Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vakarykščiai (penktadienio, 2014.05.23) "naujokai" Castrosúa City Versus CNG gatvėse.

Nr. 981 (jutiklio kodas 830) 48 maršrute, Šeškinės g.:

Nr. 984 (jutiklio kodas 430) 3G maršrute, Ukmergės g.:

Nr. 985 (jutiklio kodas 425) 56 maršrute, Šeškinės / Paberžės g.:

981 ir 984 tai jau antroji darbo diena mieste, o 985 – pirmoji.

Comment

Šiandienos (2014.05.24) "naujokai" Castrosúa City Versus CNG.

Nr. 986 [jutiklio kodas 847] 3G maršrute, Ukmergės g.:

Nr. 987 [jutiklio kodas 599] 48 maršrute, Ateities g. (ar dar Laisvės pr. ? – pagal maps.lt taip ir nesupratau, kurioje iš jų yra ši "Jurgio Baltrušaičio stotelė ):

Nr. 988 [jutiklio kodas 867] 60 maršrute, Ukmergės g.:

Comment

aRa minetas 988:

ir

Comment

Ketvirtadienį savo darbo dienos neužbaigė Karosa B841 nr. 202, Ateities g.

Už keleto minučių jau Laisvės pr. gale - kažkur važiuoja 55 maršrute buvęs Saffle 5000 nr. 821. Švieslentėje parašyta "204 Specialus", važiuoja be keleivių.

Šiandien: MAN Lion's City nr. 949 Ateities g., 55 maršrutas. Ryte buvo pertraukiamu 4G grafiku, o dabar pakeitė sugedusį 878.

Dar viena autobusų parko "naujiena" - Fiat Ducato nr. 602, kuris vilniečiams turėtų būti jau matytas - jis 2012 m. rugsėjį dirbo 88/89 maršrutais su numeriu 916.
          Jeruzalės g., 57 maršrutas, GPS daviklio kodas - 931.

Paskutinis taisė Mettal; 2014.05.26, 16:56. Priežastis: Penktadienis > ketvirtadienis
          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
            Penktadienį savo darbo dienos neužbaigė Karosa B841 nr. 202, Ateities g.

Atvaizdas

Už keleto minučių jau Laisvės pr. gale - kažkur važiuoja 55 maršrute buvęs Saffle 5000 nr. 821. Švieslentėje parašyta "204 Specialus", važiuoja be keleivių.

Atvaizdas

Šiandien: MAN Lion's City nr. 949 Ateities g., 55 maršrutas. Ryte buvo pertraukiamu 4G grafiku, o dabar pakeitė sugedusį 878.

Atvaizdas

Dar viena autobusų parko "naujiena" - Fiat Ducato nr. 602, kuris vilniečiams turėtų būti jau matytas - jis 2012 m. rugsėjį dirbo 88/89 maršrutais su numeriu 916.
            Jeruzalės g., 57 maršrutas, GPS daviklio kodas - 931.

Atvaizdas
            Apie Karosas nėra ką kalbėti. Seni autobusai, todėl genda jų varikliai. Labai man gražus baltas Fiat autobusiukas. Mettal, čia jį iš pilkos spalvos perdažė?
            My Flickr
            My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
              Labai man gražus baltas Fiat autobusiukas. Mettal, čia jį iš pilkos spalvos perdažė?
              Niekas jo nedažė. Jis skiriasi nuo visų kitų Fiat'ų. Fotobuse yra visa reikiama informacija.

Comment

Niekas jo nedažė. Jis skiriasi nuo visų kitų Fiat'ų. Fotobuse yra visa reikiama informacija.
                Aišku. Man jo spalva labai patinka, bet norėtųsi, kad nudažytų pilka su sidabrine spalva kaip pas Vilniaus autobusus.
                My Flickr
                My Trainpix

Comment

Penktadienį savo darbo dienos neužbaigė Karosa B841 nr. 202, Ateities g.
                  Pala, pala. Tu klysti. Šita Karosa savo darbo dienos neužbaigė ne penktadienį, o ketvirtadienį. Aš pats mačiau tada, kai važiavau 55 maršruto autobusu nuo J.Baltrušaičio st. iki st. Santariškės.
                  Paskutinis taisė denisas; 2014.05.26, 15:22.

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
                    Pala, pala. Tu klysti. Šita Karosa savo darbo dienos neužbaigė ne penktadienį, o ketvirtadienį. Aš pats mačiau tada, kai važiavau 55 maršruto autobusu nuo J.Baltrušaičio st. iki st. Santariškės.
                    Tu teisus. Tai buvo ketvirtadienį, nes penktadienį šis autobusas dirbo 1G.

Comment

Castrosúa City Versus CNG Nr. 989 Stotyje, 31 maršrute, antradienio (2014.05.27) vakarą:

Nežinau, ar tai jam pirma darbo diena. GPS jutiklio kodo taip pat nepavyko "iššifruoti".

Comment

989 Ukmergės g., 5 maršrutas. GPS daviklio kodas - 824.

Comment

989 Ukmergės g., 5 maršrutas. GPS daviklio kodas - 824.

Atvaizdas
                          Pas jį priekinė švieslentė veikia?
                          My Flickr
                          My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
                            Pas jį priekinė švieslentė veikia?
                            Viskas veikia. Pasiskaityk ispaniškų autobusų temą - ten bus ne kartą paminėta tokio efekto priežastis - oranžinė švieslentė.

Comment

Šiandien nelaimę patyrė autobusas MAN A23 NG313 CNG, numeris 881, vakar (greičiausiai) pirmą dieną po remonto išvažiaves šiandien palūžo. Lūžo ir nutrūko autobuso priekaba. Pas kitus entuziastus autobuso priekabos būklė gal nufotografuota baisesnė kas fotografavo, bet aš nufotografavau kai jau šiek tiek pataisė ją. Senosios Plytinės st. 5G maršrutas.

Vakar dirbes 5G maršrutu.

Paskutinis taisė 1132; 2014.06.03, 22:52. Priežastis: Teksto koregavimas.

Comment

Mercedes-Benz nr.498 2G maršrute, Laisvės pr.

Paskutinis taisė Arelis; 2014.06.10, 12:20.
                                My Flickr
                                My Trainpix

Comment

MAN A23 NG313 CNG, numeris 883, Vilniaus tarptautinis Oro uostas, 3G maršrutas. Po nelaimės kuri nutiko 881 autobusai, aplamai visi šio modelio autobusai dirba pertraukiamais grafikais, kol nebus pakeisti nauji priekabos varžtai.

MAN NG232 CNG, numeris 870, Kaimelio žiedas, 53 maršrutas.

Volvo 7700, numeris 730, Tarandė, Raudonbalės st. 52 maršrutas.

Berkhof Jonckheer-G, numeris 170, Pagiriai, 78 maršrutas.

Comment

Neoplan nr.591, 11 maršrutas, Pamėnkalnio g.

Mercedes-Benz nr.199, 88 maršrutas, Pylimo g. (atleiskit už kokybę, nes labai greit lėkė)

Hauliez nr.869, 1G maršrutas, Pylimo g.

My Flickr
                                    My Trainpix

Comment

Priešpaskutinis Castrosua City Versus - nr. 983, P. Žadeikos gatvė, 48 maršrutas. Kol kas maršrutuose nematytas liko vienas vienintelis 982.

Comment

Keletas autobusų nuotraukų iš Pamėnkalnio g.

Volvo 7700 nr.750, 21 maršrutas:

Ir Neoplanai nr.592 ir nr.590:

My Flickr
                                        My Trainpix

Comment

Castrosúa City Versus CNG 976
                                          Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Working...
                                          X