Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKaip kažkada minėjau, buvę VLASAVOS laužai atgijo užsakomuosiose reisuose Kaune. Dar jie turi Bova FEH801 tiesa jau balta su firminėm Vlasavos žvaigždėm.
Atvaizdas
Beje, ir Setra jau mėnesį be TA, tuo tarpu kelių savaičių senumo nuotraukose panaši į naudojamą...
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąSumaisiau, turi jie dar kita balta BOVA is Vlasavos. Patys autobusai bazuojas netoli mano tevu namu Kaune, siaip Setra varganai atrodo, bet Bovos puse velnio
Gal prie progos galėsite nufotografuoti tą baltąją, kad įsitikinti?Paskutinis taisė aRa; 2016.11.29, 01:49.
Comment
-
Truputėlis naujienų iš rajono... ir netik
Pradėsiu nuo seno gero Neoplan N316K Transliner #150
Šiandien (paskutinė diena) Laikinojoje AS buvo, net du N208 Jetliner tai man beveik rojus
Vienas Panevežio Neoplan N208 Jetliner #3424
Kitas Zarasų Neoplan N208 Jetliner #334
Ir nei tai Kauno, nei tai Vilniaus (Ant galo Vilniaus adresas), nei tai Vilkaviškio Temsa Safari Intercity 12 #451
Kolkas viskasMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Sveiki, Įkeliu keleta savo šiandienos darytų nuotraukų iš rekonstruotos Kauno autobusų stoties.
Taigi, vaizdas stoties pastato link, lengvas chaosas
Suremontuotas piesčiųjų tunelis.
Atvykimo aikštleė
Kilo klausimas kur bus Tarpautinių autobusų išvykimo aikštelės...
Panašu į atvykstančių autobusu tvarkarasčių ekraną.
Vaizdas nuo atvykimo aikštelės , stoties aikštės link
Mikroautobusų atstovos vieta, vietos vos 6-7 mikroautobusams.
Stotyje atstovoj stovėjo pragrinde Kautros autobusai, ir keletas kitų fitrmų autobusų
Comment
-
Dar keletas nuotraukų,
Išvykstančių autobusų tvarkaraštis, pateikti artimiausi laikai , maždaug 2 valandas į priekį, priešingoje sienos pusėje tai pat yra išvykimo tvarkaraščiai.
Kiti tarptautiniai autobusai stovėjo atstovoje prie Akropolio Karmelitų bažnyčios aikštelėj.
Taip pat šiandien važinėja nemokamas Kautros mikroautobusas iš Laikinosios stoties
Comment
-
Jonavos AP Arna Nr. 54 Išsuka iš naujos Kauno AS. Pagal mane dabartinė stotis fotografavimui gal net patogesnė nei laikinoji buvo Patogiausia fotkinti išleidimo aikštelėje bei įsukančius ir išsukančius į/iš stoties (tai daroma skirtingais įvažiavimais).
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment