Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

šiandieniniai rakursai:

Karosa b741 #206 54maršrutas. Stotis

Karosa b841 #240 42maršrutas. Stotis

Karosa b741 #390 po dažymo. 16maršrutas. Stotis

Saffle 2000 #816 13maršrutas. Stotis

Karosa b841 #202 34maršrutas. Krivių st.
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

va ka man del duru atrase VAP:
      "pareiginių nuostatų reikalavimus, 2011-07-22 UAB „Vilniaus autobusai” generalinio direktoriaus įsakymu Nr.1-54-V patvirtintą „Keleivių įlaipinimo į autobusus tvarką”: keleiviai į maršrutinius autobusus įlipa pro visas duris (išskyrus Karosa markės autobusų ketvirtąsias), o išlipa pro antrąsiais ir trečiąsias duris, išskyrus pirmąsias duris."

Comment

Mercedes Benz O 0405G #532. 2011.10.11
        Paskutinis taisė digital; Šiandien, 19:13.

Comment

Parašė mskapss Rodyti pranešimą
          va ka man del duru atrase VAP:
          "pareiginių nuostatų reikalavimus, 2011-07-22 UAB „Vilniaus autobusai” generalinio direktoriaus įsakymu Nr.1-54-V patvirtintą „Keleivių įlaipinimo į autobusus tvarką”: keleiviai į maršrutinius autobusus įlipa pro visas duris (išskyrus Karosa markės autobusų ketvirtąsias), o išlipa pro antrąsiais ir trečiąsias duris, išskyrus pirmąsias duris."
          tai, ką aš jau ir taip parašiau labiau tinkamoje temoje, nei fotogalerija
          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Paskutinis taisė digital; Šiandien, 19:16.

Comment

Ateičiai: geriau dėti 800*600 dydžio nuotraukas, nes 1024*768 telpa ne visuose monitoriuose ir šiaip greičiau užkrauna .
              P.S. susimažink exposure (ekspozicijos kompensavimą) fotoaparate - pirmos 3 nuotraukos gavosi per šviesios (pastatai susilieja su dangumi).

Comment

Paskutinis taisė digital; Šiandien, 19:17.

Comment

582 - Breda Menarini Bus Avancity+ L CNG - pats tragiškiausias iš visų. Vien salonas daugeliui keleivių tikrai nepatiktų.

583 - Solaris Urbino 12 CNG - jau mums pažįstamas autobusas. Būtent jis važinėjo po Lietuvą šią vasarą (Vilniuje buvo garažo nr. 581).

1/2
                  Paskutinis taisė digital; Šiandien, 19:20.

Comment

584 - MAN NL243 Lion's City CNG - akį traukiantis savo spalvomis. Salonas labai panašus į MB Citaro, tačiau sėdynės tokios pat kietos, kaip pas Volvo 7700.

585 - Irisbus Citelis 12M CNG. Jo salone galima aptikti mums labai pažįstamų detalių - e-bilieto komposteriai, sėdynių pamušalai kaip pas Škoda 14TrM.

2/2
                    Paskutinis taisė digital; Šiandien, 19:21.

Comment

Siandienos ispudziai:
                      #585 Naujakiemio st.

Ypac isimine sie ispejamieji zenklai:

Toliau Solaris Urbino12 #583
                      Buvusi Satrijos st.

Arkikatedros st. Beje grazus kaminukas.

Ir taip pat bandomasis #584. Zygimantu g.

Arkikatedros st.

Dabar eile senbuviams:
                      #133 Sauletekio ziedas.

#877 Kalvariju g.
                      Paskutinis taisė digital; Šiandien, 19:26. Priežastis: atkurtos foto

Comment

Pridėsiu ir aš savo nuotraukas.

Mercedes Benz O520 Cito numeris 29, 11 maršrutas. 2 metus parke autobusas stovėjo sugedes, nes sugedo visiškai generatorius. Šiandien autobusas po dviejų metų stovėjimo pirmą dieną išvažiavo į gatves.

Mercedes Benz O405GN numeris 510, 53 maršrutas, Fabijoniškių žiedas.

Carrus K204 City L numeris 810, Žvėryno žiedas, 63 maršrutas.

Mercedes-Benz O405GN2 CNG numeris 913, Fabijoniškių žiedas, 24 maršrutas.

Paskutinis taisė digital; Šiandien, 19:36.

Comment

Volvo 7700A #744. Sodu g. 2011.10.18
                          Paskutinis taisė digital; Šiandien, 19:38.

Comment

Gerbiami kolegos, aš savo nuotraukas autobusu 219 Pardubice mano svetainėje apie viešojo transporto Pardubice - http://www.trolejbus.cz/citelis_cng_219.html

Sveikata George
                            išvertė "Google"

Comment

Parašė Denis_Simonov
                              Ir paskutinis yra Solaris
                              Atvaizdas
                              Ką gi, išbandžiau visus, tad pagal salono išvaizdą ir patogumą "Solaris" ir "MAN" atrodo geriausiai, "Irisbus" 3vieta, "Breda Menarini" pats blogiausias. Tik įdomu kiek skiriasi jų kainos.
                              Dear Sir,

Comment

Parašė toleranceofculture Rodyti pranešimą
                                Ką gi, išbandžiau visus, tad pagal salono išvaizdą ir patogumą "Solaris" ir "MAN" atrodo geriausiai, "Irisbus" 3vieta, "Breda Menarini" pats blogiausias. Tik įdomu kiek skiriasi jų kainos.
                                Jus beveik pataikėt Visi vairuotojai ir techninis personalas, taip pat mano.Pagal patuogumą pirmoj vietoj MAN,poto Solaris,poto kaip ir jus saket.Pagal ekonomiškumą tai pirmoj vietoj Irisbus,poto Solaris ir Breda o MAN baisiai daug sunaudoja kurą.Kainos beveik vienodos.

Tai va,dar viena nuotrauka,visi likusi autobusai kartu

Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2011.10.23, 13:42.
                                Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Pylimo gatvėje 2011 10 25:

Comment

1. Gal kasnors turit MB O405 numeris 088 autobuso reklama kurioje reklamavo Bridgestone padangas ir buvo morkinės spalvos?
                                    2. Gal turit Vilniaus autobusų parko VBK M500 autobuso nuotrauką kuris parke buvo vienintelis ir jo garažinis numeris buvo 441?

Comment

Parašė 1132 Rodyti pranešimą
                                      2. Gal turit Vilniaus autobusų parko VBK M500 autobuso nuotrauką kuris parke buvo vienintelis ir jo garažinis numeris buvo 441?
                                      441 nuotraukų nėra, bet yra 3441 www.imhd.sk

Comment

šiandien stotyje:

Karosa b741 #147 74maršrutas
                                        Daugiau mano nuotraukų >>
                                        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Kelios nuotraukos

Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2011.10.29, 19:18.
                                          Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Working...
                                          X