Gal reiketų sujungti tema VLN autobusų fotogalerija ir VLN troleibusų fotogalerija į vieną [VLN]Vilniaus viešojo transporto fotogalerija.Jeigu reikės vėliau dar ir apie eismo stebejimą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto skilties struktūra
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąGal reiketų sujungti tema VLN autobusų fotogalerija ir VLN troleibusų fotogalerija į vieną [VLN]Vilniaus viešojo transporto fotogalerija.Jeigu reikės vėliau dar ir apie eismo stebejimą.Už Vilnių be tramvajų!
Comment
-
Parašė Marius_vln Rodyti pranešimąNepritariu - Vilniuje yra pakankamai didelis skaičius (keli šimtai) viešojo transporto priemonių, be to, yra žmonių, kurie dominisi tik kažkuria transporto rūšimi, trečias argumentas - ne šimtas gi temų "Miestų viešasis transportas" skyriuje, kad viską grūst į vieną temą.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąKad galima butų sukurti temą VLN troleibusams.Nes visur kaišiojasi tas žodis VILNIAUS.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTegul būna taip, kaip yra. Nereiškia, kad reikia jungti fotogalerijos temas, jeigu įmonės susijungė į vieną bendrą "VVT"
Comment
-
Mano nuomonė apie autobusų ir troleibusų galerijų jungimą taip pat kategoriška - ne. Pažiūrėkit kas darosi temoje „Viešojo transporto fotogalerija“ - ten sugrūsta viskas, ką tik ten galima buvo ir dar daugiau to, ko negalima. Ten kažką surasti yra praktiškai neįmanoma. Aš jau nekalbu apie stebėjimų temos prijungimą prie galerijos - vienas iš absurdiškiausių pasiūlymų. Kodėl aš, norėdamas rasti kokio troleibuso nr. 2406 nuotrauką turėsiu versti 50 puslapių su kažkokiomis sapalionėmis kur kas šiandien važiavo? VT stebėjimo tema yra labai specifinė, kaip ir VT registracijos numeriai - jas skaito ir jų tikslą supranta tik saujelė forumiečių, todėl nereikia versti jas skaityti tiems, kam tai visiškai neįdomu/absurdiška.
Tema Viešojo transporto fotogalerija pamažu yra skaidoma į (buvusių) apskričių temas (pasivarčius temų sąrašus, jas galima rasti). Skaidomos ir tvarkomos bus ir kai kurios kitos mega temos (Viešasis transportas, tarptautinių pervežimų, tarpmiestinių-turistinių bei užsienio vežėjų autobusų nuotraukų temos.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimą
Comment
-
Tai, kad toje temoje rašoma praktiškai tik apie tarpmiestį, nereiškia, kad negalima rašyti apie miestą.
Konkrečiai Vilniaus m. istorijai yra [VLN] Vilniaus miesto viešojo transporto istorija, o fantazavimui, kaip kas galėtų atrodyti - Hobis: Viešasis transportas (planai, tvarkaraščiai ir kt.)
Mano manymu galima išsiversti ir su tuo, kas yra dabar.
- 3 patinka
Comment
Comment