Parašė Valius Kedainietis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno apskrities viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė disident Rodyti pranešimąĮdomu, susitvarkys švieslentę ar ne.
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimą
Comment
-
Sveiki!
Šiek tiek "mistikos" su merula.
Visu pirma. Tai ko Elis sakė tikrai nebus.
HRR 583 ir HRR 584 suprogramavo švieslentes. Kita diena pamačiau kad švieslente suprogramavo ir HEN 425. Stebuklai.
Čia nelabai matosi bet...
Visų antra. Bus dar dvi Volvo 8700.
Pirmoji dar neįregistruota važinėja su Vest nr.
Antroji. Katik parvaryta. Dar su kitos šalies nr. Jai neklystu jis buvo PROOV 6002 (labai suspaustas)
O čia šiap foto. HEN 425 kuriam kita diena suprogramavo švieslente.
Paskutinis taisė rytis001; 2015.06.17, 22:18.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Xarru Rodyti pranešimąKėdainiuose netikėta staigmena - nauja stotelė. 1 autobusas, važiuojantis į Daškonis (iš esmės - senasis 5) dabar užsuka ir į kitą Justinavos sodų galą - "Užuovėjos" stotelę. Iki jos nuo Babėnų g. dunda žvyrkeliu palei Babėnų karjerą.
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimą
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKėdainių miesto maršrutų žemėlapis - http://tinklarastis.nvtka.lt/media/9...ainiai_v20.jpg
Pasikeitimai:- 7 autobusas dalimi reisų važiuoja per Liepų al.
- 7 autobusas važiuodamas per Socialinį centrą link autobusų stoties sustoja Žemaitės st.
- 7 autobusas ir maršrutinis taksi stoja naujoje Kolegijos st. (reisai per Socialinį centrą)
- 1 autobusas važiuodamas į/iš Daškonių užsuka iki sodų bendrijos „Užuovėja“
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąVakar , prieš 20h prie Kauno klinikų esančiame stotelės žiede atvažiavo Merulos 150 maršruto baltas Neoplanas , naujas pirkinys?
http://fotobus.msk.ru/vehicle/746937/#n880150Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąNeskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąModelis lyg panašus , bet jis buvo visiškai baltas.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąGal Atsimeni valstybini nr?Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąPrasideda H raide , dvejos durys , vienos priekyje , kitos viduryje autobuso. Gale nėra.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąGal perdažė? nors nemanau. Reikės nulekt ten rytoj nes šiandien į Birštoną varau.
O gal kuris sugedo jų autobusas ir pasiskolino tą Neoplaną iš ko nors...Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąO gal kuris sugedo jų autobusas ir pasiskolino tą Neoplaną iš ko nors...
Comment
Comment