dek dar daugiau nuotrauku i viena pranesima.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Sigitukaz Rodyti pranešimądek dar daugiau nuotrauku i viena pranesima.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąKas nepatinka?
Šiaip šaunuolis, kad įdedi foto, buvo įdomu.
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąDėk į vieną pranešimą po mažiau foto. Geriau padaryk kelis pranešimus. Kai kurios foto ne itin kokybiškos, nebūtina dėti to pačio autobuso nuotraukų iš priekio ir galo, kažkaip maloniau žiūrisi foto iš priekio.
Šiaip šaunuolis, kad įdedi foto, buvo įdomu.
Suprantu kita karta dėsiu po mažiau.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Pranešimą išskaidžiau. Geriausia dėti į vieną pranešimą po 10-15 nuotraukų, bet tikrai ne >50.
Patogiau žiūrėti yra tada, kai tarp nuotraukų yra eilutės tarpai (kaip dabar padariau).
Ir dar primenu, kad forumas nėra vieta, kur galima suversti visus savo turimus kadrus, į kuriuos (atsitiktinai) pakliuvo autobusas ar troleibusas. Jeigu norima, kad kiti įvertintų autoriaus pastangas, derėtų kelti tik geriausiai pavykusias nuotraukas. Prasčiausias foto (jų buvo apie 5-6) - ištryniau.
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąŽinau foto kokybė yra labai prasta bet taip gaunasi priartinus vaizda
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąPažanga jau yra.
Comment
Comment