Parašė Garbanius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
-
Parašė Vakaris Rodyti pranešimąGerbiu, kolega Tamstos nuomonę, bet būdamas "netechnarius", nežinau kiek "beneliuksiška" technika "žymiai" pigesnė už vokišką. Manau nedaug, nes Klaipėdos ir Panevėžio AP pasirinko pastarąją. Vertindamas estiniu požiūriu - man tie Den Oudsen'ai ir Berkhof'ai yra baisiai atgyvenusio ir, tik paskutiniu metu įsigyti Van Hool'iai, buvo įdomesnio dizaino (aišku, tai subjektyvu) įsigyti padėvėti autobusai. Mano galva KA (o gal tai turėtų tapti ir viso Lietuvos VT "norma") turėtų pirkti ne senesnius nei 10 metų senumo autobusus. Bet labiausiai gaila, kaip suprantu, šiemet naujų autobusų (kaip pernai "ispanų") vajaus nebus...
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąNa aš pats esu MB fanas, bet žiurint iš ekonominės pusės, esant tokiai mūsų parkų būklei,geriausia eksplotuoti kuo panašesnę techniką, kuo KA vienas iš nedaugelio parkų daro. Man tie Berkhof ir Den Oudsen irgi baisūs, bet turbūt 99proc. keleivių giliai dzin. Aš taipogi dedu viltis, kad ateis diena, kai bus perkami nauji ar bent apynaujai autobusai. Neveltui komercinį transportą eksplotuojančios firmos net neveža senesnės nei 10metų technikos, nes metai/rida/eksplotavimo sąlygos daro savo..
Kažkada turi gauti 20 DEN autobusų nurašant senus Scania ir Vanhool autobusus.Paskutinis taisė egiscrypth; 2015.05.14, 12:24.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąNa gal ir gerai, kad nepasirinko vokiškos technikos, dėl to turime turbūt geriausia miesto VT įmonę. Vokišką technika žymiai brangesnė, o man asmeniškai ir MB ir MAN pagaminti iki 2000m atrodo dar baisiau nei Kauno Den Oudsen ir Berkhof.
Parašė Vakaris Rodyti pranešimąGerbiu, kolega Tamstos nuomonę, bet būdamas "netechnarius", nežinau kiek "beneliuksiška" technika "žymiai" pigesnė už vokišką. Manau nedaug, nes Klaipėdos ir Panevėžio AP pasirinko pastarąją. Vertindamas estiniu požiūriu - man tie Den Oudsen'ai ir Berkhof'ai yra baisiai atgyvenusio ir, tik paskutiniu metu įsigyti Van Hool'iai, buvo įdomesnio dizaino (aišku, tai subjektyvu) įsigyti padėvėti autobusai. Mano galva KA (o gal tai turėtų tapti ir viso Lietuvos VT "norma") turėtų pirkti ne senesnius nei 10 metų senumo autobusus. Bet labiausiai gaila, kaip suprantu, šiemet naujų autobusų (kaip pernai "ispanų") vajaus nebus...
Naujausi Kauno "Den Oudsten" dar turėtų 5 - 7 metus "ištempti". Didžiausi privalumai, renkantis dėvėtus autobusus, tikriausiai buvo nedidelė kaina ir ,kaip minėjęs forumo dalyvis "Virtęs pelenais", eksploatacinės išlaidos, remonto darbininkų patirtis, olandiški autobusai turi tuos pačius DAF variklius bei Voith transmisiją kaip ir "Solaris Urbino 12".
Nors fotogalerija nelabai tinkama tema diskusijoms.
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimąTenka sutikt su tokia nuomone. To laikmečio MB ir MAN dizainas gan konservatyvus, per porą dešimtmečių nekito. Vokiška technika garsėja savo patikimumu, bet tikrai ne dizainu. Lyginant Lietuvoje populiarų modelį "Mercedes-Benz O405N" ir "Van Hool A300" tų pačių metų, pastarasis atrodo daug novatoriškesnis kėbulo atžvilgiu, kaip tam laikmečiui.
Parašė Raivo Rodyti pranešimąKlaipėdoje vaizdą gadina senieji MB O405, vieni triukšmingiausių autobusų, pajudėdami iš stotelės palieka nemažą išmetamųjų dūmų šleifą
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąkaip bus pamatysim bent kalbama apie DEN autobusus kad bus gaunami
Comment
-
Van Hool New AGG300 841
Van Hool New AGG300 840
Solaris Urbino 12 CNG 780
Solaris Urbino 12 CNG 792
Den Oudsten B88
Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąKas leidžia ant autobuso vairutojui klijuoti tokias nesąmones kaip "Artūras" ar tuos raudonus patamsinimus?Neskaitykit, čia nieko nėra parašyta. (TUŠČIA)
Comment
-
Idiotiškai atrodo tokie ''pagražinimai'' iš vairuotojų pusės. Keista, jog vis dar neatsiranda supratimo, kad tai ne asmeninis turtas, kur galima daryti ką nori. Išplitusi šita mada ir Vilniuje, Klaipėdoje bent kol kas nauji autobusai dar nesubjauroti, nors ant senųjų pasitaikydavo ir dar originalesnio ''tiuningo''. Galėtų įmonės pagaliau imtis tvarkyti šį reikalą, visgi tai tiek pačio parko, tiek miesto įvaizdžio dalis..
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąDar pastebėjimas dėl pačio autobuso ilgio: Šv. Gertrūdos ir Gimanazijos sąnkryžoj toks 24m. monstras prie šviesoforo stovėjo per dvi eiles ir tikrai sudarė kamštį.
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąIr vėl viskuo nepatenkintieji kauniečiai burbės...
Parašė Raivo Rodyti pranešimą<...>
Nors fotogalerija nelabai tinkama tema diskusijoms.
Comment
-
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąViename portale mini, kad važiuos 13 maršrutu, o kažkodėl šis dirba 16...
Comment
Comment