Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno apskrities viešasis transportas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Labai panasus arba Vest, neleidzia epzu.lt paziuret. Numeris HEC968. Nezinau ka jie ten pila i baka, bet dumina kaip Ikarusas. Gaila, kad rimtai neprigriebia tos "Merulos".

Comment

butent toks

Comment

Merulos naujas pirkinys - Vest V25. Autobusas iš Norvegijos, 2002 metų gamybos. Palyginus su kitu Merulos laužynu, tai tikrai atrodo padoriai
        Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
          Merulos naujas pirkinys - Vest V25. Autobusas iš Norvegijos, 2002 metų gamybos. Palyginus su kitu Merulos laužynu, tai tikrai atrodo padoriai
          Atvaizdas
          Iš išorės tai ne kažka,tiek kad laukiama šį mėnesi triju naujienu. Greičiausiai panašūs.

Comment

O vienas iš Klaipėdos privatininkų ar ne analogšką Vest'ą turi?
            Daugiau mano nuotraukų >>
            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Reiketu panasiu reikalavimu, kaip Klaipedos privatininkams: autobusai zemagrindziai, veikiancios svieslentes ir pan. "Kautra" ir "Uma trans" tvarkosi puikiai, galetu ir "Merula", juolab , kad turi pelningus marsutus.

Comment

Dar vienas Merulos Vest'as. Šitas kiek senesnis - 2000-ųjų metų.

Comment

Kėdbuso Vest autobusų parke

Comment

Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimą
                    Kėdbuso Vest autobusų parke
                    Atvaizdas

Atvaizdas

Atvaizdas

Atvaizdas
                    Laužas. Man būtų gėda su tokiu važiuoti. Labai gaila, kad keleiviai nevežami patikimesniu ir patogesniu transportu.
                    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė Ametistas Rodyti pranešimą
                      Laužas. Man būtų gėda su tokiu važiuoti. Labai gaila, kad keleiviai nevežami patikimesniu ir patogesniu transportu.
                      Jis jau daugiau kaip du metai niekur nevažiuoja. Nurašytas

Comment

Nauja technika Kauno apskrityje.

Uma Trans - MAN A01 Lion's Comfort ÜL313. Autobusas priemiestinės komplektacijos, 2001 metų gamybos.

Jonavos AP - Setra 315H, 2004 metų.

Na ir ko geras paskutinis iš Merulos - irgi Vest. 2001 metų.

Comment

Parašė Ametistas Rodyti pranešimą
                          Provincijoje pasitaiko ne tokių laužų. Keleiviams sverbu, kad juos kažkas veža, ypaė - į atokesnius kaimus.

Comment

Šiandien į maršrutą išvažiavo vienas Kėdbuso VW Crafter

Comment

vienas iš trijų naujų Volkswagen Crafter 92 Birštone pietų pertraukos metu. Tenka kasdien važinėti maršrutu Kaunas- Birštonas- Kaunas. Didžiausias keleivių kiekis būna atkarpoje Prienai- Birštonas, dažnai nemažai stovinčių keleivių, o visą maršrutą Kaunas - Birštonas važiuoja apie 10-15, taip pat daug būna vykstančių į Prienus iš Kauno ar tarpinių stotelių. Patinka šiame maršrute tai, kad važinėja autobusai, kas pusvalandį (su keliais tarpais) visada žinai, kada bus autobusas.

ko gero geriausias Kautros Prienų filialo autobusas, temsa opalin 232 atvykęs į Birštoną užsakomuoju maršrutu.

Comment

Iš tiesų 152 maršrute į Birštoną autobusų dirba ne tiek ir daug. Po pertraukos, 14:45 visada važiuoja autobusas grįžęs iš Vilkaviškio, jis lieka nakvoti Prienuose ir ryte taip pat su 152 grįžta į Kauną. Šiuo metu prirašytas šis Neoplanas.

Taip pat nuo šios vasaros pastoviai dirba vienas Temsa MD9 LE.

17:30 taip pat važiuoja Prienų filialo autobusas (dažniausiai 222 Temsa Opalin) grįžęs iš Vilniaus per Marijampolę, Šakius. Jis taip pat nakvoja Prienuose.

Comment

Ar liks privatūs keleivių vežėjai dirbantys tik pelninguose maršrutuose?

Comment

Iš tiesų 152 maršrute į Birštoną autobusų dirba ne tiek ir daug. Po pertraukos, 14:45 visada važiuoja autobusas grįžęs iš Vilkaviškio, jis lieka nakvoti Prienuose ir ryte taip pat su 152 grįžta į Kauną. Šiuo metu prirašytas šis Neoplanas.
                                    Atvaizdas

Taip pat nuo šios vasaros pastoviai dirba vienas Temsa MD9 LE.
                                    Atvaizdas

17:30 taip pat važiuoja Prienų filialo autobusas (dažniausiai 222 Temsa Opalin) grįžęs iš Vilniaus per Marijampolę, Šakius. Jis taip pat nakvoja Prienuose.
                                    Ar ten antoje foto matosi heulez unic???
                                    Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
                                      Ar ten antoje foto matosi heulez unic???
                                      Taip, tokį daiktą į Kauną vis dar siunčia Lazdijų AP. http://fotobus.msk.ru/vehicle/185984/#n597295

Comment

Taip, tokį daiktą į Kauną vis dar siunčia Lazdijų AP. http://fotobus.msk.ru/vehicle/185984/#n597295
                                        Be žodziu...
                                        reiktu skubeti nufotografuoti. Kur jį galima sutikti???

Comment

...

Comment

Working...
                                          X