Parašė aRa
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus apskrities viešasis transportas
Collapse
X
-
Svirkos vienas iš naujesnių pirkinių - 2009 metų Isuzu Harmony. Anksčiau priklausė vienai mokyklai Latvijoje.
Taip pat šiame autobuse veikia Wifi ryšys. Ar veikia kituose šios įmonės autobusuose, neaišku.
Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.11.30, 21:05.
Comment
-
Fotoreportažas iš Ukmergės, darytas šiandien (gruodžio 12 d.)
Naujųjų Castrosua pristatymas įvyko ne 14 valandą, kaip čia buvo minėta, o ~17 valandą - kartu miesto eglutės įžiebimu. Ukmergėje buvau ~12 valandos iki 16:15.
Taigi, šiandien priemiestyje dirbę autobusai. Visi fotografuoti autobusų stotyje:
Arna #40 į Vaivadiškius
Erikoisori Star 20 #7 į Mišniūnus
Saffle #43 į Antakalnį
Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.12.12, 22:39.
Comment
-
Delta 200 #35 į Vaivadiškius
.
Tiek man matytų autobusų, kurie dirbo priemiestyje.
Toliau eis miesto autobusai, kuriuos užmačiau dirbančius maršrutuosePaskutinis taisė ssnaiperis; 2014.12.12, 22:50.
Comment
-
Hainje #13 1 maršrutas
Mercedes benz 0405N2 #19, kuris mažiau nei po 5min išvažiavo į 1 maršrutą
Miesto maršrutuose dirbo Berkhofai, kurie daugiausiai krito į akį:
#1056, 4 maršrutas
#1059, 1 maršrutas
Ir po autobuso išbandymo valdžiai, grįžtantis į parką #1072.
Toks trumpas reportažėlis. Dėkui už dėmesį
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąPasirodo Svirka visuose autobusuose (!) įdiegė belaidį internetą
Net ir seniausiuose iš važiuojančių?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąUžteko pamačius Saffle įsitikinti, jog visuose..Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Pavyko pagauti dar vieną Ukmergės "dujoką" nr.1073, kuris šiandien dirbo 6 maršrutu. Nuotraukoje galima pamatyti kaip buvo suprogramuota priekinė švieslentė: Švieslentės veikimas analogiškas Kaunui, tik čia "bėga" eilute mažesnės raidės. Šaunuoliai, kad švieslentes suprogromavo.
Fotografuota su telefonuPaskutinis taisė Arelis; 2014.12.28, 19:13.
Comment
-
http://www.miestai.net/forumas/showp...postcount=1199
Čia buvo užvirusi diskusija dėl maršrutų lentelių.
Bet ne visi vairuotojai keičia lenteles. Kaip ir šis Mercedes-Benz Sprinter važiuoja ne į Vilnių, o į Trakus.
Comment
-
Visuomenę klaidinančią informaciją skelbti draudžiama, tuo tarpu argi taip nėra, jei autobusas važiuoja į Trakus, o rašoma į Vilnių?
Rajoninio transporto apipavidalinimas paliktas savivaldybėms, tačiau daugelis jų nurodo SM keleivinių transporto priemonių apipavidalinimo nuostatus kaip dokumentą, kuriuo reikėtų vadovautis. Jame tikrai nėra prieinama iki tokių kraštutinumų kaip lentelių sukiojimas, tokiu atveju reikėtų įstatymu nurodyti kad vairuotojas sustojęs stotelėje privalo atidaryti duris keleiviui įlipti. Visa tai turėtų būti savaime suprantamas dalykas.
Comment
Comment