Ačiū, bet vistiek skaitau, kad dar nėra puiku, nes nustačiau ne tą funkciją ir nuotraukos buvo dalinai susiliejusios. Beje, nuotraukas fotografuotas su Fotoaparatu jau senei buvau įkėles, paskutiniu metu fotografavau su IPhone 5S
Tai nieko tokio. Laikui bėgant nuotraukos darysis vis geresnės...
Ačiū, bet vistiek skaitau, kad dar nėra puiku, nes nustačiau ne tą funkciją ir nuotraukos buvo dalinai susiliejusios. Beje, nuotraukas fotografuotas su Fotoaparatu jau senei buvau įkėles, paskutiniu metu fotografavau su IPhone 5S
Bent jau aš nelabai matau didelių skirtumų tarp tavo ir Arelio foto .
Parašė 1132
Prisiminimui įkelisiu nuotrauka autobuso, kurio nuotraukų manau forume tikrai truksta, nurašyta Karosa B941.1936, numeris 399.
Kokia jos, vienetinės, atsiradimo Vilniuje istorija?
Ką reiškia tas priekio pamoderninimas?
Fotobuse viskas yra parašyta (tiek apraše, tiek komentaruose po jo foto). Be to, tai ne pamoderninimas, o toks modelis. Nupirko ją kaip bandomąją-eksperimentinę. Panašiai kaip su troleibusu Jelcz nr. 1650.
Daugiausia lemia ne nustatymai, o tas, kas fotografuoja. Toliau eina fotografavimo vieta ir sąlygos, ir tik tada - nustatymai. Aš irgi esu fotografavęs veidrodiniu fotoaparatu pilno automato režime, bet pas mane kažkodėl ir apšvietimas buvo tinkamas, ir ne taip viskas išplaukę.
Bet reik tikėtis, kad bus taip, kaip sakai
Daugiausia lemia ne nustatymai, o tas, kas fotografuoja. Toliau eina fotografavimo vieta ir sąlygos, ir tik tada - nustatymai. Aš irgi esu fotografavęs veidrodiniu fotoaparatu pilno automato režime, bet pas mane kažkodėl ir apšvietimas buvo tinkamas, ir ne taip viskas išplaukę.
Bet reik tikėtis, kad bus taip, kaip sakai
Fotobuse viskas yra parašyta (tiek apraše, tiek komentaruose po jo foto). Be to, tai ne pamoderninimas, o toks modelis. Nupirko ją kaip bandomąją-eksperimentinę. Panašiai kaip su troleibusu Jelcz nr. 1650.
O 330-ą irgi nupirko kaip ekspermentinę-bandomąją?
Na ir pabaigai: Volvo 7700 #781 kurio vairuotojas man befotografuojant šiuo rakursu priėjo prie manęs, galvojau, kad jau pradės reikšti pretenzijas, kad fotografuoju, bet pasirodo priėjo pasiskūsti, kad jam algos nemoka, kad Antakalnio žiedo asfaltas duobėtas. Ir paprašė, kad visą tai nufotografuočiau ir dėl tokių reikalų susisiekčiau su VVT vadovybe. Ech, visgi aš tik paprastas VT entuziastas... Atvaizdas
Mettal'ai, įvertinkite nuotraukas ir pasakykite ar skiriasi nuo praeitų
Comment