Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus apskrities viešasis transportas
Collapse
X
-
Svencionyse (UAB "Svirka", ji privatizavo autobusu parka) autobusas MB. Nepaisant to, kad "Svirka" turi ir gana padoriu autobusu Volvo, kai kurie eksploatuojami autobusai yra seni, 20-25 metu senumo Volvo ir Scania.
Privatizave "Svencioniu autobusu parka" jie nurase beveik visus autobusus. Tiesa, dauguma ju buvo seni, bet buvo ir keletas palyginti nauju PAZ ir Autosan autobusu. Juos "Svencioniu AP" buvo isigijes naujus apie 2000 m.
MB. Net neaisku, koks modelis. Seniena, pagal dizaina turetu buti 197x metu. Na gal kokiu 1981-82 m.
Paskutinis taisė Eimantas; 2010.05.29, 23:50.
-
2008m. gruodžio 31 d., Švenčionėliai
Senovinis autobusas su kosminiu pavadinimu SCANIA B86S58, 1977m. gamybos. "Svirka" tokių tikrai ne vieną dar turi...
Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.12, 11:14.
Comment
-
Ir vėl apie Elektrėnus
Šviesos gatvė, "Elektrėnų komunalinio ūkio" MAN SL 202 veža darbuotojus iš "Vievio paukštyno"
[/IMG]
Antrasis "EKŪ" MAN SL 202
[/IMG]
Trumpasis Mercedes Benz O404, turintis vardą "Vaivorykštė", važiuoja maršrutu 227 Elektrėnai - Klinikos Šviesos gatvėje
[/IMG]
Šiltnamio kombinato "Kietaviškių gausa" MAN SL 202, vežiojantis darbuotojus, Elektrėnų žiede
[/IMG]
Stotelė Elektrėnų centras, iš kurios prasideda visi maršrutai. Mercedes Benz O609 išvyksta maršrutu 203 į Vilnių
[/IMG]
"Elektrėnų komunalinio ūkio" CARRUS Delta Star 201-MB 1628, grižęs iš Vilniaus
[/IMG]
Comment
-
Parašė uH1978 Rodyti pranešimą[B]Ir vėl apie Elektrėnus
Trumpasis Mercedes Benz O404, turintis vardą "Vaivorykštė", važiuoja maršrutu 227 Elektrėnai - Klinikos Šviesos gatvėje
Atvaizdas
]Atvaizdas
[/URL]
Comment
-
uH1978, išmok kelti nuotraukas taip, kad nedubliuotum [/IMG] kodų. Jei matai, kad jų yra per daug (o šiuo atveju tikrai per daug), tai nereikalingus nutrink koreguodamas tą patį pranešimą. Taip pat nuotraukas susimažink geriausia iki 600x800 pikselių dydžio (tam tinka IrfanView programa).
Dėl to mikroautobuso, tai ten nieko ypatingo. Baltarusių rodos gamybos. Gazelė, sutrumpintai Gaz vadinasi. Pigesnis variantas, labai panašus į Ford Transit.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąDėl to mikroautobuso, tai ten nieko ypatingo. Baltarusių rodos gamybos. Gazelė, sutrumpintai Gaz vadinasi. Pigesnis variantas, labai panašus į Ford Transit.
Comment
-
-
Na va, ispildziau pazada. Apsilankiau Sirvintu AP. Is esmes pamatytas vaizdas mane nuliudino Paskutiniai senalaidziai PAZ'ai i marsutus isvaziavo pavasari.. Sorry uz kokybe, bet labai skubejau ir fotikas buvo jau beveik luzes.. I kadra nepakliuvo keli autobusai, dar kokie 3 buvo reisuose.. Galesiu kitasyk padaryti geresniu foto..
Comment
Comment