Kauno autobusai su savo autobusų spalvų palete tampa margesni, nei mano margučiai ant stalo Velykų. Balti, mėlyni, violetiniai, žali, geltoni, raudoni, dabar tik rožinių ir juodų autobusų betrūksta ir būtų visa spalvų paletė.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
šiandien Krėvės pr. Berkhof Jonckheer
gale nėra sėdynių tą pastebėjau tik 758, gal dar koks yra, kitais, kuriais teko važiuoti "naujais" autobusais jos buvo.
ir šį kartą gale yra maršruto numeris
ir senosios Scania CN113CLB
vakar mačiau vieną Scania iš kurios galo veržėsi dūmai, iš ten iš kur neturėtų, neatlaikė
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąO aš kaip tik pastebėjau, kad buvo pasirinkta raudona-balta spalvos ir beveik visi nauji autobusai yra būtent tokie.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąAr tikrai pasirinkta? Panasiau, kad tiesiog daugiau butent tokios spalvos autobusu nupirkta ir tiek. Jei atsiranda geras pirkimo pasiulymas (kalbu daugiau apie naudotus) ir jie nera baltai raudoni tai tokius ir palieka...
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąI spalva perkant padevetus is vakaru paskutineje vietoje galvojama, labiau gal papuole paskutineje gautoje partijoje..Tik gaila, kad vienus nudaze bent iki langu, o kiti liko balti su minimum raudono, ne tiek jau tas perdazymas kainuoja..Bet vistiek tobulejam po truputi
Comment
-
KAUNAS, 2011-07-04
Kauno pilis:
Van Hool A300, Nr. 675, 48 maršrutas
UAB "Neklaužados", Fort Transit, 93A maršrutas. Vairuotojas kažkur krapštosi
S.Žukausko g.:
UAB "Merula", Setra S215ÜL, 50 maršrutas
Kovo 11-osios g.:
Solaris Urbino 12, Nr. 654, 41 maršrutas
Scania CN112CL, Nr. 224, 6 maršrutas
Geležinkelio stotis:
UAB Antirijus, MB Sprinter, 105 maršrutas
Solaris Urbino 12, Nr. 609, 18 maršrutas
Solaris Urbino 12, Nr. 642, 29 maršrutas
Paskutinis taisė Vilnietizz; 2011.07.05, 22:55.
Comment
-
Keletas idomesniu Kauno autobusu. Padariau nemazai foto, bet manau Soliariai bei belgiska ir olandiska technika nelabai kolkas idomi:
224 K.Donelaicio/L. spaiegos gatves
1083 I. Kanto gatve:
1130 K.Donelaicio/L.Spaiegos gatves
683 K.Donelaicio/L.Sapiegos gatves
Ir desertui 2219.K.Donelaicio/L.Sapeigos gatves. Labiausiai man patinkantis KA autobusas. Galvojau po paskutinio autobusu isigijimo bus nutrektas i mirtininku eile, bet pasirodo klydau. Atleke su veju. Beje po truputi tiuningo gauseja Anyway kaip jis man patinka, i marsutus tokie jau neturetu isvaziuoti..
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąKeletas idomesniu Kauno autobusu. Padariau nemazai foto, bet manau Soliariai bei belgiska ir olandiska technika nelabai kolkas idomi:
224 K.Donelaicio/L. spaiegos gatves
Atvaizdas
1083 I. Kanto gatve:
Atvaizdas
1130 K.Donelaicio/L.Spaiegos gatves
Atvaizdas
683 K.Donelaicio/L.Sapiegos gatves
Atvaizdas
Ir desertui 2219.K.Donelaicio/L.Sapeigos gatves. Labiausiai man patinkantis KA autobusas. Galvojau po paskutinio autobusu isigijimo bus nutrektas i mirtininku eile, bet pasirodo klydau. Atleke su veju. Beje po truputi tiuningo gauseja Anyway kaip jis man patinka, i marsutus tokie jau neturetu isvaziuoti..
Atvaizdas
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąScania
Atvaizdas
Comment
Comment