Kauno autobusai su savo autobusų spalvų palete tampa margesni, nei mano margučiai ant stalo Velykų. Balti, mėlyni, violetiniai, žali, geltoni, raudoni, dabar tik rožinių ir juodų autobusų betrūksta ir būtų visa spalvų paletė.
šiandien Krėvės pr. Berkhof Jonckheer
gale nėra sėdynių tą pastebėjau tik 758, gal dar koks yra, kitais, kuriais teko važiuoti "naujais" autobusais jos buvo.
ir šį kartą gale yra maršruto numeris
ir senosios Scania CN113CLB
vakar mačiau vieną Scania iš kurios galo veržėsi dūmai, iš ten iš kur neturėtų, neatlaikė
O aš kaip tik pastebėjau, kad buvo pasirinkta raudona-balta spalvos ir beveik visi nauji autobusai yra būtent tokie.
Ar tikrai pasirinkta? Panasiau, kad tiesiog daugiau butent tokios spalvos autobusu nupirkta ir tiek. Jei atsiranda geras pirkimo pasiulymas (kalbu daugiau apie naudotus) ir jie nera baltai raudoni tai tokius ir palieka...
Ar tikrai pasirinkta? Panasiau, kad tiesiog daugiau butent tokios spalvos autobusu nupirkta ir tiek. Jei atsiranda geras pirkimo pasiulymas (kalbu daugiau apie naudotus) ir jie nera baltai raudoni tai tokius ir palieka...
Tiesą sakant nežinau. Čia gal amiko ar kitas daugiau nusimanantis apie Kauno VT žmogus galėtų pasakyti kaip ten yra iš tikro.
I spalva perkant padevetus is vakaru paskutineje vietoje galvojama, labiau gal papuole paskutineje gautoje partijoje..Tik gaila, kad vienus nudaze bent iki langu, o kiti liko balti su minimum raudono, ne tiek jau tas perdazymas kainuoja..Bet vistiek tobulejam po truputi
I spalva perkant padevetus is vakaru paskutineje vietoje galvojama, labiau gal papuole paskutineje gautoje partijoje..Tik gaila, kad vienus nudaze bent iki langu, o kiti liko balti su minimum raudono, ne tiek jau tas perdazymas kainuoja..Bet vistiek tobulejam po truputi
Paskutiniųpartijų autobusai visi su laiku bus perdažyti,tiesiog vadinamieji ,,kupranugariai'' nuėmus ,,novio'' simbolika atrodė tikrai baisiai,todėl juos ir perdažė iškarto, ,,den audstenai'' atvyko,kai dažytojas buvo išėjęs atostogu,todėl kolkas liko neperdažyti.Galite atkreipti dėmesi,kad pas pirmuosius garžiniai nr. visur užklijuoti kaip pas soliarius,pas antruosuis jis užklijuotas tik viduje,o išorėje uždažytas,kad perdažant nereiktu nulupineti. Šiaip yra planai visus ,,olandus'' perdažyti vienodai,tai galvota padaryt iki krešinio čempionato,bet mastai darbų nerealūs. dėl spalvu pasirinkimo ,tai taip dažomi dabar bus visi,pradžia buvo nuo karosų 2208 ir 2212.
Keletas idomesniu Kauno autobusu. Padariau nemazai foto, bet manau Soliariai bei belgiska ir olandiska technika nelabai kolkas idomi:
224 K.Donelaicio/L. spaiegos gatves
1083 I. Kanto gatve:
1130 K.Donelaicio/L.Spaiegos gatves
683 K.Donelaicio/L.Sapiegos gatves
Ir desertui 2219.K.Donelaicio/L.Sapeigos gatves. Labiausiai man patinkantis KA autobusas. Galvojau po paskutinio autobusu isigijimo bus nutrektas i mirtininku eile, bet pasirodo klydau. Atleke su veju. Beje po truputi tiuningo gauseja Anyway kaip jis man patinka, i marsutus tokie jau neturetu isvaziuoti..
Keletas idomesniu Kauno autobusu. Padariau nemazai foto, bet manau Soliariai bei belgiska ir olandiska technika nelabai kolkas idomi:
224 K.Donelaicio/L. spaiegos gatves Atvaizdas
Ir desertui 2219.K.Donelaicio/L.Sapeigos gatves. Labiausiai man patinkantis KA autobusas. Galvojau po paskutinio autobusu isigijimo bus nutrektas i mirtininku eile, bet pasirodo klydau. Atleke su veju. Beje po truputi tiuningo gauseja Anyway kaip jis man patinka, i marsutus tokie jau neturetu isvaziuoti..
Comment