Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vakar:
    Mercedes benz 0530 Citaro #159. 78 maršrutas.

Šiandien:
    Mercedes benz 0405 #088. 19 maršrutas.

Volvo 7700 #724. 54 maršrutas
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Modelis: Mercedes benz Sprinter 308 D
      Valst.nr. ADR 214.
      Maršrutas: Vilnius - Šalčininkai

Modelis: Altas (Mercedes-Benz Sprinter 315CDI)
      Valst.nr. CZJ 939
      Maršrutas: 38 Lentvaris - Savanorių pr.

Naujininkuose, Šaltkalvių gatvėj.
      Modelis: Volkswagen LT28
      Valst.nr. CFS 982

Comment

Em.. turiu tokį neprofesionalų klausimą.

Kokiu tikslu jūs fotografuojat autobusus arba mikriukus? Na tarkim vieną kartą nufotografavot tam tikrą modelį ir viskas. O jūs čia po kelis kartus fotkinat... Tiesiog įdomu pasidarė kokiu tikslu tai yra daroma

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
          Em.. turiu tokį neprofesionalų klausimą.

Kokiu tikslu jūs fotografuojat autobusus arba mikriukus? Na tarkim vieną kartą nufotografavot tam tikrą modelį ir viskas. O jūs čia po kelis kartus fotkinat... Tiesiog įdomu pasidarė kokiu tikslu tai yra daroma
          Hmm... kaip čia dabar paaiškint...

Na, tai toks pomėgis ar potraukis ar dar kaip kitaip jį pavadint, kai kam gal net atrodantis kaip liga

Vieniems įdomūs autobusai, kitiems - kas nors kita, o kai kam - gal ir išvis niekas neįdomu

Gal kiti autobusų fotografavimo mėgėjai ras ir protingesnių paaiškinimų

Comment

Na kai kuriems galbūt tai "įaugę" nuo vaikystes,nes gal kieno tai šeimos narys dirbo autobusu/troleibusu parke

Comment

Ne tai suprantu diskusijas ir t.t. Bet fotografuoti tą patį autobusą po kelis kartus.. Įdomus pomėgis Maniau gal kokios yra priežastys "materialios" (pvz. nuolatinis būklės sekimas ar pan.)

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                Ne tai suprantu diskusijas ir t.t. Bet fotografuoti tą patį autobusą po kelis kartus.. Įdomus pomėgis Maniau gal kokios yra priežastys "materialios" (pvz. nuolatinis būklės sekimas ar pan.)
                Nesu fotografas, apie tai nesuprantu ir fotoaparato neturiu, bet fotogalerijas nuolat pasižiūriu - taip, būna nuotraukų "tiesiog papleškintų", tačiau būna ir tokių, kur TP būna pagauta įdomiu kampu, su įdomiu apšvietimu (tas ypač galioja sutemus darytose nuotraukose) - į tokias foto tikrai malonu pasižiūrėti. Tad manau ir fotografuojantiems taip pat - priežastis yra grynai emocinė Juk autobusų/troleibusų eksterjero išvaizda iš esmės dažniausiai nesikeičia (nekalbu apie įvairių reklamų apklijavimą ar perdažymą po reklamų nuėmimo), pokyčius daugiau būtų galima sekti interjere, bet pas mus dedamos iš esmės eksterjerų nuotraukos...
                Už Vilnių be tramvajų!

Comment

Modelis: Jelcz L120
                  Valst.nr.: PVP 423
                  Maršrutas: 150 Šalčininkai - Kurmelionys - Turgeliai - Vilnius

Comment

Praėjusią savaitę Kaimelio žiede
                    Mercedes benz 0405G #477.

Saffle 5000 #832 ir Mercedes benz 0405G #475.

Castrosua CS40 #542. Prie prekybos centro "Mandarinas" Fabijoniškių gatvėje.

Saffle 5000 #858. Mykolo Lietuvio stotelėje.

Mokyklinė Karosa B832 #203 kontrolės reide Žalgirio st.

Ir neseniai perdažytas Mercedes benz 0405G #482.

Comment

Karosa B841
                      Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Kiek dar laiko Vilniuje mazdaug Karosos vazines?

Comment

Čia vairuotojas pažaidė su švieslente (skamba kvailai, bet vis gi), ar ta Karosa rimtai darbavosi 11 maršrute ? Neįsivaizduoju tokio autobuso siaurose senamiesčio gatvėse ir ypač kylant į kalną prie angelo..

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                            Karosa B841
                            Atvaizdas
                            Geras A11 ilga Karosa dirbo. Pirmą kartą A11 dirbo ilgas autobusas.
                            Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė neoplan Rodyti pranešimą
                              Čia vairuotojas pažaidė su švieslente (skamba kvailai, bet vis gi), ar ta Karosa rimtai darbavosi 11 maršrute ? Neįsivaizduoju tokio autobuso siaurose senamiesčio gatvėse ir ypač kylant į kalną prie angelo..
                              Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                              Geras A11 ilga Karosa dirbo. Pirmą kartą A11 dirbo ilgas autobusas.
                              Čia Santariškėse fotografuota, stotelė Vaikų ligoninė. Maršrutas - 55 arba 55A, galimas atvejis, kad ir 48.
                              Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                Čia Santariškėse fotografuota, stotelė Vaikų ligoninė. Maršrutas - 55 arba 55A, galimas atvejis, kad ir 48.
                                O t įrodyk, kad čia tikrai Santariškes. Fotografuota tamsoje, jokių konkrečių detalių nesimato. Švieslentėje aiškiai parašyta, 11.

Comment

Bent jau man, ilgai netyrinėjant nuotraukos, iškart aišku, jog čia ne Žvėryno žiedas. O iš tų nekonkrečių detalių tampa aišku, kad čia Santariškės:
                                  1. Už priekabos kairėje matosi pilkas stendas - čia nuoroda į Vaikų chirurgijos centrą.
                                  2. Dešinėje šviestuvas apšviečia Santariškių gatvę, o už jos - tuberkuliozės stacionaro tvora.
                                  3. Pats pastatas - Vaikų ligoninė (matosi visi 5 aukštai įskaitant balkoną 2 aukšte).
                                  4. Virš autobuso matosi medžių šakos - kaip tik Vaikų ligoninės žiede tarp gatvės ir autobusų stovėjimo aikštelės auga medžiai.

Viską patikrinti galima per Google Street View, o dar geriau - paklausti nuotraukos autoriaus.

Visada yra linksma papokštauti ir žiūrėti į žmonių reakcijas . Juk čia irgi aiškiai parašyta - 88 Rotušė?

Foto iš čia: http://www.miestai.net/forumas/showt...730#post618730
                                  Paskutinis taisė Mettal; 2013.02.21, 13:03.

Comment

Ale forumo tvarkytojai už tvarką ir teisingumą, reikėjo būtinai dabar atverti visos kortos, arba bent palaukti kitos dienos, jokio humoro jausmo...

Parašė neoplan Rodyti pranešimą
                                    Viskas buvo padaryta geram kadrui Nes jeigu būtų 55 ar 55A ar 48 maršrutas niekas net nežiūrėtų, o čia dėl įdomumo taip padaryta. Norėjau atskleisti kitą dieną kad čia ne 11 maršrutas, bet išėjo kaip išėjo, tvarkytojai ne toleruoja tokius pokštus...
                                    Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2013.02.21, 13:07.

Comment

Bent jau man, ilgai netyrinėjant nuotraukos, iškart aišku, jog čia ne Žvėryno žiedas. O iš tų nekonkrečių detalių tampa aišku, kad čia Santariškės:
                                      1. Už priekabos kairėje matosi pilkas stendas - čia nuoroda į Vaikų chirurgijos centrą.
                                      2. Dešinėje šviestuvas apšviečia Santariškių gatvę, o už jos - tuberkuliozės stacionaro tvora.
                                      3. Pats pastatas - Vaikų ligoninė (matosi visi 5 aukštai įskaitant balkoną 2 aukšte).
                                      4. Virš autobuso matosi medžių šakos - kaip tik Vaikų ligoninės žiede tarp gatvės ir autobusų stovėjimo aikštelės auga medžiai.

Viską patikrinti galima per Google Street View, o dar geriau - paklausti nuotraukos autoriaus.

Visada yra linksma papokštauti ir žiūrėti į žmonių reakcijas . Juk čia irgi aiškiai parašyta - 88 Rotušė?

Foto iš čia: http://www.miestai.net/forumas/showt...730#post618730
                                      Atvaizdas
                                      Fabai. 100 pudov.

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                                        Ale forumo tvarkytojai už tvarką ir teisingumą, reikėjo būtinai dabar atverti visos kortos, arba bent palaukti kitos dienos, jokio humoro jausmo...
                                        Kodėl iškart tvarkytojai kalti? Vis tiek nuotrauka susilaukia reikiamo efekto - juk lankytojas neskaito temos nuo pat galo, o nuo paskutinio neskaityto pranešimo. Aš gi neparašiau iškart po tavo nuotrauka, kad čia pokštas. Be reikalo pyksti.
                                        Galų gale, 3 žmonės vis tiek viešai pasimovė ant šito kabliuko .

Comment

Na tada tęsiam toliau, be pokštų.
                                          Karosa B741 410, vienintelė ir nepakartojama, geriausias "Karosa B741" autobusas Vilniuje, bei Lietuvoje, kadangi labai rimtai pražiurimas.

Karosa B841 231, jau normaliai ir be pokštų.

Kadangi čia seniai, parodydavo nuotraukos kur "Karosa" modelio autobusą pagaudavo su atidarytomis galinėmis durimis, tai va, mano rezultatai muš visus rekordus. Gerbiamieji, prašom, "Karosa" modelio autobuso nuotrauka su visomis atidarytomis durimis (Pirma tokio tipo nuotrauka internete iš Lietuvos atrodo)

Comment

Working...
                                          X