Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vasario 6:
    Saffle 5000 #907 25maršrutas.

Carrus K204 City L #807 50maršrutas.
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Avarijos į maršrutus grįžo 919:

871:

Comment

Karosa b841 #231 19maršrutas

Mercedes-Benz 0405G #520 12maršrutas

Comment

Vienintelis MAN NG262 autobusas, su kalpokais ant visų ratų. Atsiemu savo žodžius apie ši modeli, nežinau kaip kiti autobusai bet šitas autobusas be turbinos į kalną laisvai užvažiuoja 40 km/h greičiu, kur dujinis autobusas su turbina nevisada išgali į kalna tokiu greičiu užvažiuoti. Graražinis numeris 598, 47 maršrutas Pilaitė, Bitėnų st.

Vairuotojaus kabina, iš esmės man viskas šitame autobuse patiko ir kabina gražiai sutvarkyta, bet yra vienas trūkumas dėl durų atidarymo, ten kur turėtų būti mygtukas 1-osioms durims atidaryti, ten atsidaro 3-iosios durys, o kur turi atsidaryti 3-iosios durys, ten atsidaro 1-oios durys, 2-ujų durų mygtukas liko savo vietoje.

Dar porą nuotraukų iš šono.

Autobusų parko technikinė pagalba Horten numeris 6076 nutempė į parką autobusą MAN NG313 CNG numeris 877, nuotraukoi toliau matosi kaip mechanikai priekinį ratą apžiūri, Stotis Geležinkelio gatė.

"Spoilerių mažasis broliukas" Heuliez GX217 CNG numeris 908, Stotis, Seinų gatvė, 13 maršrutas.

Paskutinis taisė 1132; 2012.02.16, 10:21.

Comment

Nedažnai pamatysi sudvigubintą autobusą su gale pritaisytu purvosaugiu.

Comment

Mercedes-Benz 0405G(3) #531

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                Mercedes-Benz 0405G(3) #531
                Atvaizdas
                Kad tamsta čia yra Vilniaus autobusų fotogalerija, o ne apdriskusių autobusų sedynių fotogalerija.

"Centvalis" firmos Mercedes Benz O405G, Fabijoniškių žiedas, 062 maršrutas.

Comment

Nors šiemet nemokamu maršrutu Katedros a. - Litexpo (knygų mugė) važiuoja 2 autobusai (kursavimo intervalas kas 30 min.), bet jie vistiek visiškai prisipildo jau prie Arkikatedros- toks lankytojų antplūdis šiųmetinėje knygų mugėje. Kiek mačiau, tik po 18 val. link Litexpo autobusai jau važiavo laisvesni, o štai miesto centro link važiavo sausakimši iki pat maršruto darbo pabaigos. Keleivių netruko ir pro Parodų rūmus važiuojančiuose autobusuose ir troleibusuose. Beje, mačiau ir pro Parodų rūmus važiuojantį 100 maršruto mikroautobusą (kai iš tiesų jis turi važiuoti Oslo gatve). Matyt, nusprendė papildomai užsidirbti. Visa automobilių stovėjimo aikštelė prie Litexpo ir Parodos gatvės kelkraštis buvo užstatyti automobiliais, užstatyta buvo ir Laisvės pr. pirmoji juosta tarp Parodų ir Architektų gatvių.

Taigi nemokamu Knygų mugės maršrutu dirbo du Mercedes-Benz O405N2 autobusai - Nr. 500 (šis dirbo šiuo maršrutu ir praeitais metais) ir 505.
                  Deja, pavyko pagauti tik 505. Juo ir pravažiavau nuo Lukiškių iki Litexpo.

Maršruto lentelė iš arčiau

Maršruto autobusams įrengta žiedinė stotelė prie įėjimo į Litexpo. Tiesa, joje keleiviai tik įlaipinami. Išlaipinami jie prie Neste degalinės, vėliau autobusas 10 min. (tokia atstova pagal grafiką) stovi Laisvės pr. pirmojoje juostoje. Privežti keleivių prie pat Litexpo neįmanoma dėl to, kad užstatyta Parodų gatve pravažiuoti pakankamai sunku, o vėliau autobusas paprasčiausiai neturės kur stovėti.

"Žiedas"

Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                  Marsrutai.lt tinklaraštis!
                  SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

O štai ir naujiena, Volvo 7700A numeris 701 su nauja reklama. Autobuso kalpokai labai dera prie mėlynos autobuso reklamos. Stotis, 53 maršrutas. Tokia reklama dar turi autobusas Volvo 7700A numeris 708.

Štai ir MAN NG262 numeris 595 linijoje, Stotis, 19 maršrutas.

MAN NG272 numeris 424, Skaidiškės, Skaidiškių žiedas, 12 maršrutas.

Volvo 7700A numeris 742, Fabijoniškių žiedas, 53 maršrutas.

Mercedes Benz O405GN2 numeris 499, Skaidiškės, Skaidiškių žiedas, 12 maršrutas.

Volvo Säffle 5000 numeris 850, Pilaitė, Bitėnų st. 47 maršrutas.

Paskutinis taisė 1132; 2012.02.26, 19:24.

Comment

Kovo 1 d. 52A dirbo vien tik didelės talpos autobusai, nors 2, 4 ir 62 vis dar kursavo. Savaime suprantama, jie vežiojo orą.

MB O405 nr. 623, Laisvės prospektas, 52A maršrutas

Be jo, dar dirbo Saffle 5000 nr. 858 ir pertraukiamas Heuliez GX217 CNG nr. 908. Šiandien jau važiavo vien midibusai (591, 594 Neoplaniukai ir 066 Van Hool).

Jau nėra darbo dienos, kad 48 nevažiuotų bent 1 ilgas autobusas. Jokios tvarkos, kokiu grafiku dirba ilga mašina nėra (išimtis - žemagrindžiu grafiku dirba tik trumpi). Tarkim šiandien, abu 2 pamainų autobusai buvo Karosa B741 (396 ir 125; o gal dar ir pertraukiamas koks buvo ilgas - šito nemačiau).
                      MB O405G nr. 479, Santariškių g., 48 maršrutas

Šiandien, dėl Kaziuko mugės, 10 ir 11 maršrutai abiejomis kryptimis važiuoja per Pylimo g.:

MB O520 Cito nr. 028, 11 maršrutas (link Užupio), Pylimo gatvė

MB O530 Citaro nr. 158, 10 maršrutas, Pylimo gatvė

MAN NG262 nr. 595, Pylimo gatvė, 26 maršrutas

Ir pabaigai - prastos kokybės desertas: MAN NG262 su gražiu numeriu 600, Pylimo gatvė, 53 maršrutas.

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Šiandien ilgi autobusai 26, 43 maršrutais

Ir 10 važiuoja pagal pakeistą trasą

Ir šiaip privatininkų MAN autobusas ir VAP'o Vanhool

Paskutinis taisė Romas; 2012.03.12, 19:47. Priežastis: Tarpai tarp nuotraukų
                        Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Dėl trumpųjų autobusų trūkumo šiandien į liniją vėl išriedėjo mokomoji Karosa B832 Nr. 203, šįkart 36 maršrutu.

Dar pora nuotraukų:

Carrus K204 City L Nr. 807, Jeruzalės gatvė, 50 maršrutas

Zigvalio Mercedes-Benz Sprinter 313CDI , Justiniškių gatvė, 47 maršrutas

Na ir 101 priemiestiniu maršrutu dirbanti Setra S215ÜL (UAB "Sadema") pietauja prie 2-ojo troleibusų parko.

Paskutinis taisė Vilnietizz; 2012.03.06, 19:14.
                          Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                          Marsrutai.lt tinklaraštis!
                          SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                            Dėl trumpųjų autobusų trūkumo šiandien į liniją vėl išriedėjo mokomoji Karosa B832 Nr. 203, šįkart 36 maršrutu.

Atvaizdas

Atvaizdas
                            Jeigu jau taip trūksta trumpu autobusu, tai tegul tada pastoviai leidžia dvigubus autobusus.
                            Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Retas svečias 43 maršrute, Neoplan N4021

Ramus vakaras, Karosa B741, Lukiškių aikštė

Ir truputi midikų

Paskutinis taisė Romas; 2012.03.12, 19:47. Priežastis: Tarpai tarp nuotraukų

Comment

Volvo 7700A #704. Stotis. 16 marsrutas. 2012.03.04

Comment

Volvo Heuliez GX417CNG numeris 874, Kražių st. 47 maršrutas.

"Centvalio" Mercedes Benz O405 valst. nr. FTU 631, Fabijoniškių žiedas, 062 maršrutas.

"Centvalio" MAN SL200 valst. nr. DGF 631, Fabijoniškių žiedas, 062 maršrutas.

Comment

Gan sunkiai sugaunama Karosa B741 nr. 373. Kažkada pastoviai važinėjusi 29 maršruto pertraukiamu grafiku, dabar yra rezervinė.

Stotis, 31 maršrutas

Comment

Van Hool A508 #066. Zveryno ziedas. 11 marsrutas. 2012.03.10

Comment

Privatininkų MAN ,062 maršrute ir ex.Gariūnų Mercedes-Benz 05 maršrute

Taip pat dar vienas Mercedes-Benz, patinka man jis.

Ir VAP'o MAN NG313 CNG 886
                                        Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2012.03.12, 19:05.

Comment

Ne ex Gariūnų. Jis kaip važinėjo, tai ir važinėja nemokamais Gariūnų maršrutais. Tiesiog Perkūnkiemio/Šeškinės ir Žalgirio g. maršrutų autobusai pakaitomis pirmadieniais "uždarbiauja" 05-u.

Comment

Working...
                                          X