"Kautra" 2016-6-16.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Mačiau nedaug Dainų šventės autobusų, bet daugiausia buvo štai šito "gėrio":
Jų buvo daugiau nei pusė visko, kas stovėjo T. Kosciuškos g. Kažkur iš Klaipėdos pusės atvykęs Volvo 9900, toje pačioje gatvėje.
Prie koncertų ir sporto rūmų:
Plungės AP pasitempė - vietoje miesto autobuso atsiuntė pirmąjį Lietuvoje MAN Lion's Classic. Deja, rakursas prastas dėl to, kaip jis buvo pastatytas
O čia jau sena gera tradicija - Busturo "armonika" Saffle 2000
Comment
-
Radybos Paįstryje
Vietinės Panevėžio Rajono Paįstrio Juozo Zikaro Vid. M-los. Nurašyta Arna
Kažkieno Iveco ir Emtros Ikarus. Įdomu ar jis gyvas, ar čia kitas, ar vairuotojui paliko
Už visko matosi dar vienas Vest 4 ar 6 regis
Ir kažkieno LT'uškė
Atsiprašau už kokybe. Į aikštele nebuvo galimybės patekti, ir taip po barščius ir dilgėles braidžioti tekoMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąNusipirko 2 Otokarus. Tuoj pataps labiausiai turkišku parku
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąNe daugiau? Isuzu Visigo garažinis 3450. Ikaruso 3454. Vadinasi dar turėtų būti 3451, 3452 ir 3453. Nebent paliko tarpą numeracijoje
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąir bandomasis Busturo IVECO Crossway
Comment
-
Dar Dainų šventės autobusų.
Ukmergės g. Kėdbuso Bova
Čegmiros Setra S22T
Svirkos Van Hool
Meteorit Turas irgi turėjo užsakymų. „Moksleivinis“ dešinėje - vienas 99 galybių. Paskutinę šventės dieną prieš visiems išvykstant prie mokyklos Baltupiuose priskaičiavau 12 šito „gėrio“ vienetų ir vos 1 normalų autobusą (Kautros Setra S317GT-HD nr. 180)
MAN FRH292 (RKR801) S. Stanevičiaus g. prie Ateities mokyklos.
Antrasis Busturo ilgas Saffle 2000 nr. 1902 Deja, taip ir nepavyko surasti, kur jis nakvojo ir normaliai nusifotografuoti.
Geležinio Vilko g., MAN EL202, tik neaišku kieno - KVK ar dar Mažeikių AP
Comment
Comment