Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė tomoxas Rodyti pranešimą
    -...Ir nieko parke neirodysi. Tai greiciausiai buvo kazka tai prisidirbes/padares... ;DDD
    Ne,nieko nedariau,tiesiog nufotkinau autobusą O jis taip atreagavo...
    Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
      Turiu uomeni vairuotoja Juk nieko nepadares zmogus taip nereguotu
      Paskutinis taisė tomoxas; 2011.10.08, 20:09.

Comment

rvr'ui Antakalnio žiede, autobuso vairuotojas, pamatęs, kad ateina fotografuot, išlindo ir pasakė: "Negalima fotografuot". o kai nufotkino, jis jam kumštį parodė
        Turiu uomeni vairuotoja Juk nieko nepadares zmogus taip nereguotu
        yra visokių vairuotojų
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Bet kas jam is to rekavimo ir bandymo atbaidyt fotografuojancius zmones? Tik parodo kokia Lietuvos kultura, turistams. Aisku jei ten tokiu buvo.. Taciau taip daryti negrazu nes manau kad nereikia daug mastymo kad suprastum kad jisai nelabai draugiskai frazes sklaido.

Comment

Nesuprantu dabartiniu vairuotoju. Daug kartu esu sakes, kad fotografuoju autobusa, o ne pati vairuotoja, bet jie to nesupranta. Fotografuodamas troleibusus bent jau man tokiu problemu nekyla.

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
              Nesuprantu dabartiniu vairuotoju. Daug kartu esu sakes, kad fotografuoju autobusa, o ne pati vairuotoja, bet jie to nesupranta. Fotografuodamas troleibusus bent jau man tokiu problemu nekyla.
              kaip kažkas iš forumiečių minėjo, jog taip elgiasi vairuotojai, kurie yra "prisidirbę"

Comment

Kai kurie tiesiog teisiškai neišprusę ir galvoja, kad, kadangi autobusas yra privati nuosavybė, fotografuoti jį yra draudžiama.
                Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                Marsrutai.lt tinklaraštis!
                SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                  Kai kurie tiesiog teisiškai neišprusę ir galvoja, kad, kadangi autobusas yra privati nuosavybė, fotografuoti jį yra draudžiama.
                  neissigalvok. Yra prisidirbe,iskolioje keleivius ar pan ir dabar galvoja,kad ji nufotkinsi autobuse ir rasysi skunda pridedamas nuotrauka,kad stai sis asmuo dare ta ar ana.

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
                    neissigalvok. Yra prisidirbe,iskolioje keleivius ar pan ir dabar galvoja,kad ji nufotkinsi autobuse ir rasysi skunda pridedamas nuotrauka,kad stai sis asmuo dare ta ar ana.
                    bet ar paskui nebus tikimybė gauti į "dūdą", kai vadovybei nusiųsi nuotrauką su pačiu vairuotoju, parašęs, kad darė "tą ir tą"?

Comment

Parašė praeivis

Vien autobuso nuotrauka, kurioje matosi vairuotojo veidas nėra joks vairuotojo prisidirbimo įrodymas. Įrodymas yra nebent tuomet, jeigu tu nufotografuoji ar nufilmuoji pačią situaciją, kai vairuotojas mušą keleivį, aprėkia jį, nesilaiko KET ar pan. Ir dar patartina trumpai aprašyti situaciją.

Comment

Na su nuotrauka gal nieko ir neirodysi... (Tarkim jei autobusas nera apgadintas ir panasiai) Taciau nuotrauka su vairuotoju ir autobusu prisekt prie skundo yra visai nebloga ideja

Comment

Na su nuotrauka gal nieko ir neirodysi... (Tarkim jei autobusas nera apgadintas ir panasiai) Taciau nuotrauka su vairuotoju ir autobusu prisekt prie skundo yra visai nebloga ideja
                          O kam priseginėti, kai jie parke geriau už tave žino, kad tokiu ir tokiu autobusu, tokiu maršrutu, tokiu laiku dirbo toks ir anoks vairuotojas.
                          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Nuotrauką/filmuotą medžiagą prisegti prie skundo naudinga nebent tuomet, jei joje užfiksuotas pažeidimas.

Comment

Su senu pyktu vairuotoju,vieną kartą,kai aš norėjau nufotkinti autobusą,jis įšbego iš autobuso su žodžiais:"S*ka, eik čia.Sudaužysiu tau kamera ir nieko parkė neįrodysi".
                              Tai gal prieš tau foto darant jis kokią kanistrą dyzelio buvo nusiurbęs,tai pagalvojo ,kad viską užfiksavai.

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                                Vien autobuso nuotrauka, kurioje matosi vairuotojo veidas nėra joks vairuotojo prisidirbimo įrodymas. Įrodymas yra nebent tuomet, jeigu tu nufotografuoji ar nufilmuoji pačią situaciją, kai vairuotojas mušą keleivį, aprėkia jį, nesilaiko KET ar pan. Ir dar patartina trumpai aprašyti situaciją.
                                Na nemusa vairuotojai keleiviu, bet ka jis zino del ko tu fotografuoji. Gal tu nori parodyti ,kad autobusas purvinas ir tu issitepei drabuzius . O gal svieslenteje nedega koks puse skaiciaus ar dalis raides ir tu rasysi skunda,kad stai neimanoma suprasti marsruto krypties. O gal tu noresi nuotraukoje parodyti,kad autobusas sustojo per toli nuo saligatvio ir pan. Jei nebus nuotraukos,tai vairas visada gales pasakyti,kad autobusas buvo svarus,kada sudege svieslente nepastebejo,o prie bordiuro visada sustoja normaliai. O kai bus nuotrauka, tada jau jam gali tekti aiskintis ir nukenteti per atlyginima, jei bus matyti,kad isvaziavo su purvinu autobusu ,o nejo pas mechanikus kokio pakaitinio luzenos. Valdzia visuomet jam prikis,kad stai zmogus padare nuotrauka ir tau parodo,kad svieslente neveikia,o tu vis tiek tesi marsruta ir neskambini machanikams del rezervo ir pan.
                                Todel vairuotojai ir veja jus lauk,nes neaisku kas jums gali ant seiles uzeiti ir kaip tas nuotraukas panaudosit. o uz visokius skundus vairuotojams mazina atlyginimus ir t.t.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                  O kam priseginėti, kai jie parke geriau už tave žino, kad tokiu ir tokiu autobusu, tokiu maršrutu, tokiu laiku dirbo toks ir anoks vairuotojas.
                                  O ka tu zinai gal tas vairuotojas kuris turejo vaziuot nevaqziavo ir vietoj vaziavo kitas be valdzios zinios... Zinoma tu gal to nezinosi taciau jis pagalvos kitaip.. Beto prisegant Autobuso/vairuotojo nuotrauka gali islysti kitu pazeidimu kuriu tu net nepastebejai. Tai gali iseiti i nauda jei tu ant jo rasai skunda.

Comment

Comment

šiandieniniai rakursai:

Karosa b741 #206 54maršrutas. Stotis

Karosa b841 #240 42maršrutas. Stotis

Karosa b741 #390 po dažymo. 16maršrutas. Stotis

Saffle 2000 #816 13maršrutas. Stotis

Karosa b841 #202 34maršrutas. Krivių st.

Comment

va ka man del duru atrase VAP:
                                        "pareiginių nuostatų reikalavimus, 2011-07-22 UAB „Vilniaus autobusai” generalinio direktoriaus įsakymu Nr.1-54-V patvirtintą „Keleivių įlaipinimo į autobusus tvarką”: keleiviai į maršrutinius autobusus įlipa pro visas duris (išskyrus Karosa markės autobusų ketvirtąsias), o išlipa pro antrąsiais ir trečiąsias duris, išskyrus pirmąsias duris."

Comment

Mercedes Benz O 0405G #532. 2011.10.11

Comment

Working...
                                          X