Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno apskrities viešasis transportas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
    Pas Trollino solarius medinės sedynės. Tai patogu???
    Na, nėra tobulų troleibusų ar autobusų, kurie neturėtų trūkumų. Tačiau jei keliai Kaune nebūtų tokios būklės, tada ir tos kietos sėdynės netrukdytų. O šiaip keista, kad autobusai pirkti su sėdynių paminkštinimais, o troleibusų sėdynės tik aptrauktos audiniu.

Comment

Parašė Elis Rodyti pranešimą
      Na, nėra tobulų troleibusų ar autobusų, kurie neturėtų trūkumų. Tačiau jei keliai Kaune nebūtų tokios būklės, tada ir tos kietos sėdynės netrukdytų. O šiaip keista, kad autobusai pirkti su sėdynių paminkštinimais, o troleibusų sėdynės tik aptrauktos audiniu.
      Kautros Sprinteriai ir turi nepatogias sėdynes.
      Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Pas Trollino solarius medinės sedynės. Tai patogu???
        Ne medines, bet plastikines. Gamintojas galėjo paminkštinti, bet Autrolis užsakė specialiai taip, kad bomžams palikus balą, ji matytųsi, o ne įsigertų kaip autobusuose. Apie tai rašyta spaudoje prieš daug metų, kai užsakinėjo.
        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė Ametistas Rodyti pranešimą
          Ne medines, bet plastikines. Gamintojas galėjo paminkštinti, bet Autrolis užsakė specialiai taip, kad bomžams palikus balą, ji matytųsi, o ne įsigertų kaip autobusuose. Apie tai rašyta spaudoje prieš daug metų, kai užsakinėjo.
          Esu matęs atplėšta audėklą. Medinės... Gal Vilniui ir Plastikinės bet Kaune esu matęs medines
          Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Esu matęs atplėšta audėklą. Medinės... Gal Vilniui ir Plastikinės bet Kaune esu matęs medines
            Na ne medinės jos, o plastikinės. Medinė plokštė tik ten, kur sėdima.
            www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė Ametistas Rodyti pranešimą
              Na ne medinės jos, o plastikinės. Medinė plokštė tik ten, kur sėdima.
              Ai nu aišku. Dėkui už paaiškinima.

Comment

Beje Jonavos AP savo senajį MB 0408 perdaze visiškai baltai
                Va:

Comment

Gal kas naujo girdėti apie Kautros ketinimus vežti keleivius Kėdainių mieste?

Comment

Kol kas nieko negirdėti. Kautra dar turi savivaldybei pranešt kiek norėtų gaut už nuostuolingus maršrutus.

Comment

Šiek tiek naujienu..

http://www.part.lt/perziura/6bc1b043...c914b41749.jpg

Comment

Nauji Merulos pirkiniai. Durisotti ant Peugeot Boxer važiuoklės, abu 2000m. gamybos, pusiau žemagrindžiai. bet su turėklais per vidurį

Ir iš kur jie tokius traukia?

Comment

Ant prancūzų traukia. Bet su autobusais jau reikalai pasikeitė. Dabar skandinavų užsipirko.

Comment

Nuo rugsėjo 1 d. 179 Kauno rajono autobusas ryte vienu vieninteliu reisu pradėjo važiuoti iki Pakuonio.
                            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Merulos HPL095

Comment

Nuo vakar be 179, pasikeitė ir 101 su 168 maršrutų trasos. Dabar 101 visais reisais važiuoja per Ledos kapines ir toliau tiesiai iki Užliedžių. Įrengtos dar 3 papildomos stotelės. 168 vietoje A1 magistralės ir kelio Giraitė-Užliedžiai nukreiptas kaip 101 per IX fortą, Giraitę, Ledos kapines.
                                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                  Nuo rugsėjo 1 d. 179 Kauno rajono autobusas ryte vienu vieninteliu reisu pradėjo važiuoti iki Pakuonio.
                                  Iki Pakuonio dar pratęsti 172 maršruto Kaunas-Margininkai-Piliuoja du popietiniai darbo dienų reisai ir nedarbo dienų reisai.

Comment

Pristatytas pilnai žemagrindis autobusas
                                    http://kaunas.kasvyksta.lt/2015/09/1...dis-autobusas/

Kautra pristatė naują žemagrindį autobusą, kuris važinės Kauno rajone, panašu, kad Kauno rajonas turi vieną iš geriausių (gal ir geriausią) priemiestinių autobusų parkų.

Comment

Vienoje nuotraukoje matosi, kad už sėdynės nėra apsauginio stiklo.
                                      Ir beje, kokius autobusus pakeis šios Temsos?
                                      Daugiau mano nuotraukų >>
                                      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                        Vienoje nuotraukoje matosi, kad už sėdynės nėra apsauginio stiklo.
                                        Ir beje, kokius autobusus pakeis šios Temsos?
                                        Gal žemagrindi neoplan?

Comment

Neoplaną galėtų ir palikti. O nurašyti VanHool'ą.
                                          Daugiau mano nuotraukų >>
                                          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Working...
                                          X