Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Čia su grafiku ne pirmas toks atvjejis /\
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Keli įdomiu laiku (šiandien, kiek po 12:30) į parką grįžtantys – Kalvarijų gatvėje, ties Jono Kazlausko stotele:

Na, ir MB Cito Nr. 29 sau pritinkančiame 87 maršrute, Baltupiuose:

Comment

2 2-ojo troleibusų parko autobusai Buivydiškių gatvėje:

MB O405G (nuomojamas iš Meteorit turo) nr. 273. Seniau dirbęs beveik vien 43, dabar jau dažnai keičia maršrutus.

"Naujausias" autobusas 2-ame parke - 75 maršruto MB O405N2 nr. 499. Be jo į 2-ą parką nuo vasario perduoti 496 ir 497.

Parašė aRa Rodyti pranešimą
        Pasirodo, tai ne Soliaris, o dar vien "įdomybė"
        2-2706 – 32 maršrute – MB O405, Nr. 456
        Vaizdinis įrodymas Gileikių g. (išvažiavus iš Skalvių st.)

Paskutinis taisė Mettal; 2014.02.06, 18:08.
        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

/\ Įdomumas 273-ame, kad turėklai, esantys autobuso jungiamojoje dalyje, yra pakabinti viršuje (ne taip, kaip mes įpratę matyti šonuose stovinčius)

Comment

Poros dienų bėgyje
            Viršuliškių 2TP #623

#482. Kas du mėnesius stabiliai dirba 16-am

#530. Perdažytas ir darbo dienomis dirbantis 6G pertrauktu grafiku

#858. Man keista, kad Solariai ir kiti geresni autobusai leidžiami į užmiesčio maršrutus, o "dujinius grabus" į greituosius leidžia.

Comment

Sveiki,
              ar galėtumėte nufotografuoti Solarį su Alfonso Petrulio reklama?
              Būčiau labai dėkingas.
              My Flickr
              My Trainpix

Comment

Sveiki. Ar jau isvaziavo Castrosua i trasa? Gal jau kas foto turi?

Comment

Įdomu, ko jie tą Ikarusą pūdo... 399 Neišvažiuoja jau vos 2 metus ir jau "sudonorintas", o Ikarusą nei į kap. remontą siunčia ir palieka muziejiniams išvažiavimams, nei nurašo.

Comment

Prisimenant senuosius maršrutus.

Comment

Autobusai kurių jau niekada nebeišvysime Vilniaus gatvėse.

Carrus K204 City L, numeris 810, Žveryno žiedas, 63 maršrutas.

Karosa B741, numeris 125, 45 maršrutas, Studentų miestelis.

Karosa B741, numeris 124, 22 maršrutas, Alberto Goštauto gatvė.

Karosa B741, numeris 241, Justiniškių žiedas, 73 maršrutas.

Ir Pylimo gatvėje, 43 maršrutu.

Comment

Prisiminimui.

Solaris Urbino 12, numeris 581, Kalvarijų gatvė, 10 maršrutas.

Comment

2014-02-27 d. Solaris Urbino CNG 12 950 65
                          Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

2014-02-28 d. Solaris Urbino 12 CNG 953 36 St. Balsiai

2014-03-07 d. Solaris Urbino 12 CNG 954 36 Žalgirio st.

2014-03-07 d. MAN LION'S CITY CNG 273 939 35 Žalgirio st.
                            Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Sugražintas į autobusų parką MAN NG272 nr.429, Seinų g., 78 maršrutas. Vienintelis ilgas autobusas su išsiskleidžiančiomis į išorę durimis Vilniuje.

MB O405G nr.273 Konstitucijos pr., 4G maršrutas

MB O405GN nr.268 Pilaitės pr., 4G maršrutas

MB O520 Cito nr.029, Ozo g., 26 maršrutas

Volvo 7700A nr.702, Ozo g., 5G maršrutas

Kovo 11-osios proga visi autobusai ir troleibusai važinėjo su trispalvėmis. MB O405 nr.455, Paberžės g., 75 maršrutas

Comment

MB O405GN nr.057, Kalvarijų ir Didlaukio g. sankryža, 34 maršrutas

MAN Lion's city nr.934, Pagubė, 36 maršrutas

Castrosua CS40 / MB O405G nr.546, Kalvarijų g., 1G maršrutas

Volvo 7700A nr.779, Ukmergės g., 3G maršrutas. 21 val. šis autobusas jau dirbo 53-u.

Šiemet Kaziuko mugės dėka atsirado labai reta proga pamatyti ilgą autobusą savaitgalį 22 maršrutu. Paskutinį kartą nuo tarybinių laikų (?) ilgi čia buvo pasirodę 2009 m. gegužės 1-2 dienomis "Vilnius Taize" renginio metu. Tuomet ilgi dirbo ir kituose maršrutuose: 46, 47, 63 ir netgi 28 su 30.
                                Mūsų vairuotojų kultūros (visiškas draudžiamųjų ženklų ignoravimas) ir nerėgėto policijos aplaidumo dėka, 22 maršruto Lukiškių žiedas sekmadienį buvo užstatytas, todėl 22 ir Maxima bazės maršrutų autobusai važiavo garbės ratą J. Tumo-Vaižganto, A. Goštauto, Vasario 16-osios ir Lukiškių gatvėmis iki 43, 52, 56 ir 60 maršrutų galinės stotelės.
                                MB O405G nr.517, V. Kudirkos g.

Paskutinis taisė Mettal; 2014.03.12, 21:14.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                  Sugražintas į autobusų parką MAN NG272 nr.429, Seinų g., 78 maršrutas. Vienintelis ilgas autobusas su išsiskleidžiančiomis į išorę durimis Vilniuje.
                                  Neskaičiuojant Karosų?

Comment

Karosų durys šiek tiek kitaip veikia. Turėtas omenyje būtent toks mechanizmas kaip pas MB Citaro vidurinių durų.

Comment

Šiandien mačiau Volvo 7700A nr.779 dirbantį 53 maršrutu. Autobuso ratai nudažyti, ir vien šis pokytis suteikia autobusui "šviežumo". Puikus sprendimas, galėtų visus Volvo šitaip atnaujinti.
                                      دائما الليتوانيه

Comment

#753. Vasario 24 pertraukiamu grafiku dirbęs 78-am maršrute

#951. Su signataru Pranu Dovydaičiu

#799. Vasario 27 dirbęs 1G

#917. Kaziuko mugės metu važiavęs Pamėnkalnio gatve, toliau įprasta apylanka renginių metu

Ir buvęs paskutinis nenufotografuotas Solaris - #957 su signataru Jonu Smilgevičiumi

Comment

Kovo 11-osios proga visas VT (išskyrus Ridviją, Transrevį ir Meteorit Turą) važinėjo su vėliavėlėmis. Keletas iš jų:
                                          Viršuliškių 2TP #432.

Vietoje 593 iš rezervo į 15 maršrutą išvažiavęs #730

#651.

#266.

Ir atstovos aikštelė Geležinkelio gatvėje. Nuo pradžios į galą:
                                          #471, #764, #753, #521, #595, #102
                                          Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.03.15, 21:16.

Comment

Working...
                                          X