Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2011-12-29

Kadangi oras nebuvo pats geriausias, tai ir nuotraukos neidealios

Comment

2011–12–28 d. 894 78 Stotis

2011–12–28 d. 514 54 Stotis

2011–12–28 d. 128 54 Stotis

2011–12–28 d. 390 16 Stotis

2011–12–28 d. 527 55A Kalvarijos St.
      Paskutinis taisė Naujaneriai; 2011.12.30, 21:39.
      Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Šiandienos nuotraukas pradėsiu nuo mūsų naujo mylimo/nemylimo autobuso "Neoplan".

Papuošimas

#515 Lazdynų st.

#157 Vaduvos st.

#506 Tarp Vaduvos st. ir Sausupio st.

#370 Vaikų ligoninė

#426 Santariškių žiedas

#543 ir #114 Kaimelio žiedas

#144 ir #475 Kaimelio žiedas

#142 Kaimelio žiedas

Tai tiek šiam kartui.

Comment

Tai kad tu objektyvą pirma nusivalyk, po to fotkink.

Comment

Parašė Gnoss Rodyti pranešimą
            Tai kad tu objektyvą pirma nusivalyk, po to fotkink.
            Kaltas ne objektyvas, o aš, nes nemoku dar nustatymais naudotis fotiko.

Comment

Įdomu, ar 592-ojo "reklaminis dažymas" suderintas su autobuso parko vadovybe (jei jau važinėjosi mieste), ar foto autorius prieš spragtelėdamas padirbėjo

Comment

Parašė povilas911 Rodyti pranešimą
                Kaltas ne objektyvas, o aš, nes nemoku dar nustatymais naudotis fotiko.
                Čia kaltas ne tu,o kaip sakė Gnoss nuvalyk objektyva arba nunešk servisą.
                Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė Vakaris Rodyti pranešimą
                  Įdomu, ar 592-ojo "reklaminis dažymas" suderintas su autobuso parko vadovybe (jei jau važinėjosi mieste), ar foto autorius prieš spragtelėdamas padirbėjo
                  Panašu, kad foto autorius užtaikė į tarpą tarp vandalų vizito ir to, kai po "atstovos" grįžusiam vairuotojui teko kviesti rezervinį autobusą, o "meno kūrinį" varyti į parką.
                  Juk nesaugomi autobusai dienos metu ten stovi pakankamai ilgai...
                  Paskutinis taisė aRa; 2011.12.31, 11:00.

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą
                    Panašu, kad foto autorius užtaikė į tarpą tarp vandalų vizito ir to, kai po "atstovos" grįžusiam vairuotojui teko kviesti rezervinį autobusą, o "meno kūrinį" varyti į parką.
                    Juk nesaugomi autobusai dienos metu ten stovi pakankamai ilgai...
                    21 autobusas į atstovą atvažiuoja 9:30, o nuotrauka daryta 12:10. taip kad tikrai gali būti, kad vos atvažiavęs autobusas buvo apipaišytas
                    Daugiau mano nuotraukų >>
                    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Ech tie vandalai.. Jokios sąžinės, jokios pagarbos svetimam turtui. Deja, jų jau nepagausi, bet kas blogiausia, net nežinia, ką galima padaryti, kad tokie išpuoliai ateityje nebepasikartotų. Nebent visus pertraukiamais grafikais dirbančius autobusus atstovai varyti į parką...
                      Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                      Marsrutai.lt tinklaraštis!
                      SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                        Ech tie vandalai.. Jokios sąžinės, jokios pagarbos svetimam turtui. Deja, jų jau nepagausi, bet kas blogiausia, net nežinia, ką galima padaryti, kad tokie išpuoliai ateityje nebepasikartotų. Nebent visus pertraukiamais grafikais dirbančius autobusus atstovai varyti į parką...
                        bet kažkaip keista, kad būtent šį autobusą apipaišė, o ne kokį kitą... greičiausiai tai padarė jaunimas, kuris gyvena Lazdynėliuose ir yra nepatenkintas, kad jo maršrutu važinėja vien midi klasės autobusai

Comment

2012.12.19 diena, Mercedes Benz O405 numeris 651, šitas dviašis autobusas vienintelis, kuris turi elektroninius Karosa B832 trafaretus, dirbantis pastoviai darbo dienomis 32 maršrutu pertraukiamu grafiku, o savaitgaliais 47 maršrutu, vienpamaininiu grafiku. Skalvių žiedas, 32 maršrutas.

Mercedes Benz O530 Citaro, numeris 153, 46 maršrutas.

Comment

Manau, #651 yra vienas iš labiausiai prižiurėtų autobusų parke.

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                              Jis specialiai toks dėl to, kad pritaikytas specialiems maršrutams arba išvykimams.

Comment

Mercedes-Benz 0405GN2 CNG #922 su suprogramuota švieslente

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                                  Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                                  Jis specialiai toks dėl to, kad pritaikytas specialiems maršrutams arba išvykimams.
                                  Šituo autobusu dirba taip vadinami "Gonšikai" arba varinėtojai, kurie autobusų parke vakarais arba bet kokiu paros metu, autobusų parke varinėja autobusus po visą teritoriją ir pastato juos į vietą, šiuo autobusu dirba du varinėtojai esu per tvorą juos mates vaikštančius su uniformom ir varinėjant autobusus kad pastatyti į vietą. Užtat jie šitą autobusą pasiemė, sutvarkė ir prižiūri ir niekas kitas apart jų nedirba šituo autobusu, retas atvejis kad kitas vairuotojas dirba šiuo autobusu ir tik tuo atveju jei autobusu parke trūksta trumpų autobusu.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                    bet kažkaip keista, kad būtent šį autobusą apipaišė, o ne kokį kitą... greičiausiai tai padarė jaunimas, kuris gyvena Lazdynėliuose ir yra nepatenkintas, kad jo maršrutu važinėja vien midi klasės autobusai
                                    Nenusisnekek!

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
                                      Nenusisnekek!
                                      Kas negerai?

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
                                        Nenusisnekek!
                                        Pirmą kartą sutinku su jumis Buss fanai,čia viena iš kvailiausių priežasčių dėl kurių nudažė tą Neoplaną.

Comment

Volvo 7700 #788. 22 maršrutas. 2011.01.01

Comment

Working...
                                          X