Šiandien viešbutyje "Lietuva" vyko konferencija ir jos dalyvius vežė tiktai liukso klasės autobusai.
"Ollex" Mercedes-Benz O350RHD Tourismo (viso 7 vnt., 1 raudonas ir 6 balti, kurie pasuko į priešingą pusę ir nebuvo galimybės juos nufotografuoti kiekvieną atskirai) Atvaizdas
Dar ten buvo "Transrevio" Setra S317HDH (nežinojau, kad jie turi tokią), kuri atrodė kaip seniena, lyginant su kitais.
Na ir pabaigai - desertas: Neoplan N5217/3SHD Starliner iš Kauno. Beje, šis autobusas turi vieną ypatingą detalę, kuri mane tiesiog pritrenkė Atvaizdas
TOKS'o Kassbohrer Setra S315 vykstančiu maršrutu Tauragė - Vilnius
Ir kaip minėjau anksčiau Klaipėdos autobusų parko Neoplan Transliner grįžtantį iš Kauno namo
Nuvykus į Jurbarko autobusų parką manes ten neįleido, kalbėjausi telefonu su direktorium bet nieko neišėjo. Tai pirmas toks atvejis man kai neįleido į parką
Nelabai ir nusiminiau nes ten stovėjo tik trys laužai: MB O303 ir du MB O815.
Marijampolės stotis knybžde knypždėjo žmonių. Atvykę Ecolines Neoplan Cityliner autobusu iš Liepojos žmonės persėdinėjo į autobusą vykstatį į europą (per žmones neįžiūrėjau į kokį miestą)
Besiruošianti kelionėn į namus Busturo Kassbohrer Setra S317
Į Vilkaviškio krypties aikštelę įriedėjo pastarojo autobusų parko Mercedes-Benz O303
Atvykus į autobusų parka mane pasitiko tik šuo ir autobusai, jokio sargo nebuvo.
Pirmas eilėje stovėjo Mercedes-Benz O309
Viena iš dviejų vakar parke stovėjusių Karosa B732
Kretingos AP vienintelis Lietuvoje, išsaugojęs nepakeistą tarybinių laikų ATĮ tipo parko logotipą (tik AP raides apačioje pridėjo). Kiti parkai susikūrė naujus ar gerokai perdarė tarybinius.
Kovo 21 d. apie 22 val. Jurbarko r., Seredžiaus k., šalia kelio Kaunas-Jurbarkas, automobilių stovėjimo aikštelėje, sudegė autobusas „Volvo B10M-70" (pagamintas 1996 m.). Įtariamas padegimas. Nuostolis - 122 000 litų.
Iš kur toks nuostolis, jei šis autobusas autoplius.lt buvo parduodamas už 99000 Lt. Ir šiaip tokie "padegimai", kai supleška transporto priemonė, kuri yra parduodama, arba ketinama parduoti, kvepia "KASKO bizniu".
Comment