Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Troleibusų surinkimas Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė sleader Rodyti pranešimą
    Man tai atrodo čia tas vadinimas lietuvišku yra dėl kažkokio "povandeninių srovių". Ar ES neskiria kokios paramos, kai vyksta tokia "gamyba" arba parkas atnaujinamas pačioje šalyje arba ES "pagamintais" troleibusais ? Matosi, kad tai oficialiai turi vadintis "Lietuviškas troleibusas", nors visiems akivaizdu jog tik surinktas MAZ.
    Esmė ir yra kur surinktas, o ne kur dalys pagamintos (beje, ir maz tokiu atveju nėra visiškai baltarusiškas, nes ne visos dalys vietoje pagamintos). Šiais laikais nemažai dalių keli automobilių gamintojai naudoja vienodas ir pagamintas kitose šalyse, nekalbant apie smulkesnes prekes, kur tiesiog uždedama etiketė ant pagamintos prekės. Jeigu kokias lempas būtų idėję kitokias, niekas net nebūtų prie šito prikibę.
    Flickr

Comment

Parašė MAR1US Rodyti pranešimą
      Džiaugtis reikia kad renka Lietuvoje, o ne gatavą perka. Gaus darbininkas algą, įvežtos detalės iš NVS - muitai plius pvm, perpardavinėtojas ir sau atsirieks dalį, kažkas atvež dalis - žė jau ir BVP pasikels Lietuvos Nepamirštam "otkatų" - nuo to tik geriau LT biudžetui.
      Kalbame ne apie darbininkų įdarbinimą ir "atkatus", o apie esminius reikalus: teisę vadinti savu tai, ko negalima vadinti savu.

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
      Esmė ir yra kur surinktas, o ne kur dalys pagamintos
      Na bet tai ne marinuotas agurkas... Kažkiek savigarbos reikia turėti, ar tau taip neatrodo? Juk tai, ką tu sakai - gryniausia laukinio kapitalizmo logika: vok "brandus", pakeisk pavadinimą, nepaisyk autorinių teisių, svarbu "užkalt pinigą"...
      Vienas mano minėtas pavyzdys dėl lietuviško automobilio, tu pritartum tokiam verslui?
      Paskutinis taisė oranger; 2011.11.16, 15:51.

Comment

Vienam forume man buvo atsakyta kad i Vilniu atkeliavo 2(?) MAZ 203 kebulai troleibusu surinkimui bet tai dar nepatvirtinta informacija

Comment

Parašė Tigras Rodyti pranešimą
          Vienam forume man buvo atsakyta kad i Vilniu atkeliavo 2(?) MAZ 203 kebulai troleibusu surinkimui bet tai dar nepatvirtinta informacija
          Tai cia gal tie patys troleibusai, nes konkursas buvo paskelbtas 2 komplektams daliu troleibusams surinkti...

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
            Kalbame ne apie darbininkų įdarbinimą ir "atkatus", o apie esminius reikalus: teisę vadinti savu tai, ko negalima vadinti savu.

Na bet tai ne marinuotas agurkas... Kažkiek savigarbos reikia turėti, ar tau taip neatrodo? Juk tai, ką tu sakai - gryniausia laukinio kapitalizmo logika: vok "brandus", pakeisk pavadinimą, nepaisyk autorinių teisių, svarbu "užkalt pinigą"...
            Vienas mano minėtas pavyzdys dėl lietuviško automobilio, tu pritartum tokiam verslui?
            Manau tiks prie temos:

http://en.wikipedia.org/wiki/Badge_engineering

Taigi pagal mane galima pavadinti "Amber", "Bamber", net "Zuokula" ir viskas bus ok.
            Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Gal kas girdėjo, kokiais maršrutais planuojama leisti šiuos naujus troleibusus?

Comment

Manau pradziai ketvirtu marsrutu.

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                  Manau pradziai ketvirtu marsrutu.
                  galimas atvejis, kad paleis ir į 16
                  Daugiau mano nuotraukų >>
                  Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                    galimas atvejis, kad paleis ir į 16
                    Tikriausiai važinės 1 poskyryje.
                    Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                      Tikriausiai važinės 1 poskyryje.
                      O prie ko čia poskyris? Greičiausiai pirmieji bus skirti 1-ąjam parkui. Tikrai nemanau, kad jau yra paskirstyta kas kur važiuos.
                      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Dar nėra pasirašytų dokumentų dėl jų garažinės numeracijos, o jūs jau apie kažkokius poskyrius kalbate.

Comment

Parašė rvr
                          Dar nėra pasirašytų dokumentų dėl jų garažinės numeracijos, o jūs jau apie kažkokius poskyrius kalbate.
                          Ar tie Amberiai išvis jau užregistruoti?
                          Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                          Marsrutai.lt tinklaraštis!
                          SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                            O prie ko čia poskyris? Greičiausiai pirmieji bus skirti 1-ąjam parkui. Tikrai nemanau, kad jau yra paskirstyta kas kur važiuos.
                            Tai aš ir turėjau omeny 1 parką.
                            Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                            Ar tie Amberiai išvis jau užregistruoti?
                            Tikriausiai ne, manau net sertfikato neturį.
                            Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

AMBER i marsrutus isvaziuos nebent po Nauju metu.

Comment

Parašė EXP Rodyti pranešimą
                                AMBER i marsrutus isvaziuos nebent po Nauju metu.
                                gi spaudoj ir rašė, kad po naujako išvarys
                                Daugiau mano nuotraukų >>
                                Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Ir visgi ta emblema ant priekio netinkama. Per didelė. Na, nebent ji tokia tik piaro sumetimais ant pirmojo troleibuso.

Comment

Ant abiejų ji tokia pati.

Comment

Šiandien mačiau AMBER važinėjantį mieste su užrašu "mokomasis". Dėja nespėjau ištraukti mobilaus ir nupleškinti

Comment

DĖMĖSIO!Svarbi žinia!AMBER jau gatvėse!

Šianden,Narbuto g.,mačiau Amberi su užrašu Bandomasis.

Comment

Žirmūnų žiedas

Comment

Working...
                                          X