Jeigu kas paaiskintu kas cia?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus apskrities viešasis transportas
Collapse
X
-
Su ikarus grotelem???
http://fotobus.msk.ru/photo/1126406/Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąAš klausiu ar tai copy nuo ikarus tos groteles ar tai nuo nurasyto ikarus uzdėtos?
Comment
-
Parašė mandan Rodyti pranešimąTai grotelės nuo Ikarus, bet tokį "tiuninguotą" jau ir gavo Ukmergė.
Kadangi šis autobusas Ukmergėje važinėja jau apie 15 metų (o tais laikais Ikarus-ų dar tikrai buvo), manau, kad realesnis vietinio perdarymo variantas.
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąKažkaip sunku tuo patikėt... Iš kur skandinavai būtų gavę Ikarus-o groteles (man atrodo, ir lempos su priekiniais posūkiais taip pat Ikarus-o)?
Kadangi šis autobusas Ukmergėje važinėja jau apie 15 metų (o tais laikais Ikarus-ų dar tikrai buvo), manau, kad realesnis vietinio perdarymo variantas.
Atkreipiant dėmesį tai Ikarus 256 žibintai su grotelėmis, o Ukmergės AP tokių Ikarusų neturėjo, turėjo tik miesto tipo.
Comment
-
Nuo spalio 1 d. dalimi reisų pratęsiama 146 maršruto Žalgirio g. - Skirgiškės trasa. Mikroautobusas 3 kartus per dieną darbo dienomis Skirgiškėse važiuos 1 stotele toliau - iki st. Skirgiškių sodai. Kur ten tiksliai apsisuks - neaišku. Žinau tik kad oficialiai atstumas nuo dabartinio žiedo yra 1,4 km.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNuo spalio 1 d. dalimi reisų pratęsiama 146 maršruto Žalgirio g. - Skirgiškės trasa. Mikroautobusas 3 kartus per dieną darbo dienomis Skirgiškėse važiuos 1 stotele toliau - iki st. Skirgiškių sodai. Kur ten tiksliai apsisuks - neaišku. Žinau tik kad oficialiai atstumas nuo dabartinio žiedo yra 1,4 km.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąŠaltinis - Vilniaus rajono autobusų parkas. Nauji eismo tvarkaraščiai netrukus bus rodomi maršrutai.lt tinklalapyje.
Parašė SarunasPaziurekim optimistiskai, pagal salygas numatyta irengti 6 stoteles, kas reiskia autobusaPaskutinis taisė Naujaneriai; 2014.09.26, 20:01.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąPagal kilometražą - iki čia: http://maps.lt/map/?lang=lt#obj=5878...to,stops,zebraGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
Comment