Labai panasus arba Vest, neleidzia epzu.lt paziuret. Numeris HEC968. Nezinau ka jie ten pila i baka, bet dumina kaip Ikarusas. Gaila, kad rimtai neprigriebia tos "Merulos".
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno apskrities viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąMerulos naujas pirkinys - Vest V25. Autobusas iš Norvegijos, 2002 metų gamybos. Palyginus su kitu Merulos laužynu, tai tikrai atrodo padoriai
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąLaužas. Man būtų gėda su tokiu važiuoti. Labai gaila, kad keleiviai nevežami patikimesniu ir patogesniu transportu.
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąLaužas. Man būtų gėda su tokiu važiuoti. Labai gaila, kad keleiviai nevežami patikimesniu ir patogesniu transportu.
Comment
-
vienas iš trijų naujų Volkswagen Crafter 92 Birštone pietų pertraukos metu. Tenka kasdien važinėti maršrutu Kaunas- Birštonas- Kaunas. Didžiausias keleivių kiekis būna atkarpoje Prienai- Birštonas, dažnai nemažai stovinčių keleivių, o visą maršrutą Kaunas - Birštonas važiuoja apie 10-15, taip pat daug būna vykstančių į Prienus iš Kauno ar tarpinių stotelių. Patinka šiame maršrute tai, kad važinėja autobusai, kas pusvalandį (su keliais tarpais) visada žinai, kada bus autobusas.
ko gero geriausias Kautros Prienų filialo autobusas, temsa opalin 232 atvykęs į Birštoną užsakomuoju maršrutu.
Comment
-
Iš tiesų 152 maršrute į Birštoną autobusų dirba ne tiek ir daug. Po pertraukos, 14:45 visada važiuoja autobusas grįžęs iš Vilkaviškio, jis lieka nakvoti Prienuose ir ryte taip pat su 152 grįžta į Kauną. Šiuo metu prirašytas šis Neoplanas.
Taip pat nuo šios vasaros pastoviai dirba vienas Temsa MD9 LE.
17:30 taip pat važiuoja Prienų filialo autobusas (dažniausiai 222 Temsa Opalin) grįžęs iš Vilniaus per Marijampolę, Šakius. Jis taip pat nakvoja Prienuose.
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąIš tiesų 152 maršrute į Birštoną autobusų dirba ne tiek ir daug. Po pertraukos, 14:45 visada važiuoja autobusas grįžęs iš Vilkaviškio, jis lieka nakvoti Prienuose ir ryte taip pat su 152 grįžta į Kauną. Šiuo metu prirašytas šis Neoplanas.
Atvaizdas
Taip pat nuo šios vasaros pastoviai dirba vienas Temsa MD9 LE.
Atvaizdas
17:30 taip pat važiuoja Prienų filialo autobusas (dažniausiai 222 Temsa Opalin) grįžęs iš Vilniaus per Marijampolę, Šakius. Jis taip pat nakvoja Prienuose.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąAr ten antoje foto matosi heulez unic???
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąTaip, tokį daiktą į Kauną vis dar siunčia Lazdijų AP. http://fotobus.msk.ru/vehicle/185984/#n597295
reiktu skubeti nufotografuoti. Kur jį galima sutikti???Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment