Parašė praeivis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė praeivis
neissigalvok. Yra prisidirbe,iskolioje keleivius ar pan ir dabar galvoja,kad ji nufotkinsi autobuse ir rasysi skunda pridedamas nuotrauka,kad stai sis asmuo dare ta ar ana.
Comment
-
Parašė tomoxas Rodyti pranešimąNa su nuotrauka gal nieko ir neirodysi... (Tarkim jei autobusas nera apgadintas ir panasiai) Taciau nuotrauka su vairuotoju ir autobusu prisekt prie skundo yra visai nebloga ideja
Comment
-
Parašė tomoxas Rodyti pranešimąNa su nuotrauka gal nieko ir neirodysi... (Tarkim jei autobusas nera apgadintas ir panasiai) Taciau nuotrauka su vairuotoju ir autobusu prisekt prie skundo yra visai nebloga ideja
Comment
-
Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimąSu senu pyktu vairuotoju,vieną kartą,kai aš norėjau nufotkinti autobusą,jis įšbego iš autobuso su žodžiais:"S*ka, eik čia.Sudaužysiu tau kamera ir nieko parkė neįrodysi".
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąVien autobuso nuotrauka, kurioje matosi vairuotojo veidas nėra joks vairuotojo prisidirbimo įrodymas. Įrodymas yra nebent tuomet, jeigu tu nufotografuoji ar nufilmuoji pačią situaciją, kai vairuotojas mušą keleivį, aprėkia jį, nesilaiko KET ar pan. Ir dar patartina trumpai aprašyti situaciją.
Todel vairuotojai ir veja jus lauk,nes neaisku kas jums gali ant seiles uzeiti ir kaip tas nuotraukas panaudosit. o uz visokius skundus vairuotojams mazina atlyginimus ir t.t.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąO kam priseginėti, kai jie parke geriau už tave žino, kad tokiu ir tokiu autobusu, tokiu maršrutu, tokiu laiku dirbo toks ir anoks vairuotojas.
Comment
-
va ka man del duru atrase VAP:
"pareiginių nuostatų reikalavimus, 2011-07-22 UAB „Vilniaus autobusai” generalinio direktoriaus įsakymu Nr.1-54-V patvirtintą „Keleivių įlaipinimo į autobusus tvarką”: keleiviai į maršrutinius autobusus įlipa pro visas duris (išskyrus Karosa markės autobusų ketvirtąsias), o išlipa pro antrąsiais ir trečiąsias duris, išskyrus pirmąsias duris."
Comment
-
Parašė mskapss Rodyti pranešimąva ka man del duru atrase VAP:
"pareiginių nuostatų reikalavimus, 2011-07-22 UAB „Vilniaus autobusai” generalinio direktoriaus įsakymu Nr.1-54-V patvirtintą „Keleivių įlaipinimo į autobusus tvarką”: keleiviai į maršrutinius autobusus įlipa pro visas duris (išskyrus Karosa markės autobusų ketvirtąsias), o išlipa pro antrąsiais ir trečiąsias duris, išskyrus pirmąsias duris."
Comment
-
584 - MAN NL243 Lion's City CNG - akį traukiantis savo spalvomis. Salonas labai panašus į MB Citaro, tačiau sėdynės tokios pat kietos, kaip pas Volvo 7700.
585 - Irisbus Citelis 12M CNG. Jo salone galima aptikti mums labai pažįstamų detalių - e-bilieto komposteriai, sėdynių pamušalai kaip pas Škoda 14TrM.
2/2
Comment
-
Siandienos ispudziai:
#585 Naujakiemio st.
Ypac isimine sie ispejamieji zenklai:
Toliau Solaris Urbino12 #583
Buvusi Satrijos st.
Arkikatedros st. Beje grazus kaminukas.
Ir taip pat bandomasis #564. Zygimantu g.
Arkikatedros st.
Dabar eile senbuviams:
#133 Sauletekio ziedas.
#877 Kalvariju g.
Comment
-
Pridėsiu ir aš savo nuotraukas.
Mercedes Benz O520 Cito numeris 29, 11 maršrutas. 2 metus parke autobusas stovėjo sugedes, nes sugedo visiškai generatorius. Šiandien autobusas po dviejų metų stovėjimo pirmą dieną išvažiavo į gatves.
Mercedes Benz O405GN numeris 510, 53 maršrutas, Fabijoniškių žiedas.
Carrus K204 City L numeris 810, Žvėryno žiedas, 63 maršrutas.
Mercedes-Benz O405GN2 CNG numeris 913, Fabijoniškių žiedas, 24 maršrutas.
Comment
Comment