Parašė rvr
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
O tu autobusu langai gale "niaukti", kad taip idomiai blizga? O siaip keista, kad kai konkursa skelbe, leido siulyti ne vien dujinius... Gi kai jiems dujos be akcizo, pigiau eksploatuoti turetu gautis.
Del karosa - ten panasu, kad pavaru deze yra nesinchronizuota, todel perjungiant pavaras reikia du kart isminti sankaba, o ir jeigu nepataikai jungti, krumpliaraciams neisokant lengvai ir girdisi pavaru dezes dainavimas
Comment
-
Parašė mskapss Rodyti pranešimąO tu autobusu langai gale "niaukti", kad taip idomiai blizga?
Man įdomiau - negi jų langai iš tikrųjų atstumiami į šoną per visą aukštį?
Comment
-
Parašė ArtEGO Rodyti pranešimąKaip tokiu autobusu galima laikyt egzamina?!
Parašė aRa Rodyti pranešimąPanašu, kad tai buvusios "permatomos" reklamos pėdsakai.
Man įdomiau - negi jų langai iš tikrųjų atstumiami į šoną per visą aukštį?
Langai, spėju, atsidarinės nepilnai, kaip ir pas prancūziškus Heuliez.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKarosą mini - Karosa čia
Karosa B832, nr. 203, 78 maršrutas, Stotis. Viduje sumontuoti e-bilieto komposteriai ir Mijola. Visi, išskyrus priekinį, veikiantys. Kodėl juos sumontavo - neklauskit, nes nežinau ir vargu ar kas nors čia reguliariai besilankančių žinos (nebent paslaptingasis Denis_Simonov ).
Padėka rvr už informaciją apie 203.
Atvaizdas
Parašė rvr Rodyti pranešimąPaskutinis taisė Naujaneriai; 2012.02.02, 17:04.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąJeigu laiko, reiškia galima ... Tik 302-u reikia startuoti iškart nuo 2 pavaros.
Jie visi lyg ir be reklamų buvo, panašaus dažymo kaip nr. 432 http://fotobus.msk.ru/vehicle/59118/#n65377
Langai, spėju, atsidarinės nepilnai, kaip ir pas prancūziškus Heuliez.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąSeniai jau važinėjau su Karosa B832 autobusais. Galėtų, kokią vieną dieną paleisti 35A arba 76 maršrutu.
Greičiausiai mokinys šį maršrutą vairavo. Nes su M raide yra paženklinta. Kiek žinau mokantis vairuoti keleivius mokiniui galima vežti, jeigu leidžia vairavimo instruktorius.
Šiuo metu autobusų parke nėra jokių mokymų, o tuo labiau mokinys NEGALI važiuoti vienas be instruktoriaus. Jau antrą kartą per paskutinę savaitę stebini savo „įžvalgumu“. Jeigu įkelčiau Ikaruso su Mercedes-Benz ženkliuku nuotrauką, tai sakytum, kad čia yra Mercedes-Benz autobusas?
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąar man atrodo, ar tik ką atvarytuose Heuliez autobusuose buvo galima pilnai atidaryti langą?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTamsta dėl savo neįgalumo nesugebėsit įlipti į nežemagrindį autobusą. Kam patį save šitaip diskriminuoti?
Šiuo metu autobusų parke nėra jokių mokymų, o tuo labiau mokinys NEGALI važiuoti vienas be instruktoriaus. Jau antrą kartą per paskutinę savaitę stebini savo „įžvalgumu“. Jeigu įkelčiau Ikaruso su Mercedes-Benz ženkliuku nuotrauką, tai sakytum, kad čia yra Mercedes-Benz autobusas?Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Tikrai patvirtinu Mettal zodzius kad Heuliez langai neatsidare pilnai, kada kam idomu gales konstrukcija pastudijuot vaziuojant sio modelio autobusu. O tie "nauji" MAN is Prancuzijos galbut ir is pietu, todel ir langai tokie. Vokietijoj standartai tokiu neleidzia.
Bet tie 595 ir 596 tikrai baaaisiai atrodo. Kaip ir dera Europos "centrui".
Comment
-
Parašė uH1978 Rodyti pranešimąTikrai patvirtinu Mettal zodzius kad Heuliez langai neatsidare pilnai, kada kam idomu gales konstrukcija pastudijuot vaziuojant sio modelio autobusu. O tie "nauji" MAN is Prancuzijos galbut ir is pietu, todel ir langai tokie. Vokietijoj standartai tokiu neleidzia.
Bet tie 595 ir 596 tikrai baaaisiai atrodo. Kaip ir dera Europos "centrui".
Foto Prancūzijoje:
© Olivier Meyer, transbus.orgPaskutinis taisė Mettal; 2012.02.02, 22:15.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąŠie MAN yra iš Bordo miesto, Prancūzijos. Jau yra sklinda kalbos, kad šie autobusai visiškas šlamštas. Na, laikas parodys kaip iš tikrųjų yra.
Foto Prancūzijoje:
Atvaizdas
© Olivier Meyer, transbus.org
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąŠie MAN yra iš Bordo miesto, Prancūzijos. Jau yra sklinda kalbos, kad šie autobusai visiškas šlamštas. Na, laikas parodys kaip iš tikrųjų yra.
Foto Prancūzijoje:
Atvaizdas
© Olivier Meyer, transbus.org
Comment
-
Truputį keista, kad perkami autobusai, kurie jau dabar puikiai tiktų į nurašytų autobusų eilę. Spėju, jog tai daroma norint pakeisti ilgąsias Karosas į žemagrindžius autobusus ? Ar neprotingiau buvo pataupyti ir nusipirkti kažką panašaus į prieš porą metų pirktus prailgintus naudotus Man"us minkštomis sėdynėmis?
Comment
-
Parašė neoplan Rodyti pranešimąTruputį keista, kad perkami autobusai, kurie jau dabar puikiai tiktų į nurašytų autobusų eilę. Spėju, jog tai daroma norint pakeisti ilgąsias Karosas į žemagrindžius autobusus ? Ar neprotingiau buvo pataupyti ir nusipirkti kažką panašaus į prieš porą metų pirktus prailgintus naudotus Man"us minkštomis sėdynėmis?
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąman atrodo, ar šio autobuso nuotraukoje nėra pilnai atsidarančių langų?
Parašė groundzer Rodyti pranešimąKą turi omeny, sakydamas šlamštas ? Ar prancūzų transportininkus nuvylė surinkimo kokybė ar kokie važiuoklės gedimai ? Juk šie NG buvo surinkti Vokietijoje ?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimą
T.y. visi šoniniai langai (išskyrus pirmus - už pirmųjų durų ir vairuotojo bei paskutinius - mažus, šalia variklio) yra iš dviejų vienodo dydžio (žemagrindėje autobuso dalyje po jomis dar yra horizontalus lango elementas) vertikaliai atskirtų dalių, kurių viena turi potencialą būt paslinkta Kiek ji pasislenka, belieka spėlioti.
Čia dar viena prancūziška nuotrauka (iš puslapio, kuriame turbūt ir išvardinti į Vilnių atvaryti autobusai ), kur iš vidaus matosi tie dideli langai su rankenėlėmis:
Taigi, ne visai panašu į Heuliez variantą, kur langas suskaidytas į daugiau sekcijų su vidurinėje dalyje atsidarančiu mažesniu langu. Nors, pagal Heluliez nuotrauką irgi atrodo, kad turėtų atsidaryt daug, tai gal kažkokie ribotuvai įtaisyti.
Na, bet sulauksim "naujųjų" MAN-ų gatvėse ir bus galima iš arčiau pažiūrėt ir pačiupinėt
Comment
-
MAN NG262, nr. 597, 55A maršrutas, st. Vaikų ligoninė.
Variklis kažkaip "netraukia", o ir salonas labai neįprastas neprancūzo akims:
Sėdynių išdėstymas priekaboje ir pačių sėdynių „konfortas“ nekoks. Jos kažkokios per mažos. Beje, priekaboje labai kvailai padaryta priešpaskutinė sėdynių eilė: paprastai ten sėdintys atgręžti į priekį, o čia - į galą. Šitaip gaunasi, kad priekaboje yra 4 „kupė“ + dar 2 priekyje. Vis dėlto, tai yra geriau, nei šoninės sėdynės. Nuotraukoje - priešpaskutinės eilės sėdynės.
Dėl orlaidžių languose: iškart galiu nuraminti - ten sumontuoti ribotuvai, kurie neleidžia lango atidaryti daugiau nei ~12-14 cm.
Comment
Comment