Suprantu tą, labiau klausimą norėjau pakreipti į tai kokia, jūsų nuomone, optimali durų schema. Ir kokie argumentai būna besirenkančių 3, ir kokie 4 duris.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimą2727 neremontuojamas.
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąAr Man'ams programuos švieslentes, kad deda lenteles?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąBalto Man'o manau galima ir neperdažyt, gerai jis ir baltas atrodo. Geriau užklijuot Kauno ženklo reklamą, kaip ant 038 troleibuso.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąMatomai tas baltas Man'as dar kažkiek važinėjo Varšuvoj perdažytas (vietoj įprastos geltonos - bordinės spalvos). Tikrai beprasmiška būtų perdažinėti dėl to raudonai.
Comment
-
Kas čia gali būti neaiškaus? KA turi manom kur kas daugiau technikos, kuriai reikalingas perdažymas, nei šis gražus baltas autobusas. Reikia elgtis racionaliai, galima išnuomot reklamos plotam, kas būtų kurkas naudingiau, kaip tai yra su 336 troleibusu, kuris, gal jau 3-4kart perdažonas raudonai, dažniai keičia reklamą, kad mūsų varganam parkui neša pinigus. Gaila, tam tikslui neišnaudojami unikalūs trigubi autobusai
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKas čia gali būti neaiškaus? KA turi manom kur kas daugiau technikos, kuriai reikalingas perdažymas, nei šis gražus baltas autobusas. Reikia elgtis racionaliai, galima išnuomot reklamos plotam, kas būtų kurkas naudingiau, kaip tai yra su 336 troleibusu, kuris, gal jau 3-4kart perdažonas raudonai, dažniai keičia reklamą, kad mūsų varganam parkui neša pinigus. Gaila, tam tikslui neišnaudojami unikalūs trigubi autobusai
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimą877 Neveronių g.
Atvaizdas
Comment
Comment