Jie nedidesni nei delninukai. Svorio nežinau, nes nelaikiau, bet tikrai daugiau 500g neturėtų būti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąBeje nuo kada Vilniaus miesto transporto kontrolė žada įsigyti el. bilieto tikrinimo prietaisus. Važinėju su negaliojančių jau antra savaite ir kiek užtaikau ant kontrolės tiek jokių baudųP.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąNu lyg ir netokie dideli Lygtais jie šiektiek didesni nei delninai kompai, jei atmintis neapgauna. Čia gal tiesiog bijo jog subraižys ar kitaip apgadins, tai ir laukia kažkokių dėklų
Comment
-
Parašė Lincas Rodyti pranešimąPagal ideja turetu buti tokie el bilietu tikrinimo aparaciukai arba bent kazkas panasaus
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąNu netokie jau miniatiūriniai. Jei tiktai nemaišau su kažkuom kitu, tai kiek mačiau jie turi gana nemažus ekranus. Daiktas praktiškai identiškas delninukui
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąKam ten reik ant tokiu nuotrauku deliot Copyright zymenis?
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimąŠiaip, mano nuomonė, kol bus toks požiūris - netikrina, tai ir važinėsiu zuikiu - nieko gero nebus. Atrodo, kad jei jau kontrolės nėra, tai ir mokėti už paslaugą nereikia. Visi nori naujų troleibusų, geresnių paslaugų, tačiau nenori mokėti.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąO kaip sustabdyt ta permokėjimą ?...
O kaip kitaip. Jeigu ta paslauga tau reikalinga, o alternatyvos nėra. Monopolizmas. Tai kaip tada tiesiog nusileisti ir būti tiesiog "prievartaujamam - nepatinka eik pėščiomis" arba būk teisingų pažiūrų ir pirk mėnesinį bilietą, nors jis galios tik savaite ?
Tiesiog pradedi maištauti prieš tokia sistemą. Aš aišku nekalbu apie tuos piliečius, kurie maištauja prieš visas sistamas šalyje ir stengesi kiek galima už viską mažiau sumokėti Tik noriu nesutikti, kad morališkai yra blogas dalykas pasinaudoti proga pagerinti savo egzistencija, kaip pati sistema tam neprieštarauja.Paskutinis taisė Ežiukas; 2008.01.14, 13:09.
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Na pamąsčiau ir iš dalies Jūs teisus, iš dalies ir ne. Kodėl mikroaubusais nevažinėja "zuikiai" ? Viskas priklauso nuo sistemos
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąNa pamąsčiau ir iš dalies Jūs teisus, iš dalies ir ne. Kodėl mikroaubusais nevažinėja "zuikiai" ? Viskas priklauso nuo sistemos
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąTaip, bet tokia sistema galima tik mažose transporto priemonėse. Įsivaizduok, kas būtų, jei visi į troleibusus liptų pro priekines duris.
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąTaip, bet tokia sistema galima tik mažose transporto priemonėse. Įsivaizduok, kas būtų, jei visi į troleibusus liptų pro priekines duris.
O jeigu su elektroniniais bilietais, kai tereikia tik parodyti bilietą arba jį pridėti prie skaitytuvo - išvis jokių problemų neturėtų būti.
Comment
-
Noriu tik papildyti, kad tokiuose didmiesčiuose paprastai be autobųsų ir troleibusų egzistuoja ir kitos viešo transporto priemonės kaip metro. Autobusai ar troleibusai tokiuose didmiesčiuose atlieka tik antraeilį vaidmenį, o pagrindinis krūvis tenka metro. Tad autobusų apkrova yra visai kita.
Comment
Comment