Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno apskrities viešasis transportas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimą
    Dar vienas naujas Merulos pirkinys, kuris įtariu dar net neįregistruotas. Kitaip nematau prasmės ant jo kabinti svetimą numerį
    Atvaizdas

Atvaizdas

Atvaizdas
    Įdomu, susitvarkys švieslentę ar ne.

Comment

Parašė disident Rodyti pranešimą
      Įdomu, susitvarkys švieslentę ar ne.
      Merula ne ta įmonė, kuri tuo rūpintųsi

Comment

Dar vienas Merulos naujas pirkinys - Vest Contrast

Uma Trans taip pat įsigijo VW Crafter mikroautobusą
        Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

"Litkargus" Cobus (gal kas tikslesnį modelį pasakys) Kauno Oro Uoste:
          Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Dar vienas naujas Merulos pirkinys, kuris įtariu dar net neįregistruotas. Kitaip nematau prasmės ant jo kabinti svetimą numerį
            Atvaizdas

Atvaizdas

Atvaizdas
            Tai pirktas is Norvegijos autobusas ziuriu.Pernai visas senienas nurase ir supirko naujus MAN,Volvo ir t.t. Autobusus Norvegijos miesto Drammen autobusu parkas

Comment

Sveiki!
              Šiek tiek "mistikos" su merula.
              Visu pirma. Tai ko Elis sakė tikrai nebus.
              HRR 583 ir HRR 584 suprogramavo švieslentes. Kita diena pamačiau kad švieslente suprogramavo ir HEN 425. Stebuklai.
              Čia nelabai matosi bet...

Visų antra. Bus dar dvi Volvo 8700.
              Pirmoji dar neįregistruota važinėja su Vest nr.

Antroji. Katik parvaryta. Dar su kitos šalies nr. Jai neklystu jis buvo PROOV 6002 (labai suspaustas)

O čia šiap foto. HEN 425 kuriam kita diena suprogramavo švieslente.
              Paskutinis taisė rytis001; 2015.06.17, 22:18.

Comment

/\ Hmm... Nuojauta apgavo O jei rimtai, tai Merula pradeda stebint. Jau 5(?) žemagrindžiai, o dar švieslentes pradėjo programuot... O dar visai neseniai Merula buvo laikyta beveik beviltiška. Šiaip tai tik į gera, dar galėtų nudažyt Kauno r. dažymo schema.

Comment

Ar tik nebus Merulos kas nupirkę. Labai daug pasikeitimų...

Comment

Kaišiadorys.
                    Senoji AS.

Naujoji AS.

Comment

Žiežmariai.

Comment

Kėdainiuose netikėta staigmena - nauja stotelė. 1 autobusas, važiuojantis į Daškonis (iš esmės - senasis 5) dabar užsuka ir į kitą Justinavos sodų galą - "Užuovėjos" stotelę. Iki jos nuo Babėnų g. dunda žvyrkeliu palei Babėnų karjerą.

Comment

Parašė Xarru Rodyti pranešimą
                          Kėdainiuose netikėta staigmena - nauja stotelė. 1 autobusas, važiuojantis į Daškonis (iš esmės - senasis 5) dabar užsuka ir į kitą Justinavos sodų galą - "Užuovėjos" stotelę. Iki jos nuo Babėnų g. dunda žvyrkeliu palei Babėnų karjerą.
                          Čia gi jau sena naujiena

Šiek tiek naujienų ir miesto autobusų maršrutuose: nuo balandžio 18d. 1-o maršruto autobusai važiuodami į Daškonis ir atgal užsuka į sodų bendriją "Užuoveja".
                          Šįryt ten važiavo Berkhof 2000NL Junior.
                          Atvaizdas

Atvaizdas

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                          Kėdainių miesto maršrutų žemėlapis - http://tinklarastis.nvtka.lt/media/9...ainiai_v20.jpg
                          Pasikeitimai:
                          • 7 autobusas dalimi reisų važiuoja per Liepų al.
                          • 7 autobusas važiuodamas per Socialinį centrą link autobusų stoties sustoja Žemaitės st.
                          • 7 autobusas ir maršrutinis taksi stoja naujoje Kolegijos st. (reisai per Socialinį centrą)
                          • 1 autobusas važiuodamas į/iš Daškonių užsuka iki sodų bendrijos „Užuovėja“

Comment

Vakar , prieš 20h prie Kauno klinikų esančiame stotelės žiede atvažiavo Merulos 150 maršruto baltas Neoplanas , naujas pirkinys?
                            Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimą
                              Vakar , prieš 20h prie Kauno klinikų esančiame stotelės žiede atvažiavo Merulos 150 maršruto baltas Neoplanas , naujas pirkinys?
                              Šitas?
                              http://fotobus.msk.ru/vehicle/746937/#n880150

Comment

Modelis lyg panašus , bet jis buvo visiškai baltas.
                                Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Modelis lyg panašus , bet jis buvo visiškai baltas.
                                  Gal Atsimeni valstybini nr?

Comment

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
                                    Gal Atsimeni valstybini nr?
                                    Prasideda H raide , dvejos durys , vienos priekyje , kitos viduryje autobuso. Gale nėra.
                                    Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Prasideda H raide , dvejos durys , vienos priekyje , kitos viduryje autobuso. Gale nėra.
                                      Gal perdažė? nors nemanau. Reikės nulekt ten rytoj nes šiandien į Birštoną varau.

Comment

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
                                        Gal perdažė? nors nemanau. Reikės nulekt ten rytoj nes šiandien į Birštoną varau.
                                        Nežinau ar perdažė , bet parašiau čia , nes neteko matyti 150 - ame maršrute tokio.

O gal kuris sugedo jų autobusas ir pasiskolino tą Neoplaną iš ko nors...
                                        Neskubėk ir nespėsi.

Comment

O gal kuris sugedo jų autobusas ir pasiskolino tą Neoplaną iš ko nors...
                                          Čia tai mažai tikėtinas variantas - nelabai kam Kaune gali reikėti miesto tipo autobuso. Kol kas galimi 2 variantai: perdažytas jau turimas Neoplan arba tai yra naujas autobusas.
                                          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Working...
                                          X