrai tada bus šiuolaikiškas ir gražus juk tai visai neseniai gamintas autobusas. Žinot kolega jūs tikrai teisus aš atsiprašau nes tikrai reikia šiuolaikiško VT visai Lietuvai.Paskutinis taisė rytis001; 2016.09.22, 19:55.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąAha, ištikro reikia... Taip, taip, taip reikia perdažyti labai reikia padaryti jį patrauklų jis tikrai tada bus šiuolaikiškas ir gražus juk tai visai neseniai gamintas autobusas. Žinot kolega jūs tikrai teisus aš atsiprašau nes tikrai reikia šiuolaikiško VT visai Lietuvai.
moderatoriai tikiuosi pratrins žinutes niekaip nesusijusias su vt.
P.S Valiau, gal jau matėte mieste ši autobusa, aš šiandien važiavau, bet dar nepastebėjau, smalsu būtu apžiūrėti, nežinau, ar lietuvoje kažkas tokius eksploatuoja, bet autobusas tikrai kokybiškai atrodo,negaliu atsidžiaugt „ Kėdbusu”
Comment
Comment