greičiausiai pirmą dieną po remonto linijoj Man NG312 #877 42maršrutas. Melioratorių st. Atvaizdas
Su senu pyktu vairuotoju,vieną kartą,kai aš norėjau nufotkinti autobusą,jis įšbego iš autobuso su žodžiais:"S*ka, eik čia.Sudaužysiu tau kamera ir nieko parkė neįrodysi".
Su senu pyktu vairuotoju,vieną kartą,kai aš norėjau nufotkinti autobusą,jis įšbego iš autobuso su žodžiais:"S*ka, eik čia.Sudaužysiu tau kamera ir nieko parkė neįrodysi".
-...Ir nieko parke neirodysi. Tai greiciausiai buvo kazka tai prisidirbes/padares... ;DDD
Ne,nieko nedariau,tiesiog nufotkinau autobusą O jis taip atreagavo...
rvr'ui Antakalnio žiede, autobuso vairuotojas, pamatęs, kad ateina fotografuot, išlindo ir pasakė: "Negalima fotografuot". o kai nufotkino, jis jam kumštį parodė
Bet kas jam is to rekavimo ir bandymo atbaidyt fotografuojancius zmones? Tik parodo kokia Lietuvos kultura, turistams. Aisku jei ten tokiu buvo.. Taciau taip daryti negrazu nes manau kad nereikia daug mastymo kad suprastum kad jisai nelabai draugiskai frazes sklaido.
Nesuprantu dabartiniu vairuotoju. Daug kartu esu sakes, kad fotografuoju autobusa, o ne pati vairuotoja, bet jie to nesupranta. Fotografuodamas troleibusus bent jau man tokiu problemu nekyla.
Nesuprantu dabartiniu vairuotoju. Daug kartu esu sakes, kad fotografuoju autobusa, o ne pati vairuotoja, bet jie to nesupranta. Fotografuodamas troleibusus bent jau man tokiu problemu nekyla.
kaip kažkas iš forumiečių minėjo, jog taip elgiasi vairuotojai, kurie yra "prisidirbę"
Kai kurie tiesiog teisiškai neišprusę ir galvoja, kad, kadangi autobusas yra privati nuosavybė, fotografuoti jį yra draudžiama.
neissigalvok. Yra prisidirbe,iskolioje keleivius ar pan ir dabar galvoja,kad ji nufotkinsi autobuse ir rasysi skunda pridedamas nuotrauka,kad stai sis asmuo dare ta ar ana.
Comment