Čia kelsiu tik įdomiausius, kitos foto su laiku atsiras kur reikia... Tai pradėsiu.
Trumpasis Neoplan
"Merulos" vienas naujesnių Volvo
EOS - VanHool
MAN A03 Lion's Star
Biškutuka Kibiras
Ypač man patiko jo lempų apdengimas
"Merulos" Renault Tracer
"Lineteros" Skylineris
Castrosua Master 35
Utenos AP ir vairuotojo požiūris į savo mašina...
Apie šitai aš žodžiu neturiu...
Ir ilgas ir didingas desertas: "Busturas" Saffle #1810. Pavydas nuo manęs tiems kurie juo važiavo Pirmoje foto jis išsuka iš vienos eismo juostos pločio žvyrkelio
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Ir ilgas ir didingas desertas: "Busturas" Saffle #1810. Pavydas nuo manęs tiems kurie juo važiavo
Tai, kad čia miesto autobusas, nesusipratimas važiuot tarpmiestiniu maršrutu. Pavydas nebent, kad tokia egzotika - miesto autobusu po Lietuvą maltis, ne visiems "pasiseka" tai patirti
Apie tai kaip ir kur pastatė autobusą. Buvo vietos aikštelėje bet ne reikėjo statyt kažkokios sodybos sabakstyne. Už autobuso nesimato yra ant žemės visokio šlamšto.
Tai, kad čia miesto autobusas, nesusipratimas važiuot tarpmiestiniu maršrutu. Pavydas nebent, kad tokia egzotika - miesto autobusu po Lietuvą maltis, ne visiems "pasiseka" tai patirti
Priemiesčio šiap Taip dėl to ir pavydas. Norėčiau ir aš taip pakeliauti
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Vienas iš dviejų TOKS neseniai įsigytų Setra S516HD/2. Autobusai dirbs Vilnius-Klaipėda ir Vilnius-Mažeikiai maršrutuose. Klaipėdos kryptyje vos dviem TOKS reisais važiuos ne NEO autobusai, o į Mažeikius dabar tik penktosios Setros važinės. [/url]
Tokį ne restauruoti reikia, o į metalo laužą nusiųsti. Su Lietuva jis niekaip nesusijęs, jokių sentimentų nekelia. Geriau paimtų kokį Ikarusą arba Lazą.
Comment