Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
    savaime suprantama, kad nurašant mažus "Karosa" autobusus bus išmontuotos sėdynės taigi, ir parkas sutaupytų, ir keleiviai būtų laimingi
    Beabejo,Karosoms neilgai eksploatos.Iki rudens/žiemos karosu matyt neliks ,nežinau kaip ten susitars su licenzija eksploatavimui.
    Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
      Beabejo,Karosoms neilgai eksploatos.Iki rudens/žiemos karosu matyt neliks ,nežinau kaip ten susitars su licenzija eksploatavimui.
      čia apie mažus "Karosa" autobusus eina kalba dėl licencijos eksploatavimui?
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
        Kaip autobuse Karosa C943 padaryta
        Norėčiau pamatyti foto, kaip jis atrodo.
        Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

čia apie mažus "Karosa" autobusus eina kalba dėl licencijos eksploatavimui?
          Apie ilgus.

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
          Norėčiau pamatyti foto, kaip jis atrodo.
          http://www.autobusy.org/linky/381-6.jpg
          Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė ArtEGO Rodyti pranešimą
            Gražus švieslentės šriftas pas CITO, dinamiškai atrodo

O kodėl draudžiama KAROSŲ galines priekabos duris atidarinėti?

Nera draudzama atidarineti galiniu duru, cia ssnaiperis truputi pats prisigalvojo. Tiesiog patys vairuotojai dazniausiai ju neatidarineja,nes ilgas autobusas i stotele ivaziuoja ir sustoja kiek ''sulinkes'' ir tos durys daznai bna nematomos. Draudimo tokio nera. Tiesiog vairuotojai nenoredami jokiu problemu ju neatidarineja ir tiek.

Comment

VA norėjo ilgų autobusų su automatine greičių dėže, o Karosa tuo metu (1996-1997) galėjo pasiūlyti tik B741, t.y. 4 durų (apie B742 nesu girdėjęs). Jeigu būtų pirkę su mechanine dėže, tai turėtume priemiestinius C744 su minkštomis sėdynėmis ir mažesnės talpos. C943 tai čia greičiau pakaitalas B941.

--------Papildyta--------------

914 MB O405GN2 CNG (Antakalnio žiedas) ko gero taip ir važinės tik 17 maršrutu:

565 MAN NG312 (Stotis) vėl važiuoja pertraukiamais grafikais:

784 (rezervas) Volvo 7700 (Birelių žiedas) prieš paskutinį reisą į Ateities g.:

Paskutinis taisė Mettal; 2011.08.19, 11:11. Priežastis: Pridėtos nuotraukos
              Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                Aš įlipčiau ir išlipčiau per jas. Nes kai jų neatidaro, tada tenka brautis prie 2-ujų durų.
                Šiaip tai iš tiesų yra nesaugu yra atidarinėti galines duris, nes vairuotojai paprasčiausiai nemato, kas gale vyksta ir gali netyčia prispausti kokį keleivį.
                Geriau jau priekines duris atidarinėtų, o ne sėdėtų užsidaręs savo kabinoje.
                Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                Marsrutai.lt tinklaraštis!
                SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                  Šiaip tai iš tiesų yra nesaugu yra atidarinėti galines duris, nes vairuotojai paprasčiausiai nemato, kas gale vyksta ir gali netyčia prispausti kokį keleivį.
                  Geriau jau priekines duris atidarinėtų, o ne sėdėtų užsidaręs savo kabinoje.
                  man įdomu būtų sužinoti, kodėl "Škoda 15tr" troleibusuose atidaro ketvirtąsias duris, nors tikimybė prispausti žmogų yra tokia pati, kaip ir autobuse "Karosa"?

Comment

Neoplan N4021/3 numeris 275, Stotis, Seinų gatvė, 54 maršrutas.

MAN NG312 numeris 565, Geležinkelio gatvė, Stotis, 16 maršrutas.

Comment

Parašė 1132 Rodyti pranešimą
                      Neoplan N4021/3 numeris 275, Stotis, Seinų gatvė, 54 maršrutas.

Atvaizdas

Atvaizdas

MAN NG312 numeris 565, Geležinkelio gatvė, Stotis, 16 maršrutas.

Atvaizdas
                      greičiausiai "Neoplan" dirbo žemagrindžio grafiku [pavadavo #514]

Comment

greičiausiai "Neoplan" dirbo žemagrindžio grafiku [pavadavo #514]
                        Kodėl būtent pavadavo? Dirbo žemagrindžių grafikų pagal savo darbo grafiką ir viskas, o 514 kitu maršrutu gal dirbo, arba vairuotojas atostogauja. O šeip nuo Rugsėjo 275 grįš į savo 7 maršrutą.

Comment

Parašė 1132 Rodyti pranešimą
                          Kodėl būtent pavadavo? Dirbo žemagrindžių grafikų pagal savo darbo grafiką ir viskas, o 514 kitu maršrutu gal dirbo, arba vairuotojas atostogauja. O šeip nuo Rugsėjo 275 grįš į savo 7 maršrutą.
                          vieną kartą neseniai #514 dirbo 5maršrute.
                          Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.08.19, 22:51.

Comment

Šiandienos kelios nuotraukos.

Mercedes-Benz O405GN2 CNG numeris 915, Rokantiškės, 37 maršrutas.

MAN NG232 CNG numeris 876, Stotis, Šv. Stepono gatvė, 42 maršrutas.

Comment

Pagaliau 884 „prikeltas“ - šiandien dirbo 5 maršrutu, žemagrindžio grafiku.
                              Galinė stotelė Pašilaičiai:

Ukmergės gatvė:

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                Pagaliau 884 „prikeltas“ - šiandien dirbo 5 maršrutu, žemagrindžio grafiku.
                                Galinė stotelė Pašilaičiai:

Atvaizdas

Ukmergės gatvė:

Atvaizdas
                                O čia jau geros, netgi puikios naujienos. matyt išleido į liniją o per pertrauką atvažiavo į parką, kad jeigu kas kažką paremontuoti ar prisukti, arba pakeisti.
                                Paskutinis taisė 1132; 2011.08.24, 19:34.

Comment

rodos bamperis biški buvo užkabintas, kad naujas lopinys uždėtas

Comment

027 MB O520 Cito, Liubarto „siūbuojantis“ tiltas, 11 maršrutas. Panašu, kad 026 vėl ramsto patvorius - kiek bandau jį sugauti 11 maršrute - jo vis nėra.

883 MAN NG313 CNG, Kalvarijų gatvė / Ozo gatvė, 53 maršrutas

Comment

MB O405GN2 CNG, 913, Savanorių pr. (ties Vaduvos st.), 24 maršrutas

Hess/MB O405, 087, Savanorių pr. (ties Vaduvos st.), 8 maršrutas

---papildyta 18 val.----

MB O405 652 ir Volvo 7700 789, 10 maršrutas, Maironio gatvė

Jei neklystu, būtent šiandien 11 maršrute debiutavo 2 VanHool A508, perdažyti į VA spalvas:

visiškai nežemagrindis 067, Bazilijonų gatvė

066, įvažiavimas į Užupį (tiltas per Vilnią).

Paskutinis taisė Mettal; 2011.08.31, 18:27.

Comment

MAN NG313 CNG, 885, Laisvės prospektas, 55A maršrutas

Saffle 2000/Volvo B10BLE-59 CNG, 828, Naujaneriai, 35A maršrutas. Labai siauros ten gatvelės Balsiuose ir dar labiau ištęstas grafikas...

Comment

Šiektiek senesnės nuotraukos,

Mercedes Benz O405G numeris 529, 45 maršrutas, Studentų miestelis.

Saffle autobusas numeris 841, Stotis Seinų gatvė, 13 maršrutas

Rezervinis UAB "Centvalis" autobusas MAN, dažniausiai dirba užsakymuose, arba dirba rezerve 062 maršrutu vietoi kokio nors sugedusio autobuso, šiuo metu jisai dirba vietoi MB O405N ARF 481 autobuso, Stotis, 062 maršrutas

Paskutinis taisė Mettal; 2015.07.13, 12:05.

Comment

Working...
                                          X