Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šiandien 7:50val. 10maršrutą vis dar mačiau V.Kudirkos aikštės stotelėje Vilniaus gatvėje. Nuo kada vėl atnaujinta senoji trasa Šventaragio gatve?
    دائما الليتوانيه

Comment

Kažkas pasiklydo... Nuo šiandien 10, 11 ir 33 važiuoja įprastomis trasomis.
      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Tas "Vilniečio" autobusas gal yra vienas iš tų, kurie važinės greitaisiais maršrutais?

Beje, Šventaragio gatvėje tai biški žiūriu autobusai kelia dulkes. Gal ten dar nespėjo pravalyt?

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
          Tas "Vilniečio" autobusas gal yra vienas iš tų, kurie važinės greitaisiais maršrutais?
          Deja, nežinau kaip čia bus.

Beje, Šventaragio gatvėje tai biški žiūriu autobusai kelia dulkes. Gal ten dar nespėjo pravalyt?
          Pati rekonstrukcija dar nėra baigta - ne visi pėsčiųjų takai pakloti.

Comment

Įtariu, kas su ta spalvų juosta bus tik nauji autobusai, dirbantys greituosiuose maršrutuose. Šiandien mačiau naują MAN'ą su tokia juosta.

Comment

Neįprastas vaizdas šiame maršrute vasaros sezono metu
              621 36

Nepavydžiu šio autobuso maršruto vairuotojui, ką jis turėjo ištverti važiuodamas piko valandomis.

Jeigu nuo š. m. liepos mėn. 1 d. dirbs tokie autobusai 36, 66, 76 maršrutuose tai jie nesusitvarkys su poilsiautojų, sodininkų ir gyventojų srautais. Galiu garantuoti, kad parkas nespės į juos siųsti rezervų, nes sulūš vienas po kito autobusas. Vakar dėl didelio keleivių srauto sulūžo Mercedes Benz 505 dirbęs 35A/76 autobusų maršrutuose.
              Paskutinis taisė Naujaneriai; 2013.06.26, 20:23.
              Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                Įtariu, kas su ta spalvų juosta bus tik nauji autobusai, dirbantys greituosiuose maršrutuose. Šiandien mačiau naują MAN'ą su tokia juosta.
                Yra keli Man'ai (o gal ir visi), apklijuoti juosta viršuje. Daugiau neteko matyti tų lipdukų ant autobusų
                Daugiau mano nuotraukų >>
                Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                  Vakar dėl didelio keleivių srauto sulūžo Mercedes Benz 505 dirbęs 35A/76 autobusų maršrutuose.
                  Didžioji dauguma gedimų kyla ne dėl per didelio keleivių skaičiaus. Tokie autobusai, kaip nr. 505 labai kaista. Ir išvis su tokiu prastu finansavimu ir techninio personalo požiūriu į autobusų priežiūrą, stebuklas, kad dar yra ką leisti į maršrutus.

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                  Yra keli Man'ai (o gal ir visi), apklijuoti juosta viršuje. Daugiau neteko matyti tų lipdukų ant autobusų
                  Dar tikrai ne visi nauji MANai apklijuoti. Bent jau vakar tai 798 bei 932 buvo vieninteliai tokie, kuriuos užmačiau su šiom juostom.

Comment

Paskutinis ketvirtukas 2013.06.30 21,35

Comment

Paskutinis 45 maršruto reisas iš Pašilaičių į Saulėtekį - 23:06 val., MAN NG313 CNG nr. 887. Sekančio reiso į autobusų parką 23:53 jau nelaukiau.

116 maršruto Peugeot Boxer nr. 926 Žvėryno žiede. Kitas 116-o autobusiukas - toks pats Peugeot nr. 925. Raudonieji mikroautobusai šiandien turėtų būti 115 ir 61 maršrutuose. Gal ir 58...

Comment

Šiandien naujame 68-e maršrute dirbo autobusai Nr. 455, 723, 892.

38-ji važinėjo po senovėj.

Comment

Man NL273 CNG #932. Pirmoji darbo naujame 82-ame maršrute
                          Daugiau mano nuotraukų >>
                          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Seni maršrutai ištrinti per seniai, nauji būti suvesti pavėluoti.

Comment

Įdėsiu ir aš keletą įdomesnių kadrų.
                              Naujas 82 maršrutas, jau 16 valanda, autobusas išvažiavo iš stoties pilnas žmonių

Naujas 61 maršrutas su Peugeot Boxer autobusų

Naujas 58 maršrutas

Įdomybės dirba 9-ame maršrute.

Po ilgos pertraukos, 3 maršrute vėl dirba ilgas autobusas

Greitieji autobusai.

Pirmą kartą, po ilgos pertvarkos 5 maršrute ne piko metu pasirodė ilgieji autobusai
                              Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

9 maršrutui tikrai būtų pakakę mikrobo. O tas autobusas galėjo kursuoti kuriuo nors kitu maršrutu.

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                  9 maršrutui tikrai būtų pakakę mikrobo. O tas autobusas galėjo kursuoti kuriuo nors kitu maršrutu.
                                  Na jeigu tas Clubstar'as turi VVT emblemą, vadinas jis reguliariai važinės. Tik ar jame yra e-komposteriai?

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                                    Na jeigu tas Clubstar'as turi VVT emblemą, vadinas jis reguliariai važinės. Tik ar jame yra e-komposteriai?
                                    Žinoma stovi.

Comment

Ir komposteriai, ir e-bilieto įranga yra netgi VVT mikrobuose.

Comment

Papildysiu dar tema savo nuotraukomis.
                                        Tikriausiai laikinai penktame maršrute ilgi autobusai, tai manau verta fotografuoti juos.
                                        Volvo 7700A 700 Šiaurės miestelis 5 maršrutas.

Carrus K204 City L 808, kaižkaip 33 tapo visiškai nereikalingu maršrutu.

Bendras vaizdas į Šiaurės miestelis žiedą, pagaliau bent padaugėjo autobusų šiame žiede.

Bitėnų žiedas, įdomia atrodytų jei stovėtų vien tik Volvos 7700A

Na ir iš tokio įdomybių, va, 50 maršrutas.
                                        Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2013.07.02, 18:39.

Comment

54 maršrute jau vien pamaininiais grafikais dirba standartinio ilgio autobusai.

Comment

Working...
                                          X