Parašė kaskas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Šiandien man nusišypsojo fortūna ir parodė, kad 42 maršrutu dirba MAN NL243 CNG Lion's City . Duomenys apie autobusą:
Vilniaus autobusų parko numeris - 434. Užklijuotas tik autobuso išorėje.
(Tedom'as turėjo numerį tik salone.)
Valstybinis numeris: WPR NE28, gamyklinis - WMAA21ZZ48R004505.
Priklauso: MZK Toruń, Lenkija, parko numeris - 660.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąŠiandien man nusišypsojo fortūna ir parodė, kad 42 maršrutu dirba Man Lion's City . Duomenys apie autobusą:
Vilniaus autobusų parko numeris - 434. Užklijuotas tik autobuso išorėje.
(Tedom'as turėjo numerį tik salone.)
Valstybinis numeris: WPR NE28, gamyklinis - WMAA21ZZ48R004505.
Priklauso: MZK Toruń, Lenkija, parko numeris - 660.
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Comment
-
Parašė [unique]y1k3s Rodyti pranešimąSmalsu - kas ant tų man'ų (ir daugelio kitų naujesnių autobusų) stogo?
Comment
-
[QUOTE=Mettal;307091]Šiandien man nusišypsojo fortūna ir parodė, kad 42 maršrutu dirba MAN NL313 CNG Lion's City .
Atvaizdas
Atvaizdas
Autobusas tai zemagrindis ir pilnas galinis salono langas. Tai kur pakistas variklis? Aisku tada salono viduje turi buti labai napatogus grindu iskilimai ir laiptai. Kazkas panasaus galineje dalyje ir matosi. stai volvo autobusuose nera tokiu grindu lygio pasikeitimu,daug patogesnis salonas ,nors ir nera galinio pilno lango.
Beje ar pastebejote ,kad vilniuje padaugejo pilku ,be reklamu volvo autobusu. Jas dabar nuimineja. Matyt daugelis jau nebesusimoka uz reklama ant autobusu sonu:-)
Comment
-
[QUOTE=praeivis;307228]Parašė Mettal Rodyti pranešimąŠiandien man nusišypsojo fortūna ir parodė, kad 42 maršrutu dirba MAN NL313 CNG Lion's City .
Atvaizdas
Atvaizdas
Autobusas tai zemagrindis ir pilnas galinis salono langas. Tai kur pakistas variklis? Aisku tada salono viduje turi buti labai napatogus grindu iskilimai ir laiptai. Kazkas panasaus galineje dalyje ir matosi. stai volvo autobusuose nera tokiu grindu lygio pasikeitimu,daug patogesnis salonas ,nors ir nera galinio pilno lango.
Beje ar pastebejote ,kad vilniuje padaugejo pilku ,be reklamu volvo autobusu. Jas dabar nuimineja. Matyt daugelis jau nebesusimoka uz reklama ant autobusu sonu:-)
Comment
-
[QUOTE=Lincas;307239]Parašė praeivis Rodyti pranešimą
Bet paziurek is kitos puses, juk sedimu vietu as isivaizduoju daugiau, nors ir tavo nuomone nepatogesnis salonas nei Volvo. Volvo puse galinio stiklo uzima variklio visos dalys, tai automatiskai maziau sedimu vietu. Patogesnis manau tik praejimo atzvilgiu. nulipt viena laipteli tikrai nera didelis nepatogumas.
Matai ....cia kaip paziuresi. vienas laiptelis, o dar toks didelis....daug reiskia. Pats matai,kad autobusus daro zemagrindzius,jie dar ir pasvyra i desine puse,kad dar susizemintu . Ne visi zmones 18-likiniai, vazineja ir bobutes ir diedukai,kuriems sunku ta laipteli iveikti. pamatysi kaip senatveje,kai turesi virs 70 metu nebegalesi pats i vonia ilipti ,nes nesilankstys taip kojos:-))
siaip volvo visas variklis yra iki lango . Tas juodas langas ,kur atsidaro ,viduje beveik tuscias; prie kairio sono prisiglaudes radiatorius, na ten dar pletimosi bakeliai ir pan. o siaip visos salono grindys lygios,neuzkliusi,nenugriusi.
Comment
-
[QUOTE=praeivis;307242]Parašė Lincas Rodyti pranešimą
Matai ....cia kaip paziuresi. vienas laiptelis, o dar toks didelis....daug reiskia. Pats matai,kad autobusus daro zemagrindzius,jie dar ir pasvyra i desine puse,kad dar susizemintu . Ne visi zmones 18-likiniai, vazineja ir bobutes ir diedukai,kuriems sunku ta laipteli iveikti. pamatysi kaip senatveje,kai turesi virs 70 metu nebegalesi pats i vonia ilipti ,nes nesilankstys taip kojos:-))
siaip volvo visas variklis yra iki lango . Tas juodas langas ,kur atsidaro ,viduje beveik tuscias; prie kairio sono prisiglaudes radiatorius, na ten dar pletimosi bakeliai ir pan. o siaip visos salono grindys lygios,neuzkliusi,nenugriusi.
Comment
-
Parašė Lincas Rodyti pranešimąBet paziurek is kitos puses, juk sedimu vietu as isivaizduoju daugiau, nors ir tavo nuomone nepatogesnis salonas nei Volvo. Volvo puse galinio stiklo uzima variklio visos dalys, tai automatiskai maziau sedimu vietu. Patogesnis manau tik praejimo atzvilgiu. nulipt viena laipteli tikrai nera didelis nepatogumas.
Comment
-
Čia tikslia
MAN NL243 Lion's City CNG
o ne
MAN NL313 CNG Lion's City (kurie buvo pagaminti į Malmö miestą)Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimąMan idimu,kodėl taip padarė?
Atvaizdas
[QUOTE=praeivis;307228]Parašė Mettal Rodyti pranešimąŠiandien man nusišypsojo fortūna ir parodė, kad 42 maršrutu dirba MAN NL313 CNG Lion's City .
Atvaizdas
Atvaizdas
Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimąČia tikslia
MAN NL243 Lion's City CNG
o ne
MAN NL313 CNG Lion's City (kurie buvo pagaminti į Malmö miestą)Paskutinis taisė Mettal; 2008.12.08, 14:54.
Comment
-
Šitas MAN'as važinės vieną mienesį.
Pvz:
PKS Wejherowo jis turėjo numerį 6000 dirbdavo nuo 21.11.2007 - 10.12.2007
Poto
PKM Gdynia ten jis turėjo numerį 2000 dirbdavo nuo 11.12.2007 - 08.01.2008
Ir poto
MZK Toruń kur turėjo numeri 660 kuris dirbdavo nuo 10 I 2008 - ?
Na ir dabar atkeliavo pas musViskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimąŠitas MAN'as važinės vieną mienesį.
Pvz:
PKS Wejherowo jis turėjo numerį 6000 dirbdavo nuo 21.11.2007 - 10.12.2007
Poto
PKM Gdynia ten jis turėjo numerį 2000 dirbdavo nuo 11.12.2007 - 08.01.2008
Ir poto
MZK Toruń kur turėjo numeri 660 kuris dirbdavo nuo 10 I 2008 - ?
Na ir dabar atkeliavo pas mus
Beje, viduje irgi veikia švieslentė, kuri rodo pagal tą pačią programą, kaip ir Volvo, tik ten kai važiavau, vietoje ŠEŠTADIENIS rodė SOBOTA .
Comment
Comment