Parašė neoplan
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė ArtEGO Rodyti pranešimąIki tiek gal nedaeis
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąGal žinote, kam priklauso šis Neoplan'as?
Nuotrauka daryta 2007 m. Birželio 29 d., nuotrauką dariau ne aš, o mano grupės draugas.
Nuotrauka daryta Latvijos sostinėje Ryga.
Atvaizdas
Jeigu aš neklystu tai 2007 m., tai jis dar priklausė UAB „Julturas“
O kam priklauso ar priklausė- sunku atsakyti. Bent jau fotobuso duomenų bazėje Julturo autobusų sąraše jo nėra. Nei kaip dirbančio, nei kaip nurašyto.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąGreičiausiai nurašytas arba seniai nedirba. Anot Regitros, pagamintas 1992 m., TA negalioja nuo 2010-10-30. Modelis- Neoplan N122.
O kam priklauso ar priklausė- sunku atsakyti. Bent jau fotobuso duomenų bazėje Julturo autobusų sąraše jo nėra. Nei kaip dirbančio, nei kaip nurašyto.
Peržiūrėjau savo kelionės nuotraukų archyvus ir štai ką jame radau
Šis užrašas buvo prieš priekines duris šone.
Peržiūrėjau fotobus ir jame tokios įmonės neradau.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Jau nuo šios savaitės pradžios dėl Dainų šventės Vilniuje pilna visokiausių įdomių autobusų iš rajoninių parkų, kurių praktiškai neįmanoma pamatyti kitu metu. Negi iš šitokios gausybės besidominčiųjų ir fotografuojančiųjų VT vilniečių niekam nėra įdomūs tie autobusai ir visi laksto tik paskui miesto autobusus ir troleibusus (kurie niekur nedings)?
-----Papildymas-----
Pašilaičių žiedas:
VanHool T815
Pilaitė:
Mercedes-Benz T2 614D, Plungės AP
Berkhof Excellence, Plungės AP
Ajokki Classic, Jurbarko AP
Negana to, Plungės AP sugebėjo atsiųsti į Vilnių štai šitą: http://fotobus.msk.ru/vehicle/322230/#n351485 Jis, kažkoks MAN SL202 (ar SU242) baltai žalias bei dar kažkoks turistinis mėlynas lyg ir MB taip pat turėtų nakvoti Pilaitėje.Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.06, 14:03.
Comment
-
Vingio parke ir Žvėryne nieko neužtikau (keista, kur visi dingo?)
Prie Kalnų parko, T. Kosciuškos g.:
Van Hool T8 Alizée 310, Kauno sakralinės muzikos mokykla
Ajokki InterClassic, Skuodo AS
Delta Star 301, Ukmergės AP
VanHool T813, Lazdijų AP
Kažkoks aparatas ant Iveco važiuoklės. Seniau šį valstybinį nr. turėjo autobusas Heuliez GX37H.
Irízar Urbia, Varėna
Comment
-
Setra S215HR, Zarasų AP
Vest Ambassadør 345, Pasvalio AP
Iveco, Valkininkai
Vokiečių MB O580 Travego
Upės gatvė:
2 Volvo 8700, Tauragės AP
Kino studijos autobusas ant Dennis Javelin važiuoklės su lyg ir angliškais numeriais Linkmenų gatvėje
Vien iš šios serijos nuotraukų, kai kurie autobusai paskutinį kartą Fotobuse buvo mano pagauti per 2009 metų Dainų šventę, todėl tikrai verta eiti į miestą ir pafotografuoti.
Liko pražiopsoti sudvejinti Busturo autobusai, kurie Vilniuje lankėsi užvakar ir gal jau ir daugiau negrįš.
Mokyklinių mikroautobusų nefotografavau, nes jų mieste begalės ir jie iš esmės visi vienodi .
Kas netingi, štai čia (Antakalnio g. 120) >> stovi vienintelis likęs Baltijos šalyse (o gal ir pasaulyje?) Skandia Meteor 50 Comet bei 8-9 mokykliniai mikrobai.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąSetra S215HR, Zarasų AP
Atvaizdas
Vest Ambassadør 345, Pasvalio AP
Atvaizdas
Iveco, Valkininkai
Atvaizdas
Atvaizdas
Vokiečių MB O580 Travego
Atvaizdas
Upės gatvė:
2 Volvo 8700, Tauragės AP
Atvaizdas
Kino studijos autobusas ant Dennis Javelin važiuoklės su lyg ir angliškais numeriais Linkmenų gatvėje
Atvaizdas
Vien iš šios serijos nuotraukų, kai kurie autobusai paskutinį kartą Fotobuse buvo mano pagauti per 2009 metų Dainų šventę, todėl tikrai verta eiti į miestą ir pafotografuoti.
Liko pražiopsoti sudvejinti Busturo autobusai, kurie Vilniuje lankėsi užvakar ir gal jau ir daugiau negrįš.
Mokyklinių mikroautobusų nefotografavau, nes jų mieste begalės ir jie iš esmės visi vienodi .
Kas netingi, štai čia (Antakalnio g. 120) >> stovi vienintelis likęs Baltijos šalyse (o gal ir pasaulyje?) Skandia Meteor 50 Comet bei 8-9 mokykliniai mikrobai.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąNejaugi, Buss turas savo miestines, sudvejintas masinas atsiunte netgi i Vilniu?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąLiko pražiopsoti sudvejinti Busturo autobusai, kurie Vilniuje lankėsi užvakar ir gal jau ir daugiau negrįš.Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimąPagal turimus duomenis dvigubi Saffle modelio autobusai, turėjo pasirodyti Vilniuje 2012.07.07, maždaug 10-11 valandą. Bet kiek mačiau, 11:30 pasirodė du autobusai, Saffle modelio autobusai, gar nr. 1906 ir dar kitas atrodo jei neklystu 1902.
UPD: fotografuojančių dėmesiui. anot lmds.lt , šiandieniniai Dainų šventės renginiai planuojami nuo 19 val. Siemens arenoje. Tai, manau, jau po 18 val. daugelis autobusų turėtų suvažiuoti į aikštelę prie arenos.
Comment
Comment