Ir nejaugi po tiek laukimo metų nurašė Solari? 620 stovi prie nurašytu/saugojamu Ukrainai su pradarytu varikliu, o toliau kaip matote... Atvaizdas
kur jis važiuos minkštai visgi jis gamintas yra kaip krovininis pakaba ne ant oro pagalvių kaip 322 323 ar 324 o tiesiog linginė.
tiksliau šiandien įdėmiau apžiūrėjus priekinė pakaba linginė o galinė stovi puslingė ir viena oro pagalvė
Kam jūs rašinėjat vėjus dėl 1620... Buvai, nematei kad pavarų dėžė išimta? Ji išvežta į Latviją, VOITH dėžių servisą. Kartu su dėže išvežtas dėžės valdymo blokas, kad būtų galima ją po remonto patikrinti ant stendo. Su transportavimu remontas užtrunka iki 10 dienų. Kad tą laiką autobusas neužimtų duobės, jį išvilko į lauką, ir pastatė laisvoj vietoj. O į rem. zoną nestatė vien todėl, jog iš jos juostų dažymui išvarė ar ištempė visus autobusus.
Kam jūs rašinėjat vėjus dėl 1620... Buvai, nematei kad pavarų dėžė išimta? Ji išvežta į Latviją, VOITH dėžių servisą. Kartu su dėže išvežtas dėžės valdymo blokas, kad būtų galima ją po remonto patikrinti ant stendo. Su transportavimu remontas užtrunka iki 10 dienų. Kad tą laiką autobusas neužimtų duobės, jį išvilko į lauką, ir pastatė laisvoj vietoj. O į rem. zoną nestatė vien todėl, jog iš jos juostų dažymui išvarė ar ištempė visus autobusus.
Visų pirma tai buvo tik mano spėjimas, antra fotografavau per tvora, tad negalėjau pažiūrėti kas išimta kas ne. Mačiau ten ir vieta kur stovi autobusai remonto laukiantys lauke taiso
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Keletas Rugsėjo mėnesį darytų Kauno autobusų fotografijų. Pradėsiu nuo praeitą savaitgalį dėl K. Petrausko g. pradžios uždarymo (šiluminės trasos ar dar kažko remontas) autobusų važinėjusių pakeista trasa foto, ir taipogi vietoj 4 troleibuso važiavusių autobusų foto. Galvojau išeis padaryti daugiau fotografijų, bet jau buvo per tamsu, o ir pavargęs buvau grįžęs iš Kėdainių
627-34 suks iš Savanoriu prospekto į Aukštaičiu gatvę:
774-T4 suks iš Savanoriu prospekto į Aukštaičiu gatvę:
Ir 819-38 nutolstantis Aukštaičių gatve:
Toliau 09-30 padarytos foto: Van Hool A300 #668 10 maršrutas, Partizanų gatvė
Berkhof Europa 2000NL #720 37 maršrutas, Partizanų gatvės galinė stotelė
MAN A23 Lion's City G NG363 #886 26 maršrutas. Važiuoja į maršrutą iš Pietų. Tikriausiai gyviausias iš visų Kauno MAN'u...
Solaris Urbino 12 #646 Grįžta į parką iš vienpamaininio grafiko.
Du 26 maršrutu tą dieną dirbę geriausi KA prailginti autobusai Den Oudsten B93 #797 ir #798 Partizanų gatvė
Ir pabaigai naujoji greitoji pagalba Altas CityLine L #333 44 maršrutas, Kauno pilis
Beje ar galit pasakyti ar mano foto gerėja? Pats šiokį tokį skirtumą nuo senesnių foto matau, tik nežinau ar jį mato kiti, tad prašau pasakykit Tiek šiam kartui
Foto geros, tik kad labai jau akis bado vairuotojai su juodais blynais vietoje veidų. Jeigu jau taip būtina tai daryti, tai yra kur kas subtilesnis būdas - blur įrankis.
Nuo pačių pirmų forumo foto tamstos tai tikrai geresnės, bet aš galvojau, kad įrangą pakeitei, nes akivaizdžiai čia kokybiškiau nei pirmos tavo foto forume.
Foto geros, tik kad labai jau akis bado vairuotojai su juodais blynais vietoje veidų. Jeigu jau taip būtina tai daryti, tai yra kur kas subtilesnis būdas - blur įrankis.
Naudoju FastStone Image Viewer bet nelabai žinau kur tokia funkcija galima toje programoje rasti... Ačiū už pastabą
Nuo pačių pirmų forumo foto tamstos tai tikrai geresnės, bet aš galvojau, kad įrangą pakeitei, nes akivaizdžiai čia kokybiškiau nei pirmos tavo foto forume.
Taip pakeičiau. Liepos mėnesį gavau Canon EOS 100D
Pačios pirmos mano foto buvo su regis dvejais skirtingais telefonais, Paskui sekė Mamos Nikon, tada jau mano Fuji ir dabar šis Canon
Comment