O kas atsitiko 802 su ta "skarda" ar čia jau tokia pirko?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Nike123 Rodyti pranešimąO kas atsitiko 802 su ta "skarda" ar čia jau tokia pirko?
Ankščiau nebuvo to...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąO kodėl bėgti reikėjo?
Supyko labai, kad fotkyju...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąKad piktas vairuotojas pasitaikė...
Supyko labai, kad fotkyju...
O šis vairuotojas turėtų suvokti esąs viešoje vietoje, todėl fotografuoti galima. Juoba kad fotografuojama transporto priemonė... Bet tokių susireikšminusių ir neišsilavinusių vairuotojų, deja, Lietuvoje dar yra nemažai. Gal kada nors, kai pasikeis vairuotojų karta, bus geresnė situacija. Dabar jiems net išaiškinti sudėtinga - prisigalvoję savų gyvenimo tiesų.Paskutinis taisė Ametistas; 2014.10.27, 22:39.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Spalio 28-osios vakare savo ilgos kelionės tikslą pasiekė penkiolika "Den Oudsten" autobusų. Modelis atitinka Nr. 767 - 772 serijos autobusus, bet gal kas patikrins ir pasakys tiksliai. Pridedu pora labai blogos kokybės, bet šviežių, pirmos "atvykėlių" nakties "naujuosiuose namuose" atvaizdų. Autobusai, kaip ir minėta serija, turėtų būti dažomi raudonai.
1.
2.
Comment
-
Parašė Vakaris Rodyti pranešimąTikėjausi kažko naujesnio. Gerai tik, kad modelis panašus į jau turimus. Viliuosi, kad juos greitai perdažys firmine KA raudona. Klausimas - gal žinoma, kokius autobusus šie pakeis? Labai jau nusibodo KA senienų spalvų ir modelių "zoosodas".
Comment
-
Parašė Vakaris Rodyti pranešimąTikėjausi kažko naujesnio. Gerai tik, kad modelis panašus į jau turimus. Viliuosi, kad juos greitai perdažys firmine KA raudona. Klausimas - gal žinoma, kokius autobusus šie pakeis? Labai jau nusibodo KA senienų spalvų ir modelių "zoosodas".
Comment
-
Variklis ir pavarų dėžė tokie patys, kaip jau turimų. Rida apie 510-540 tūkstančių kilometrų (analogiški įsigyti ankščiau jau pravažiavo virš 800 tūkstančių). Šiuo metu autobusų rezerve stovi labai mažai, ir paspaudus didesniam šaltukui (o tada turint remonte virš 20 neužsivedančių, užšalusių autobusų) paprasčiausiai nebūtų ką leist į liniją. Todėl, apie kažkokius nurašymus net kalbos nėra.
Comment
-
Parašė Nike123 Rodyti pranešimąKažin, veiks švieslentė ar ne?
Comment
Comment