Jurbarko AP
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąJurbarko APParašė Briedis Rodyti pranešimąNeskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimą
UAB "Tromina"
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąSveiki,
Vienas forumietis klausė kur yra ,,Maretravel" autobusų parkas? Aš internete neradau. Gal jūs žinote?
Comment
-
ssnaiperis:
Manau, jog klausdamas apie tai, kur randasi šios bendrovės autobusų parkas, forumietis omeny turėjo ne Nidą - juk Nida negali būti autobusų parkas, - o konkrečią vietą. Jūs ją žinote?... Konkrečią vietą. Taip ar ne?... Be nuorodų, nuogirdų ir pan.
Ir dar. Man atrodo, jog pasiteiravimas apie 'Mare Travel' fotogalerijai nelabai pritinka.
Comment
-
"Mare Travel" (tiksliau - E. Zinkevičiaus IĮ) autobusų parkas, jei galima jį taip išdidžiai pavadinti , yra Nidoje, Purvynėje. O kad kolega nesupyktų už "temos teršimą", tai konkrečios nuorodos ir nedėsiu Pramoninės paskirties objektų ten labai nedaug – kam tikrai rūpi, susiras
Užtat įkelsiu nuotrauką (2013 m. liepos mėn.) iš to parko - kad būtų "į temą":
Comment
-
Taip, tikrai taip... Purvynėje, kurioje man teko ne vienus metus... Ne, vis tik minties netęsiu, nes prisiminimams šioje temoje tikrai ne vieta.
O pramoninių objektų šiuo metu ten ne tai kad labai nedaug, o beveik išvis neliko.
P.S. Hmm... Gal ir man atverst savo nidietiškus dulkėmis nuklotus archyvus ir ištraukt iš jų kažką panašaus į kolegos įkeltą nuotrauką :-)
Comment
Comment