Gaila būtų, jeigu 651 atidavė metalui, juolab kad "išgyveno" iki pat 2005-ųjų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Šiandienos nuotraukos
Neoplan N4021/3 nr. 276, Kalvarijų g., 34 maršrutas
MB O405G nr. 530, Kalvarijų g., 34 maršrutas
MAN NG272 nr. 424, Kalvarijų g., 36 maršrutas
Karosa B741 nr. 125, Nemenčinės plentas, 17 maršrutas
Karosa B741 nr. 120, Balžio g., st. Balžio žiedas, 39 maršrutas
Solaris Urbino 12 CNG nr. 581, Didlaukio g., 10 maršrutas
Solaris Urbino 12 CNG nr. 581, Kalvarijų g., 10 maršrutas
Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.11, 14:44.
Comment
-
Parašė Lincas Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąSena problema, su kuria susiduria visi autobusai su Mobitec švieslentėmis. Kažkodėl būtent 5 maršrute šių raidžių nėra, nors kituose (32, 45, 46) jos yra.
Comment
-
Na nežinau, ar čia šriftas padės: http://fotobus.msk.ru/photo/252267/ čia puikiausiai veikia. Ir beje, čia tikrai Mobitec 400 sudėti .
Comment
-
"Truputi" pridėsiu ir aš savo nuotraukas, kurias sukaupiau bėgant laikui
Labai retas atvejis į metus. Ilgas autobusas dirbantis 23-u maršrutu, garažinis numeris 427. (P.S. Neisivaizduoju kaip jisai prie Spartos gali pasukti iš Kauno gatvės į Švitrigailos gatvę. Nors jeigu jau paleido tai reiškia kad gali išsukti )
Trakuose nufotografuotas Ekskursinis kabrioletas MAN SL200 garažinis numeris 160
Kaip matau niekas neįkėlė šito autobuso nuotraukos, arba dar jo nesutiko ir nenufotografavo. Tai įkelsiu aš. Taigi, Naujas miesto draugas MAN NG312 Garažinis numeris 565, Pilaitėje, Bitėnų st. 47 maršrutas.
Comment
-
(P.S. Neisivaizduoju kaip jisai prie Spartos gali pasukti iš Kauno gatvės į Švitrigailos gatvę. Nors jeigu jau paleido tai reiškia kad gali išsukti)
Comment
-
Parašė Vilnietis Rodyti pranešimąPrieš kelis metus, kai buvo remontuojamas Dariaus ir Girėno g. viadukas ir 17 maršruto Soliariai buvo išbarstyti, teko matyti vieną Soliarį, atrodo 1677, darant tą patį posūkį. Šiaip taip prasisuko
Comment
-
Vakar Vilniuje buvo surengtos VAP vairuotojų meistriškumo. Kaip visada varžėsi sargai (deja, nemačiau) ir autobusų vairuotojai. Šiemet trasa buvo kiek sudėtingesnė, nes buvo įdėta iš baltarusų pasiskolinta rungtis - važiavimas "gyvatuku" atbulam. Daugiau apie varžybas ir rezultatai vėliau bus www.ebus.lt
Keletas miesto autobusų.
Paskutinis taisė Raikkonen; 2011.07.06, 17:18.
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąKas ten per autobusas su baltai-raudonu priekiu stovi dešinėje gale? Ar tik ne vienas iš naujų dujinių?
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąTaip. Išviso lauke stovėjo du, kiti - tvarkomi garažuose.
Comment
-
Carrus K204 City L nr.805 Visorių galinėje stotelėje
Visai neseniai įsigytas Autoturo Mercedes-Benz O405N:
Vietoje "užsilenkusio" (tikėkimės sutaisys dar) Iveco Daily, 232A (buvusiu miesto 9) maršrutu Žemieji Paneriai - 40 Totorių/Skurbutėnai važiuoja MAN SL202. Nejau Šalčininkų AP neturi nieko mažesnio - reisu 16:24 iš Ž. Panerių juo važiavo 2 žmonės.
Comment
-
Volvo 7700 717
Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
Comment