Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno apskrities viešasis transportas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tu prasedetum po 8 val prie tokiu busu barankos tai taip nekalbetum, garantuoju net B-obišku teisiu neturi, supratimo nera.. o amžiu nustatyt galima is to tavo "nesvaik ok" kogero 15 teturi..

Comment

Xarru, tai buvo sarkazmas? Apie Kėdbusą, TOKS ar Busturą taip pat negalėčiau pasakyt nieko blogo, nebent, kad gėda dėl Busturo MB O303, kuriuos galima vos ne kiekvieną dieną pamatyt Kauno AS šalia Rokiškio ir kitų "AP" šedevrų, bet sakyt, kad Kautros 4 kl. Setros yra šūdbusiai, tai jau metų anekdotas. Pagal tavo logiką, seni autobusai yra geresni už naujus? Kai kurie taip, bet palygink mano minėtuosius Kautros 4 kl. Setra ir Busturo MB O303. Jei jie vienu metu atvažiuotų maršrutu Kaunas-Šiauliai, turbūt sėstum į Busturo "konfortišką AUTOBUSĄ iš didžiosios raidės", o į Kautros "šūd"Setrą turbūt net nepažiūrėtum. O gal jau laikas gražint 250-uosius Ikarusus ir LAZ 699? Juk tai "Konfortas", 100 kart geriau už naujus plastmasinius "šūdbusius", kuriuose "nėra vietos"(čia, jei rimtai šnekant, galima taikyt nebent Temsoms). O gal kas mane, jau ~1 m. nevažiavusį tarpmiestiniu autobusu supažindins, nejau tuose Kautros "plastšūdbusiuose" tikrai nėra vietos?
      P.S. savo Kėdbuso šlovinimo nuotraukose parinkai du turbūt prasčiausiai atrodančius autobusus. Šiaip Kėdbusui reikėtų atsinaujint ir didelius autobusus, nes VanHoolai jau ir trečią dešimtį pradeda.

4 kl. Setrą parinkau tik kaip pavyzdį, apšvieskit kažkas ar kituose Kautros autobusuose tikrai taip nėra vietos kaip teigia Xarru.

Comment

Van hoolai išdvės ir patys, su savo firminiu variklio kaitimu ir automatais...

Comment

Vaikai susirinkę garbina Busturą, kurio autobusai seni ir prasmirdę, generalinis direktorius įstatymų nepaiso. O TOKS direktorius nesupranta, kas yra šiuolaikinė paslaugų kokybė. Pasižiūrėkite į vežėjų geografiją ir taps aiškiau kodėl vienokie ar kitokie autobusai važinėja. Ai, beje, išmokite pagarbos.
          www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Beje Jonavos AP savo senajį MB 0408 perdaze visiškai baltai
            Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Parašė Elis Rodyti pranešimą
              4 kl. Setrą parinkau tik kaip pavyzdį, apšvieskit kažkas ar kituose Kautros autobusuose tikrai taip nėra vietos kaip teigia Xarru.
              Vietos trūksta turbūt tik pusiau žemagrindžiuose priemiesčio MD-9(sakyčiau jie išvis nevykusio išplanavimo viduj) ir senuose Temsa Opalin(jie po truputį tiesiog metami lauk tai vistiek nesvarbu), o Safariai, MD-9 skirti tarpmiesciui ir net maži Prestij kurie Prienuose dirba man niekada nekėlė nepatogumo del vietos trukumo.

Comment

Parašė TheCoach Rodyti pranešimą
                Vietos trūksta turbūt tik pusiau žemagrindžiuose priemiesčio MD-9(sakyčiau jie išvis nevykusio išplanavimo viduj) ir senuose Temsa Opalin(jie po truputį tiesiog metami lauk tai vistiek nesvarbu), o Safariai, MD-9 skirti tarpmiesciui ir net maži Prestij kurie Prienuose dirba man niekada nekėlė nepatogumo del vietos trukumo.
                Nu tai va, tai kodėl Xarru skleidžia dezinformaciją apie vietos trūkumą "plasšūdbusiuose"?

Comment

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
                  Beje Jonavos AP savo senajį MB 0408 perdaze visiškai baltai
                  Na taip, balta spalva suteiks "konforto" ir "prabangos" pojūti... o bandyt argumentuot kad taip pagerins keleiviu vežimo kokybe- naivu.

Comment

Skaitau šią diskusiją ir nesuprantu , TOKS šiai dienai ieško 6 naujų vairuotojų. Tai čia ar toje įmonėje blogai , ar ji klęsti? Gal biški ne į temą , bet labai nepykit
                    Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Man geriau kad ir 50 metų senumo autobusas, nei susigrūdus visais tais Folksvagenais važinėt. Kartą IX forte turėjo būti į Panevėžį "Kautros" autobusas. Ir ką, keleivių prisigrūdęs mikrobas net nestojo, o kitas - daugiau nei po valandos. Tai kas geriau - senas "Mercedes" (kuris, beje, vienas smagesnių autobusų) ar jokio? Iš Kėdainių į Kauną keleivių nuolat yra, visi laukia, ir atvažiuoja Kautros ar Panevėžio "autobusas" - keli keleiviai įsėdę, ir jau pilnas. Lieka laukti kito. O tvarkaraščius vis retina. Stoty niekad nebegali pirkti bilieto, nes nežinai, ko sulauksi. O kaina tokia pat.

Iš tų naujovių išpūstas burbulas. Žmogui svarbiausia, kad transportas būtų patogiu laiku ir būtų galima važiuoti kultūringai (nesigrūdant, nesilankstant, nevarstant durų), o 5 ar 35 metai mašinai - koks skirtumas.

Comment

Parašė Xarru Rodyti pranešimą
                        Man geriau kad ir 50 metų senumo autobusas, nei susigrūdus visais tais Folksvagenais važinėt. Kartą IX forte turėjo būti į Panevėžį "Kautros" autobusas. Ir ką, keleivių prisigrūdęs mikrobas net nestojo, o kitas - daugiau nei po valandos. Tai kas geriau - senas "Mercedes" (kuris, beje, vienas smagesnių autobusų) ar jokio? Iš Kėdainių į Kauną keleivių nuolat yra, visi laukia, ir atvažiuoja Kautros ar Panevėžio "autobusas" - keli keleiviai įsėdę, ir jau pilnas. Lieka laukti kito. O tvarkaraščius vis retina. Stoty niekad nebegali pirkti bilieto, nes nežinai, ko sulauksi. O kaina tokia pat.

Iš tų naujovių išpūstas burbulas. Žmogui svarbiausia, kad transportas būtų patogiu laiku ir būtų galima važiuoti kultūringai (nesigrūdant, nesilankstant, nevarstant durų), o 5 ar 35 metai mašinai - koks skirtumas.
                        Jau tik neskiesk, autobusus skirsto pagal srautus tam tikra valanda, koks tikslas siusti 50+ vietu autobusa jei važiuoja 10 žmoniu. Pateiksiu kelis pavyzdžius iš kautros.
                        Autobusas Kaunas- Panevėžys, ketv, penktad apie pietus keleta kartu teko važiuoti 2 aukštu setra 415shd.. nepamenu modelio, esme tame, kad studentai grižinejantys namo pas tevus pilnai užpildo autobusa, o vakare 20val tuo pačiu reisu vaziuoja crafteris, kuris net nebuna pripildytas... kitas variantas, kaunas per labunava,vilkaviskio kautros, bobulems tenka pastoveti tik iki pašiliu sodu, poto busas buna tuščias iki pat kauno... o del tokiu tavo paminetu mersu rajoniniai parkai ir skesta skolose už kura... taigi neverta su tavim test diskusijos..
                        Paskutinis taisė Anti Kedbus; 2015.08.03, 22:35.

Comment

Priviso vėl visokių 30 metų senumo koNforto fanų

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                            Priviso vėl visokių 30 metų senumo koNforto fanų
                            Sakyčiau nostalgija žmogui.. nu bet čia kas per atvejis dievai težino

Comment

Kad net senu autobusu daug patogiau važiuoti nei nauju mikrobu, tai ir aš pritariu. Aišku senumas turi ribas.
                              O šiaip pritariu jo minčiai, kad baisu pirkti, nes nežinai kas atvažiuos. Aš ne visai iš tos operos, kad laukčiau kito, bet apskritai tai tikrai neramu planuoti kelionę bijant,kad teks mikrobu važiuoti.

Paprastas pavyzdys - poryt vykstu į Šilalę. Norėtųsi palaikyt viešąjį transportą ir su autobusu važiuot, bet nusišaučiau jei atvyktų mikrobas.
                              Dėl šios baimės turbūt teks ramiai automobiliu nuvažiuot.

Būtų fantastika jei autobusubilietai.lt prie reisų rašytų ar mikrobas, ar normalus transportas. Suprantama, kad tai keičiasi ir nevisada numatoma, bet bent orientacijai būtų super.
                              Paskutinis taisė Gator; 2015.08.03, 22:57.

Comment

Nuo rytojaus Kautra pradeda keliones naujo aukštesnės klasės standarto autobusais, prekės ženklas Kautra plius.

www.kautra.lt (Kautra+ aprašas viršuje dešinėje)

Pagrindiniai maršrutai drieksis tarp didžiųjų Lietuvos miestų, Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos. Vasarą komfortiškais autobusais keleiviai galės važiuoti pajūrio bei Druskininkų kurorto kryptimi. Pasibaigus vasaros sezonui, autobusai kursuos tarp Vilniaus ir Kauno, Vilniaus ir Druskininkų, taip pat – tarp Kauno ir Klaipėdos miestų.

Bilietus kelionėms su Kautra plius autobusais galite įsigyti tiek www.autobusubilietai.lt internetinėje svetainėje, tiek autobusų stočių kasose.
                                www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Kai lauke +30C geriau mikrobas su oro kondicionierium negu 30 metų senumo "raisky komfort" kur pomidorus salone augint gali.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                                    Paprastas pavyzdys - poryt vykstu į Šilalę. Norėtųsi palaikyt viešąjį transportą ir su autobusu važiuot, bet nusišaučiau jei atvyktų mikrobas.
                                    Dėl šios baimės turbūt teks ramiai automobiliu nuvažiuot.
                                    Į Šilalę paprastai važiuoja dideli autobusai. Yra tekę ne kartą grįžti iš Kauno į Vilnių su reisu Šilalė - Vilnius (tiek TOKS, tiek Kautra) - visad buvo didelis autobusas.
                                    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Šilalė-Vilnius - taip, o rytinis Kaunas-Šilalė dažniausiai tik mikroautobusas. Šilalės AP taip pat dažniausiai tik mikroautobusai važiuoja.
                                      Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Parašė Xarru Rodyti pranešimą
                                        Man geriau kad ir 50 metų senumo autobusas, nei susigrūdus visais tais Folksvagenais važinėt.
                                        Ai, tai tau geriau tegu atvažiuoja koks "konfortiškas" PAZ'as arba LAZ'as, bet jokiu būdu ne mikroautobusas, kad ir naujas? Teisingai The Coach pasakė, kad geriau nauju, patogiu mikroautobusu važiuot negu 30 m. senumo šiltnamiu. Man asmeniškai taip pat sukyla nostalgija Ikarusams ir 9tr ir kartais, vasarą išprakaitavus visus skysčius iš kūno Scanijoje arba žiemą sušalus 14tr, norisi kad jie grįžtų į gatves dėl objektyvios priežasties- Ikarusuose vasarą būdavo vėsu ir gera, o 9tr atvažiavęs žiemą būdavo vos ne dievas tais laikais, kai dar Kaunas nematė Solarių. Tačiau nešneku tokių nesąmonių, kad Ikarusai ir Škodos būdavo patogesnės už naujus Solarius. O čia atsiranda tokių gudručių, kurie sako, kad geriau važiuos visišku grabu kad tik neįsėst į mažesnį autobusą. Jau seniai įrodyta, kad pilnatis+karščiai=mirtina nusišnekėjimų dozė, deja, ši savaitė būtent tokia...

Comment

Parašė Elis Rodyti pranešimą
                                          Ai, tai tau geriau tegu atvažiuoja koks "konfortiškas" PAZ'as arba LAZ'as, bet jokiu būdu ne mikroautobusas, kad ir naujas? Teisingai The Coach pasakė, kad geriau nauju, patogiu mikroautobusu važiuot negu 30 m. senumo šiltnamiu. Man asmeniškai taip pat sukyla nostalgija Ikarusams ir 9tr ir kartais, vasarą išprakaitavus visus skysčius iš kūno Scanijoje arba žiemą sušalus 14tr, norisi kad jie grįžtų į gatves dėl objektyvios priežasties- Ikarusuose vasarą būdavo vėsu ir gera, o 9tr atvažiavęs žiemą būdavo vos ne dievas tais laikais, kai dar Kaunas nematė Solarių. Tačiau nešneku tokių nesąmonių, kad Ikarusai ir Škodos būdavo patogesnės už naujus Solarius. O čia atsiranda tokių gudručių, kurie sako, kad geriau važiuos visišku grabu kad tik neįsėst į mažesnį autobusą. Jau seniai įrodyta, kad pilnatis+karščiai=mirtina nusišnekėjimų dozė, deja, ši savaitė būtent tokia...
                                          Pas Trollino solarius medinės sedynės. Tai patogu???
                                          Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Working...
                                          X