Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ketvirtadienį savo darbo dienos neužbaigė Karosa B841 nr. 202, Ateities g.

Už keleto minučių jau Laisvės pr. gale - kažkur važiuoja 55 maršrute buvęs Saffle 5000 nr. 821. Švieslentėje parašyta "204 Specialus", važiuoja be keleivių.

Šiandien: MAN Lion's City nr. 949 Ateities g., 55 maršrutas. Ryte buvo pertraukiamu 4G grafiku, o dabar pakeitė sugedusį 878.

Dar viena autobusų parko "naujiena" - Fiat Ducato nr. 602, kuris vilniečiams turėtų būti jau matytas - jis 2012 m. rugsėjį dirbo 88/89 maršrutais su numeriu 916.
    Jeruzalės g., 57 maršrutas, GPS daviklio kodas - 931.

Paskutinis taisė Mettal; 2014.05.26, 16:56. Priežastis: Penktadienis > ketvirtadienis
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
      Penktadienį savo darbo dienos neužbaigė Karosa B841 nr. 202, Ateities g.

Atvaizdas

Už keleto minučių jau Laisvės pr. gale - kažkur važiuoja 55 maršrute buvęs Saffle 5000 nr. 821. Švieslentėje parašyta "204 Specialus", važiuoja be keleivių.

Atvaizdas

Šiandien: MAN Lion's City nr. 949 Ateities g., 55 maršrutas. Ryte buvo pertraukiamu 4G grafiku, o dabar pakeitė sugedusį 878.

Atvaizdas

Dar viena autobusų parko "naujiena" - Fiat Ducato nr. 602, kuris vilniečiams turėtų būti jau matytas - jis 2012 m. rugsėjį dirbo 88/89 maršrutais su numeriu 916.
      Jeruzalės g., 57 maršrutas, GPS daviklio kodas - 931.

Atvaizdas
      Apie Karosas nėra ką kalbėti. Seni autobusai, todėl genda jų varikliai. Labai man gražus baltas Fiat autobusiukas. Mettal, čia jį iš pilkos spalvos perdažė?
      My Flickr
      My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
        Labai man gražus baltas Fiat autobusiukas. Mettal, čia jį iš pilkos spalvos perdažė?
        Niekas jo nedažė. Jis skiriasi nuo visų kitų Fiat'ų. Fotobuse yra visa reikiama informacija.

Comment

Niekas jo nedažė. Jis skiriasi nuo visų kitų Fiat'ų. Fotobuse yra visa reikiama informacija.
          Aišku. Man jo spalva labai patinka, bet norėtųsi, kad nudažytų pilka su sidabrine spalva kaip pas Vilniaus autobusus.
          My Flickr
          My Trainpix

Comment

Penktadienį savo darbo dienos neužbaigė Karosa B841 nr. 202, Ateities g.
            Pala, pala. Tu klysti. Šita Karosa savo darbo dienos neužbaigė ne penktadienį, o ketvirtadienį. Aš pats mačiau tada, kai važiavau 55 maršruto autobusu nuo J.Baltrušaičio st. iki st. Santariškės.
            Paskutinis taisė denisas; 2014.05.26, 15:22.

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
              Pala, pala. Tu klysti. Šita Karosa savo darbo dienos neužbaigė ne penktadienį, o ketvirtadienį. Aš pats mačiau tada, kai važiavau 55 maršruto autobusu nuo J.Baltrušaičio st. iki st. Santariškės.
              Tu teisus. Tai buvo ketvirtadienį, nes penktadienį šis autobusas dirbo 1G.

Comment

Castrosúa City Versus CNG Nr. 989 Stotyje, 31 maršrute, antradienio (2014.05.27) vakarą:

Nežinau, ar tai jam pirma darbo diena. GPS jutiklio kodo taip pat nepavyko "iššifruoti".

Comment

989 Ukmergės g., 5 maršrutas. GPS daviklio kodas - 824.

Comment

989 Ukmergės g., 5 maršrutas. GPS daviklio kodas - 824.

Atvaizdas
                    Pas jį priekinė švieslentė veikia?
                    My Flickr
                    My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
                      Pas jį priekinė švieslentė veikia?
                      Viskas veikia. Pasiskaityk ispaniškų autobusų temą - ten bus ne kartą paminėta tokio efekto priežastis - oranžinė švieslentė.

Comment

Šiandien nelaimę patyrė autobusas MAN A23 NG313 CNG, numeris 881, vakar (greičiausiai) pirmą dieną po remonto išvažiaves šiandien palūžo. Lūžo ir nutrūko autobuso priekaba. Pas kitus entuziastus autobuso priekabos būklė gal nufotografuota baisesnė kas fotografavo, bet aš nufotografavau kai jau šiek tiek pataisė ją. Senosios Plytinės st. 5G maršrutas.

Vakar dirbes 5G maršrutu.

Paskutinis taisė 1132; 2014.06.03, 22:52. Priežastis: Teksto koregavimas.

Comment

Mercedes-Benz nr.498 2G maršrute, Laisvės pr.

Paskutinis taisė Arelis; 2014.06.10, 12:20.
                          My Flickr
                          My Trainpix

Comment

MAN A23 NG313 CNG, numeris 883, Vilniaus tarptautinis Oro uostas, 3G maršrutas. Po nelaimės kuri nutiko 881 autobusai, aplamai visi šio modelio autobusai dirba pertraukiamais grafikais, kol nebus pakeisti nauji priekabos varžtai.

MAN NG232 CNG, numeris 870, Kaimelio žiedas, 53 maršrutas.

Volvo 7700, numeris 730, Tarandė, Raudonbalės st. 52 maršrutas.

Berkhof Jonckheer-G, numeris 170, Pagiriai, 78 maršrutas.

Comment

Neoplan nr.591, 11 maršrutas, Pamėnkalnio g.

Mercedes-Benz nr.199, 88 maršrutas, Pylimo g. (atleiskit už kokybę, nes labai greit lėkė)

Hauliez nr.869, 1G maršrutas, Pylimo g.

My Flickr
                              My Trainpix

Comment

Priešpaskutinis Castrosua City Versus - nr. 983, P. Žadeikos gatvė, 48 maršrutas. Kol kas maršrutuose nematytas liko vienas vienintelis 982.

Comment

Keletas autobusų nuotraukų iš Pamėnkalnio g.

Volvo 7700 nr.750, 21 maršrutas:

Ir Neoplanai nr.592 ir nr.590:

My Flickr
                                  My Trainpix

Comment

Castrosúa City Versus CNG 976
                                    Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Šiandienos stebuklas - 881 vėl gatvėse! Kaip žinia, jam buvo nutrūkusi priekaba: http://www.miestai.net/forumas/showp...postcount=1855

Comment

Nuotraukos kurios nebuvo įkeltos.

Mercedes Benz O405G, numeris 526, 19 maršrutas, Geležinkelio gatvė.

MAN NG272, numeris 424, 16 maršrutas, Skaidiškių žiedas.

Ir prisimenant senuosius maršrutus. Mercedes Benz O405, numeris 652, Justiniškių žiedas, 43 maršrutas.

Mercedes Benz O405, numeris 621, Saulėtekis, Senosios Plytinės žiedas, 18 maršrutas.

MAN NG262, numeris 598, Saulėtekis, Senosios Plytinės žiedas, 5 maršrutas.

Mercedes-Benz O405GN, numeris 56, Fabijoniškių žiedas, 6 maršrutas.

Neoplan N4021/3NF, numeris 276, Lazdynų ligoninė, 55A maršrutas.

Paskutinis taisė 1132; 2014.06.15, 18:29.

Comment

2014.06.16 65 marsrutas Castrosúa City Versus CNG 977 Popieriaus g.
                                          Turbut pirma karta dirbo Castrosua siame marsrute. Atsiprasau uz kokybe, skubejau i 35 vaziuojanti paskui 65
                                          Paskutinis taisė noriu; 2014.06.16, 23:36.

Comment

Working...
                                          X