Prašom pratęsti diskusija apie švieslentes ne foto galerijoje.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąSuprogramuos esamas, arba įdės naujas - lygiai kaip ir su Scania autobusais. Jiems dėjo naujas švieslentes
- 1 patinka
Comment
-
Keletas vakarykščių Volvo fotografijų:
548, Kaniūkų žiedas
Priekio durų pusę įkels kolega Valius
Ir parke stovėję:
531 ir 533. Vakare 533 išvažiavo į 39 maršrutą (nors turėjo dirbti nuo ryto).
540, laukiantis eilės techninėje apžiūroje.
Ir nurašyti parko senoliai:
148
Ir avarijoje nukentėjęs 684
- 8 patinka
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą540, laukiantis eilės techninėje apžiūroje.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė do. Rodyti pranešimąNuo penktadienio 37 maršrutu, vienu grafiku, pradėjo važinėti prailginti autobusai. Daugiskaita, nes iš ryto vieną grafiką aptarnavo 879 (jei neklystu), tuomet jį pakeitė 883, kuris vėliau grįžo į 23 maršrutą, o popiet dirbo 881, kuris išdirbo iki vakarinio piko pabaigos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė do. Rodyti pranešimąNuo penktadienio 37 maršrutu, vienu grafiku, pradėjo važinėti prailginti autobusai. Daugiskaita, nes iš ryto vieną grafiką aptarnavo 879 (jei neklystu), tuomet jį pakeitė 883, kuris vėliau grįžo į 23 maršrutą, o popiet dirbo 881, kuris išdirbo iki vakarinio piko pabaigos.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Vilius116 Rodyti pranešimąKo visi nutilom? Gal kas turit naujų nuotraukų?
Padarysite paslaugą ir sau, ir kitiems, užuot čia tuščiai klausinėjęs. Ir pačiam bus smagu prisidėti prie forumo.
Atsprašau už OT.Paskutinis taisė SkyMan; 2017.10.08, 00:10.Rieda gatvėmis, keliais, laukais mėlyna citrina - pagauk, jei sugebėsi...
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąVilniaus AP vadovybei, šią foto nusiųsti, cc prisegant Kvedaravičių.
Comment
-
Pora naujienų Kaune. Dar du Altas Degraline L mikroautobusai. 345 ir 344
Altas Cityline L, Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Altas Cityline L, Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Ir sugrįžęs Scania CityWide LF CNG. Nesupykčiau, jei visam laikui ))
Scania Citywide LF CNG, Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Scania Citywide LF CNG, Kaunas by Rytis Z., on FlickrMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 4 patinka
Comment
Comment