Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
    817, Vilniaus gatvė. Šiandien dirbęs 53-am maršrute

Atvaizdas
    Tarp kitko, šioje nuotraukoje matosi troleibusas Solaris Nr. 1676 su nauja reklama. Dar penktadienį jis buvo be reklamos.

Comment

Šeštadienį 115-u dirbo neįprastai didelis šiam maršrutui autobusas: Saffle 5000 nr. 845
      N. Vilnios žiede:

Šalčininkų AP MAN 362FRH atstovoje tarp reisų:

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Mettal, gal važiavote 115 maršrutu? Kaip jis ten pravažiavo?

Comment

Pravažiavau reisą. Į Mileišiškių kalną važiavo sunkiai, bet įvažiavo ir netgi nebuvo problemų prasilenkti su mašinomis. Beveik įkopus į kalną už Rokantiškių stotelės (37-o žiedas) atsirado priešpriešinių mašinų, bet joms teko važiuoti pusiau keliu - pusiau skardžiu.
          Visa laimė, kad nebuvo sniego pusnių šalikelėse, kitaip prasilenkti būtų kur kas sudėtingiau.

Comment

Trečiadienį.
            Viršuliškių 2-ojo autobusų/troleibusų parko #622-as. Stoties atstovos aikštelė Seinų g.

Penktadienį Vaduvos atstovos aikštelėje. Pertraukiamu grafiku dirbo šie dujokai:
            #803. 8 maršrutas

#814. 25 maršrutas

#813. 68 maršrutas. Vietoje įprasto 506-o

Bei "Ridvijai" 28-am maršrute gelbėjęs #029. 20-am maršrute dirbo #087

"Ridvijos" MB Sprinter 412D, valst.nr. HAB 114

Šiandien 61-am maršrute dirbo #947. Kiek pamenu, tai jau trečias atvejis, kai 12-os metrų ilgio mašina dirba šiame maršrute savaitgalį
            Daugiau mano nuotraukų >>
            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Pirmoji Berkhof Jonckheer-G nr. 283 darbo diena. Laisvės prospektas, 2G maršrutas.

Comment

Šiandien Erfurto g.
                VVT Saffle 5000 nr. 865, 49 maršrutas

Ridvijos Mercedes-Benz Sprinter 416CDI nr. GZV 776, 20 maršrutas

Kadangi šiandien visi masiškai važiuoja į centrą ir Akropolį pirktis dovanų, kai kurie maršrutai gerokai vėluoja.
                7 maršruto autobusų porelė Architektų g. (MAN NG313 CNG nr. 880 ir 882)

Už 20 min. Erfurto g. - 22-ų porelė MR O405GN2 CNG nr. 913 ir Volvo 7700 nr. 780

Atsitinka ir šitaip... Mažylis VanHool A508 nr. 066 2-ojo troleibusų parko maršrute nr. 32

Comment

Didžiųjų metų švenčių belaukiant. Gruodžio 23:
                  #482. Eglių gatvėje prie PC "Rimi"

#504. Pergalės gatvė

#786. Mickūnai

#823, #833 27-am ir #757 14-am maršrute. Arimų gatvė

Ir Linksmų Kalėdų visiems miestiečiams linkintis #873

Comment

Tą pačią dieną Mickūnuose
                    MAN ÜL272; EEZ 627

Comment

Vakar:
                      Van Hool A508 nr. 066, Jeruzalės / Ateities g. sankryža, 57 maršrutas

Pagaliau pavyko pagauti Meteorit Turo MB O405N (N2?) GUD154 iš Miuncheno. P. Žadeikos g., 40 maršrutas

Šiandien:
                      MB O520 Cito nr.029, Gudelių g., 116 maršrutas

Karosa B832 nr. 302, Pilaitės pr., 4G maršrutas

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą

Karosa B832 nr. 302, Pilaitės pr., 4G maršrutas
                        Čia ta Karosa naujai perdažyta, ar tik nuotraukoj taip tvarkingai atrodo?

Comment

Stotis
                          Paskutinis taisė Mettal; 2013.12.30, 21:17. Priežastis: Nurodyta fotografavimo vieta

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                            Tą pačią dieną Mickūnuose
                            MAN ÜL272; EEZ 627
                            Atvaizdas

Atvaizdas

Atvaizdas

Atvaizdas
                            Nuotraukose užfiksuotas KET pažeidimas - autobuso statymas ne automobilių stovėjimo vietoje, bet ant pėsčiųjų tako. Kai galėsi atsiųsk man asmenine žinute tikslų laiką, datą ir vietą. Sugėdinsiu Šalčininkų AP direktorių.
                            www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė k0fis Rodyti pranešimą
                              Čia ta Karosa naujai perdažyta, ar tik nuotraukoj taip tvarkingai atrodo?
                              Ją neseniai perdažė.

Parašė Ametistas Rodyti pranešimą
                              Nuotraukose užfiksuotas KET pažeidimas - autobuso statymas ne automobilių stovėjimo vietoje, bet ant pėsčiųjų tako. Kai galėsi atsiųsk man asmenine žinute tikslų laiką, datą ir vietą. Sugėdinsiu Šalčininkų AP direktorių.
                              Netiesa. Ten jokio pėsčiųjų tako nėra. Gėdinti reikia tave, už tai, kad nežinodamas tikros situacijos, bandai nepagrįstai kažką kaltinti.
                              Paskutinis taisė Mettal; 2013.12.30, 21:23.

Comment

Netiesa. Ten jokio pėsčiųjų tako nėra. Gėdinti reikia tave, už tai, kad nežinodamas tikros situacijos, bandai nepagrįstai kažką kaltinti.
                                Šią vietą galima traktuoti ir kaip Ametistas, ir kaip Tu. Vienoje šio takelio pusėje atrodo, kad čia dar stovėjimo aikštelė, tačiau kitoje - jog šaligatvis. Kaip yra iš tiesų, velniai žino, tačiau tuo plotu naudojasi gyventojai kaip keliuku palei Mickūnų autobuso žiedo.

Comment

2014-01-03 d. Taikos g., St. Žiedas
                                  455 73

547 43

595 43

906 73

Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Ją neseniai perdažė.

Pasiskaityk KET. Ten yra šaligatvis su bordiūru. Ženklo, kad tai stovėjimo aikštelė ir juo labiau kad galima statyti ant šaligatvio - nėra. Tokiu atveju tai yra pažeidimas.
                                    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Tai prie Maxima bazės Vilniuje, kelyje A1 irgi šaligatvis http://goo.gl/maps/6Vvla ??? Bordiūras nieko nereiškia.
                                      Mickūnuose yra įrengtas lygiai toks pats dalykas - techninė stotelė vilkikams ir VKTI. "Fūristai" tau papasakotų išsamiau, kas čia per "pėsčiųjų takai" tokie.

Comment

Mickūnuose yra įrengtas lygiai toks pats dalykas - techninė stotelė vilkikams ir VKTI. "Fūristai" tau papasakotų išsamiau, kas čia per "pėsčiųjų takai" tokie.
                                        Nežinojau, kad autobusas jau skaitosi fūra

Comment

Autobusas nesiskaito "fura". Tiesiog turėjo omeny Mettal vairuotojus, kurie veža krovinius
                                          Baigiam čia offtopic'ą fotogalerijos temoje

Comment

Working...
                                          X