Mercedes Benz O 405GN2 CNG #914. Antakalnio ziedas. 2011.08.08
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
vakar dienos nuotraukos
"Man NG272" #426 44maršrutas. važiavo su lentelėm, nes neveikė švieslentė
"Volvo 7700" #771 53maršrutas. greitai vairuotojai moka apsikeisti vidury maršruto
"Volvo 7700" #747 43maršrutas.
"MB 0405GN" #058 46maršrutas. man atrodo, ar apie 14valandą važinėja mažiukai autobusai šiuo maršrutu?
nekokios kokybės nuotrauka. "Karosa B841" #231 47maršrutas. pasenusi informacija švieslentėje švieslentėje rašo, kad po Pedagoginio sekanti Stumbrų stotelė
"Volvo 7700" #770 47maršrutas
greičiausiai neseniai po poros metų pertraukos į gatves išvažiavęs "MB Cito" #027 11maršrutas. fotografuota pro autobuso langą, tad atsiprašau už kokybę
Stotis. visus metus 41maršrute dirbantis "Volvo 7700" #764
"Man NG313" CNG #881 53maršrutas
fotografavau tam, kad matytumėt, jog vienas vairuotojas sąmoningai atidarinėja ketvirtas duris, kas griežtai yra draudžiama. "Karosa B741" #145 16maršrutas.
tai tiek šiam kartui
Comment
-
Parašė ArtEGO Rodyti pranešimąGražus švieslentės šriftas pas CITO, dinamiškai atrodo
O kodėl draudžiama KAROSŲ galines priekabos duris atidarinėti?
nes vairuotojas sunkiai mato ketvirtas duris, gali ir keleivį prispaust [ypač senutę]. "Karosa B941" #399 užrakintos ketvirtos durys ženkliukas dar paaiškina, kad lipti draudžiama
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąvakar dienos nuotraukos
"Man NG272" #426 44maršrutas. važiavo su lentelėm, nes neveikė švieslentė
Atvaizdas
"Volvo 7700" #771 53maršrutas. greitai vairuotojai moka apsikeisti vidury maršruto
Atvaizdas
"Volvo 7700" #747 43maršrutas.
Atvaizdas
"MB 0405GN" #058 46maršrutas. man atrodo, ar apie 14valandą važinėja mažiukai autobusai šiuo maršrutu?
Atvaizdas
nekokios kokybės nuotrauka. "Karosa B841" #231 47maršrutas. pasenusi informacija švieslentėje švieslentėje rašo, kad po Pedagoginio sekanti Stumbrų stotelė
Atvaizdas
"Volvo 7700" #770 47maršrutas
Atvaizdas
greičiausiai neseniai po poros metų pertraukos į gatves išvažiavęs "MB Cito" #027 11maršrutas. fotografuota pro autobuso langą, tad atsiprašau už kokybę
Atvaizdas
Stotis. visus metus 41maršrute dirbantis "Volvo 7700" #764
Atvaizdas
"Man NG313" CNG #881 53maršrutas
Atvaizdas
fotografavau tam, kad matytumėt, jog vienas vairuotojas sąmoningai atidarinėja ketvirtas duris, kas griežtai yra draudžiama. "Karosa B741" #145 16maršrutas.
Atvaizdas
tai tiek šiam kartuiGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąTai gerai, kad atidarinėja paskutines duris. Nes visi turi įlipti /išlipti per visas duris. Jeigu autobuse yra 4-rios duris tai per jas ir reikia įlipti/išlipti.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąbet keista: per ketvirtas duris nieks neįlipinėjoGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąAš įlipčiau ir išlipčiau per jas. Nes kai jų neatidaro, tada tenka brautis prie 2-ujų durų.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimągal prie trečiųjų? galima pasinaudot puikia proga padaryti daugiau sėdimų vietų autobusuose "Karosa" ketvirtąsias duris užvirint ir papildomai 2 sėdynes primontuotGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimągal prie trečiųjų? galima pasinaudot puikia proga padaryti daugiau sėdimų vietų autobusuose "Karosa" ketvirtąsias duris užvirint ir papildomai 2sėdynes primontuotViskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąDažnai neatidaro ir trečiųjų durų Karosa autobusuose važiuojant link Pagubės, net stovint keleiviui prie jų. Ir man tokia mintis buvo atėjusi, kad vietoje nenaudojamų durų padaryti papildomų sedėjimo vietų.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąsavaime suprantama, kad nurašant mažus "Karosa" autobusus bus išmontuotos sėdynės taigi, ir parkas sutaupytų, ir keleiviai būtų laimingiViskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Comment
-
Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimąBeabejo,Karosoms neilgai eksploatos.Iki rudens/žiemos karosu matyt neliks ,nežinau kaip ten susitars su licenzija eksploatavimui.
Comment
-
Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimąKaip autobuse Karosa C943 padarytaGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąčia apie mažus "Karosa" autobusus eina kalba dėl licencijos eksploatavimui?
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąNorėčiau pamatyti foto, kaip jis atrodo.Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Comment
-
Parašė ArtEGO Rodyti pranešimąGražus švieslentės šriftas pas CITO, dinamiškai atrodo
O kodėl draudžiama KAROSŲ galines priekabos duris atidarinėti?
Nera draudzama atidarineti galiniu duru, cia ssnaiperis truputi pats prisigalvojo. Tiesiog patys vairuotojai dazniausiai ju neatidarineja,nes ilgas autobusas i stotele ivaziuoja ir sustoja kiek ''sulinkes'' ir tos durys daznai bna nematomos. Draudimo tokio nera. Tiesiog vairuotojai nenoredami jokiu problemu ju neatidarineja ir tiek.
Comment
-
VA norėjo ilgų autobusų su automatine greičių dėže, o Karosa tuo metu (1996-1997) galėjo pasiūlyti tik B741, t.y. 4 durų (apie B742 nesu girdėjęs). Jeigu būtų pirkę su mechanine dėže, tai turėtume priemiestinius C744 su minkštomis sėdynėmis ir mažesnės talpos. C943 tai čia greičiau pakaitalas B941.
--------Papildyta--------------
914 MB O405GN2 CNG (Antakalnio žiedas) ko gero taip ir važinės tik 17 maršrutu:
565 MAN NG312 (Stotis) vėl važiuoja pertraukiamais grafikais:
784 (rezervas) Volvo 7700 (Birelių žiedas) prieš paskutinį reisą į Ateities g.:
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąAš įlipčiau ir išlipčiau per jas. Nes kai jų neatidaro, tada tenka brautis prie 2-ujų durų.
Geriau jau priekines duris atidarinėtų, o ne sėdėtų užsidaręs savo kabinoje.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąŠiaip tai iš tiesų yra nesaugu yra atidarinėti galines duris, nes vairuotojai paprasčiausiai nemato, kas gale vyksta ir gali netyčia prispausti kokį keleivį.
Geriau jau priekines duris atidarinėtų, o ne sėdėtų užsidaręs savo kabinoje.
Comment
Comment