Parašė rytis001
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno apskrities viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąNa, nėra tobulų troleibusų ar autobusų, kurie neturėtų trūkumų. Tačiau jei keliai Kaune nebūtų tokios būklės, tada ir tos kietos sėdynės netrukdytų. O šiaip keista, kad autobusai pirkti su sėdynių paminkštinimais, o troleibusų sėdynės tik aptrauktos audiniu.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąPas Trollino solarius medinės sedynės. Tai patogu???www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąNe medines, bet plastikines. Gamintojas galėjo paminkštinti, bet Autrolis užsakė specialiai taip, kad bomžams palikus balą, ji matytųsi, o ne įsigertų kaip autobusuose. Apie tai rašyta spaudoje prieš daug metų, kai užsakinėjo.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąEsu matęs atplėšta audėklą. Medinės... Gal Vilniui ir Plastikinės bet Kaune esu matęs medineswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąNa ne medinės jos, o plastikinės. Medinė plokštė tik ten, kur sėdima.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąBeje Jonavos AP savo senajį MB 0408 perdaze visiškai baltai
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Nuo vakar be 179, pasikeitė ir 101 su 168 maršrutų trasos. Dabar 101 visais reisais važiuoja per Ledos kapines ir toliau tiesiai iki Užliedžių. Įrengtos dar 3 papildomos stotelės. 168 vietoje A1 magistralės ir kelio Giraitė-Užliedžiai nukreiptas kaip 101 per IX fortą, Giraitę, Ledos kapines.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNuo rugsėjo 1 d. 179 Kauno rajono autobusas ryte vienu vieninteliu reisu pradėjo važiuoti iki Pakuonio.
Comment
-
Pristatytas pilnai žemagrindis autobusas
http://kaunas.kasvyksta.lt/2015/09/1...dis-autobusas/
Kautra pristatė naują žemagrindį autobusą, kuris važinės Kauno rajone, panašu, kad Kauno rajonas turi vieną iš geriausių (gal ir geriausią) priemiestinių autobusų parkų.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąVienoje nuotraukoje matosi, kad už sėdynės nėra apsauginio stiklo.
Ir beje, kokius autobusus pakeis šios Temsos?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment