Parašė ssnaiperis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
-
Švediški dujiniai autobusai, kurie išvis neturėjo jokių orlaidžių, dabar pamažu jas gauna (nuotraukoje nr. 848). Nors ir keistu metu jos įrengiamos - žiemą, bet geriau dabar, negu niekada
Midibusai įsitvirtino 21 maršrute, kur tušti tikrai nevažinėja.
MB O520 Cito, A. Goštauto gatvė
Neoplan N4407 Centroliner, A. Goštauto gatvė
Saffle 5000/Volvo B10L-60 CNG nr. 868, 22 maršrutas, A. Goštauto gatvė
Kaip jau rašiau, čia švieslentė visai kitokia, nei pas kitus dujinius. Šriftas labai primena MB O405N2/GN autobusuose esančių švieslenčių: numeris ir kryptis rašomi to pačio storio ir dydžio simboliais.
MAN NG313 CNG, nr. 886, 53 maršrutas, Pylimo gatvė
Šventiškai pasipuošęs vakare labai ryškiai šviečiančia diodine juosta.
1/2
Comment
-
MB O405N2, valst. nr. FDO399, 062 maršrutas, Pylimo gatvė
Užteko kažkam pateikti pastabą šiame forume, kad jis važiuoja su vokišku užrašu ant švieslentės, kai po kelių dienų tas užrašas dingo, o vietoje jo buvo uždėtas lapas su numeriu. Sutemus, prie to lapo įsijungia apšvietimas. Va kaip būna - pageidaukit, gal dar ką nors "išpildys"
Kiek mačiau, jau visi MB O405N2 ir GN turi veikiančias švieslentes. Dabar beliko tik mažuma, pas kuriuos jos neveikia.
MB O405GN nr. 512, 53 maršrutas ir MB Sprinter 315CDI , valst. nr. CZJ949, 27 maršrutas, Stotis
Maršrutiniai taksi atsinaujino:
lapkritį gautas Centvalio MB Sprinter 311CDI, FOR455, 50 maršrutas, Stotis
ir Litbuso neįprastos spalvos Ford Transit, FRS810, 13 maršrutas, Stotis:
2/2
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimą...ir Litbuso neįprastos spalvos Ford Transit, FRS810, 13 maršrutas, Stotis:
AtvaizdasI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Mikrida, Litbus, Lostiras - tas pats. Ant 15 maršruto rašoma Skersynės gatvė, kai kur raidės praleistos. „Aš blagai kalbėci lėtūvyškay, ciktai po polski“
P.S. Lentvario gatvėje ant informacinio stendo (tokių standartinių pilna pridygo A. Panerių pramonės rajone) išvis parašyta <- Žarijių gatvė.
Comment
-
Grazu kaip masinos buna "pagrazintos",iskirtines,ne standartines.
Pamenu "Vap'o" ilgaji Ikarus'a garaz.nr. 2367,veliau tapusi trumpu ir garaz.nr. sutrumpinus 367. VN ZVM 583. Si masina buvo labai skoningai ir graziai "tiuninguota" is isores buvo keturios priekines lempos,o viduje tai mmm
Aplink vairuotojo kabinos stiklus visur po 1cnt. monetas prikaisiota,ant vairo papildoma rankele,daug koloneliu pristatineta,prietaisu skydelis nudazytas baltai,duru atidarymo/uzdarymo mygtukai nestandartinese vietose-virsuje prietaisu skydelio,grazi medine pavaru perjungimo svirties rankena,pilna gaireliu ir oro gaivikliu (labai kvepedavo is vairuotojo kabinos),geras magelis imontuotas ir t.t.
Vairuotojas taip pat isskirtinis pastoviai su kepuryte (juodos sp.) ir kiek teko matyti ant keliu nuolat pasitieses ranksluosti (taip ir nesupratau kodel),nuolat pasileides tikrai tu laiku gera muzika,pamenu ne karta girdejau grojant Junior
Apie 40-45m. amziaus,labai idomiai papustomis lupomis ir nuolat nuo stoteles pradedamas vaziuoti pries uzdarant duris,aukstai iskeldavo galva, ziuredamas i veidrodzius,labai mandriai taip atrodydavo
Domejausi tai lyg tai pavarde Straksys,nors galiu ir klysti
Si masina daznai dirbdavo 54,10,26 marsrutuose.
Gal kas zinote apie koki vairuotoja kalbu? Labai idomu su kokia masina jis dabar dirba ?
Comment
-
praeitos savaitės penktadienis:
Mercedes-Benz 0405G #480 ir Karosa b741 #124. 7maršrutas
šiandien:
Neoplan N4407 Centroliner #594. 21maršrutas. ko gero, kad čia vienintelis Neopaln'iukas, kurio durys atsidaro į išorę...
Man NG272 #427. 53maršrutas.
problema, dėl kurios vėlavo išvažiuoti 13minučių iš Žaliojo tilto stotelės
Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.12.17, 20:38.
Comment
-
Keletas mano nuotraukų.
Mercedes-Benz O405GN numeris 57, Parko gatvė, 74 maršrutas
Volvo 7700 numeris 722, Arimų gatvė, 27 maršrutas
Mercedes Benz O405G numeris 519, Santariškės, St. Vaikų ligoninė, 55A maršrutas
MAN A23 NG313 CNG numeris 877, Parko gatvė, 44 maršrutas
Mercedes-Benz O530 Citaro, numeris 154, Lukiškės, Kražių st. 56 maršrutas
Comment
-
-
Mercedes-Benz O405 620
Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2011.12.24, 22:12.Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
Comment