Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šiandien Leilando maršrutuose jau kursuoja Šalčininkų AP technika.
    108A maršruto keleiviai turėtų apsidžiaugti didesnės talpos autobusu, nes tam tikrais reisais tekdavo važiuoti kaip silkėms statinėje arba išvis laukti sekančio.
    Isuzu Turquoise nr. BOF831, Ukmergės g., 108A maršrutas

Dar vienas Turquoise nr. CRK860, Jeruzalės g., 112 maršrutas

MAN SL202 nr. CGJ021, Ukmergės g., 110 maršrutas. Tokią dieną sugebėjo pavėluoti 7 min., nes bilietus pardavinėjo pats vairuotojas. Jeigu artimiausiu metu neatsiras konduktoriai, kurie buvo visuose didžiuosiuose Leilando autobusuose, vėlavimai bus tik didesni.

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Čia taip rodosi, ar ten išties maršrutai dvikalbiai?

Comment

Visi vairuotojai su kaklaraisciais?

Comment

Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
          Čia taip rodosi, ar ten išties maršrutai dvikalbiai?
          Rodosi. Ten išvis ant paprasto popieriaus atspausdinta yra, ir dar su klaidomis: 108 vietoje 108A, Didžioji Riešė vietoje Riešė pas 112. Pas 110 parašyta Vilnius (apačioje: autobusų stotis) - Babrukiškės (apačioje: per Sudervę, Brinkiškes). Pagaliau bent kažkas pradėjo skirti užrašą Babrukiškės nuo Brinkiškės, nes iki šiol ant maršrutų lentelių ir grafikuose stotelėje buvo rašoma tik Brinkiškės.

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
          Visi vairuotojai su kaklaraisciais?
          Taip. Su kaklaraiščiais ir uniformomis, kaip ir Kautroje. Čia ne tik šiuose maršrutuose, bet apskritai visuose jų tarpmiestiniuose ir Vilniaus rajono priemiestiniuose autobusuose yra.
          Paskutinis taisė Mettal; 2013.01.01, 17:03.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
            Rodosi. Ten išvis ant paprasto popieriaus atspausdinta yra, ir dar su klaidomis: 108 vietoje 108A, Didžioji Riešė vietoje Riešė pas 112. Pas 110 parašyta Vilnius (apačioje: autobusų stotis) - Babrukiškės (apačioje: per Sudervę, Brinkiškes). Pagaliau bent kažkas pradėjo skirti užrašą Babrukiškės nuo Brinkiškės, nes iki šiol ant maršrutų lentelių ir grafikuose stotelėje buvo rašoma tik Brinkiškės.

Taip. Su kaklaraiščiais ir uniformomis, kaip ir Kautroje. Čia ne tik šiuose maršrutuose, bet apskritai visuose jų tarpmiestiniuose ir Vilniaus rajono priemiestiniuose autobusuose yra.
            Gal Šalčininkų AP perims ir 144, 145 ir 146 maršrutus aptarnauti? Bet kodėl nebuvo pranešta viešai, kad keisis Maišiagalos krypties vežėjas? Praktiškai dabar UAB „Leilandas“ liko tik su vienu savo maršrutu tai yra Fabijoniškės – Gariūnai.
            Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
              Bet kodėl nebuvo pranešta viešai, kad keisis Maišiagalos krypties vežėjas?
              Tai o koks skirtumas keleiviams, koks maršruto vežėjas? Tvarkaraščiai ir maršrutai, pasikeitus vežėjui, liko tie patys.

Praktiškai dabar UAB „Leilandas“ liko tik su vienu savo maršrutu tai yra Fabijoniškės – Gariūnai.
              Netiesa. Jiems dar liko 239 maršrutas Žemieji Paneriai - Lygainiai. Maršrutą aptarnauja mikroautobusas Nr. EGA 147
              O didžiuosius autobusus jie arba išparduos, arba užsiims autobusų nuoma.

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
              Ar Šalčininkų AP išvis turi tarpmiestinius maršrutus? Berods, tik du tarptautinius (Vilnius- Gardinas ir Vilnius- Voronovas). Nebent jei tarpmiestiniais laikyti maršrutus Vilnius- Šalčinnkai ir Vilnius- Eišiškės.
              Paskutinis taisė Vilnietizz; 2013.01.02, 11:56.
              Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
              Marsrutai.lt tinklaraštis!
              SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                Ar Šalčininkų AP išvis turi tarpmiestinius maršrutus? Berods, tik du tarptautinius (Vilnius- Gardinas ir Vilnius- Voronovas). Nebent jei tarpmiestiniais laikyti maršrutus Vilnius- Šalčinnkai ir Vilnius- Eišiškės.
                Taip, Vilnius - Eišiškės yra tarpmiestinis. Ir visuomet buvo, nes eina per Trakų, Varėnos ir Šalčininkų rajonų teritoriją. Išvyksta iš Vilniaus stoties tarpmiestinio perono.

Comment

Mercedes benz 0405GN2 CNG #915. Skaidiškių ž., 12 maršrutas
                  Daugiau mano nuotraukų >>
                  Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

2013.01.13, VVT #060, Stotis, 53 maršrutas
                    (kolegų teigimu, ką tik perdažytas)

Comment

Pirmadienį: MAN NG272 nr. 430, 44 maršrutas, Kalvarijų gatvė. Jau veikia švieslentė.

Keletas vakarykščių žiemiškų nuotraukų iš Ateities ir Baltupio g. sakryžos:
                      Karosa B741 nr. 408, 75 maršrutas

Saffle 2000 nr. 816, 33 maršrutas

Volvo 7700 nr. 786, 10 maršrutas

Volvo 7700 nr. 799, 26A maršrutas

MAN UL312 valst. nr. FBO832, 112 maršrutas

Comment

Neseniai perdažytas ir "nureklamintas" MB O405G nr. 479, Ukmergės g., 5 maršrutas.

Dar vienas tos pačios markės ir maršruto autobusas - nr. 525, kuris buvo perdažytas pernai metais.

Ganėtinai reto modelio triašis Šalčininkų AP MAN A04 Lion's Comfort valst. nr. FFD479, Ukmergės g., 112A maršrutas.

Comment

Dėkui, kolega, už šiandieninį reportažą Papildysiu temą savo dviejų dalių reportažu

Kalėdinis traukinukas Nepriklausomybės aikštėje. Paskutinę darbo dieną

Šiandieninis reportažas:
                          Karosa b741 #262. Vietoje jau įprastos 147-os Karosos 74 maršrute

Volvo 7700 #751. 54+3 maršrutas. Po "Liregus" reklamos liko senasis autobusų parko logotipas. Be šio, su senu logotipu važinėja du Fiat Ducato #919 ir #920

Toliau keliamės į Parko gatvę
                          Vienas iš įprastų "Vileikos" maršrutų gyventojų - Castrosua CS40 #541. 44 maršrutas

Mercedes benz 0405G #474. 74 maršrutas

Mercedes benz 0405GN. Šiandien pastebėtas 44 maršrute, kai įprastai jį galima pamatyti 55A maršrute
                          Paskutinis taisė ssnaiperis; 2013.01.26, 10:56.

Comment

Antroji reportažo dalis
                            Mercedes benz 0530 Citaro #156. 18 maršrutas

Mercedes benz 0530 Citaro #158. 18 maršrutas

Keliamės į Pramonės gatvę
                            Volvo 7700 #753. 14 maršrutas

Ir pabaigai - desertas, kuris mane atvedė į Naująją Vilnią. Taip, supratote teisingai - rezervinė-mokyklinė Karosa B832 #302 . Teko laukti valandą (12:20-13:23), kol sulaukiau tai, dėl ko važiavau. Šalti tikrai buvo verta

Visam gražume artėja link Tremtinių stotelės

Parko stotelėje

Ir Antakalnyje Su šia nuotrauka baigiau savo šiandieninį viešojo transporto stebėjimą

Begalo didelė padėka forumo kolegai grustnyj už operatyvią informaciją apie Karosas ir 516-ą Mercedesą

Ačiū už dėmesį. Tikiuosi patiko

Comment

2013-01-30 Naujieji Verkiai, Popieriaus g., 35 maršrutas.
                              Volvo 7700 nr. 761:

Karosa B832 nr. 203:

Kažkuriuo momentu buvo taip, kad nuo Kurklių st. iki maždaug Baltupių viena paskui kitą važiavo abi trumpos Karosos: pirma buvo 203, o už jos - nr. 302 (36 maršrutas).

Comment

2013-02-01 St. Balsių Mokykla (Aitvarų g.)

Atsiprašau už nuotraukų kokybę, bet daryta su Nokia 3110 c ir jeigu kas turėsite padaręs šio maršruto nuotrauką ir ją įdėsite čia aš savo ištrinsiu.

35A

Vėliau bus padaryta nuotrauka šios Karosa B832 302 dirbančios 76 maršrute.
                                Paskutinis taisė Mettal; 2013.02.02, 11:45. Priežastis: Pašalinta prasčiausios kokybės nuotrauka
                                Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Rytas Vilniuje:

www.autobusas.4l.lt +
                                  www.facebook.com/Autobusas4l

Comment

Alekseros Mercedes benz 0405N Karaliaučiaus g.

Comment

Praeitų metų nuotraukos:

Ir "pypliai"

www.autobusas.4l.lt +
                                      www.facebook.com/Autobusas4l

Comment

"Karosų" "medžioklė" prie stoties.

Karosa B741, № 145, VVD 829.

Karosa B741, № 147, VVD 828.

Karosa B741, № 128, VVB 467.

Karosa B741, № 206, VVB 295.

Karosa B741, № 390, VVB 460.

Comment

Pridėsiu ir aš savo nuotraukų.

8 mėnesius remonte stovėjas autobusas MAN A23 NG313 CNG, numeris 881, Justiniškės, st. Žiedas, 43 maršrutas.

Volvo 7700, numeris 761, Rokantiškės, 37 maršrutas.

Neoplan N4407 Centroliner, numeris 592, Šv. Stepono gatvė, 9 maršrutas.

Volvo 7700, numeris 711, Markučiai, Markučių žiedas, 10 maršrutas.

Ir Santariškėse, 26 maršrutu.

MAN NG262, numeris 600, Studentų miestelis, 45 maršrutas.

Mercedes Benz O405G, numeris 471, Santariškės, st. Santariškių žiedas, 26 maršrutas.

Ir Mercedes Benz O405G, numeris 518, Justiniškės, st. Žiedas, 73 maršrutas.

Paskutinis taisė 1132; 2013.02.09, 15:29.

Comment

Working...
                                          X