Šiap KA niekad nepasižymėjo dar važiuojančių autobusų nurašymu. Bet dabar panašu, kad jų perteklius. Piko metu mačiau krūvas parke stovinčių Soliarių ir kitų raudonų žemagrindžių. Kolkas jokių žinių apie ridos didinimus.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
O scanių negali išleist į liniją dėl komposterių trūkumo. Iš nurašytų sudėjo į naujus van hool, į kelias važiuojančias scanias sukomplektavo iš atsarginių dalių. Dabar užsakyta pas lenkus daugiau komposterių, kronšteinų, borto kompiuterių.
873 variklis "pašol v raznos". Kadangi pumpe duse einsprizung sistema, kalta ne kuro aparatūra. Ko gero, turbina.
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimą
Prisiminiau senus laikus kai Ikarus autobusai nešildomi buvo.
Comment
-
Kuo visa tai susiję su fotogalerija? Tycka03, paskutinis perspėjimas. Eilinį kartą tingima pasiskaityti temos pavadinimą prieš joje parašant.
Parašė Tycka03 Rodyti pranešimąO kur Kauno Android 'as pradinges?Nesimato gatvėse kažkaip.Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąTikriausiai sugedęs eilinį kartą. Man atrodo jis šiemet išvis dar nedirbo (bent jau sistemoje jo nesimatė)Parašė Tycka03Nes iš kitų miestų nuotraukų matosi,kad jis dirba normaliai ir dažnai išvažiuoja į reisus.
Comment
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimą
Aptarimuose neradau.
Comment
-
Parašė zn76 Rodyti pranešimąTai kas vis dėlto atsitiko su šiuo autobusu?
Aptarimuose neradau.
Comment
-
Parašė Kaunietis Aidas Rodyti pranešimąMirė 684? Kaip liūdna... Beje pastebėjau,kad Kaune Scania sena atsirado ir dar dvi! Gali taip būti?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąišviso Scania yra 15 nupirkta, bet važiuoja dar tik 6 iš jų.
Comment
-
Parašė Kaunietis Aidas Rodyti pranešimąAš šneku ne apie naujas,o apie šitas https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...NNPutDsBHWIc_Q
Anyway čia fotogalerija. Diskusijoms ne vietaMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Kelios nuotraukos iš Kauno:
"Gyvatė" 46 maršrute Žiegždriuose:
Androidas, kuris iš visų autobusų nuvažiavo mažiausiai kilometrų:
Po eismo įvykio Berkhof Europa 2000A Duvedec:
Paskutinis taisė Arelis; 2016.02.15, 20:39.
Comment
Comment