Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė rvr Rodyti pranešimą
    Kiek pamenu anksciau Mercedes Benz O 405G #480 dirbo tik 29-ajame marsrute. Tada dar, net svieslentes neturejo.
    Nuo rudens 480 grįš į savo 29 maršrutą, nes vasara nėra piko valandomis dirbančio grafiko 29 maršrute, užtat 480 vasarai dirba kituose maršrutuose.

Comment

Šiandienos nuotraukos.

Volvo 7700 numeris 784, 23 maršrutas

Mercedes Benz O405GN2 numeris 915, 19 maršrutas

Volvo 7700 numeris 764, pastoviai dirbanti 41 maršrutu visomis dienomis.

Comment

atgaivinsiu temą

"Volvo 7700" #746 19maršrute.
        Paskutinis taisė Eimantas; 2011.08.13, 19:38.
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Siūlyčiau daugiau dėmesio skirti nuotraukų kokybei ir nedėti nuotraukų su nukapotais kraštais.
          GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Mercedes Benz O 405GN2 CNG #914. Antakalnio ziedas. 2011.08.08

Comment

vakar dienos nuotraukos
              "Man NG272" #426 44maršrutas. važiavo su lentelėm, nes neveikė švieslentė

"Volvo 7700" #771 53maršrutas. greitai vairuotojai moka apsikeisti vidury maršruto

"Volvo 7700" #747 43maršrutas.

"MB 0405GN" #058 46maršrutas. man atrodo, ar apie 14valandą važinėja mažiukai autobusai šiuo maršrutu?

nekokios kokybės nuotrauka. "Karosa B841" #231 47maršrutas. pasenusi informacija švieslentėje švieslentėje rašo, kad po Pedagoginio sekanti Stumbrų stotelė

"Volvo 7700" #770 47maršrutas

greičiausiai neseniai po poros metų pertraukos į gatves išvažiavęs "MB Cito" #027 11maršrutas. fotografuota pro autobuso langą, tad atsiprašau už kokybę

Stotis. visus metus 41maršrute dirbantis "Volvo 7700" #764

"Man NG313" CNG #881 53maršrutas

fotografavau tam, kad matytumėt, jog vienas vairuotojas sąmoningai atidarinėja ketvirtas duris, kas griežtai yra draudžiama. "Karosa B741" #145 16maršrutas.

tai tiek šiam kartui

Comment

Gražus švieslentės šriftas pas CITO, dinamiškai atrodo

O kodėl draudžiama KAROSŲ galines priekabos duris atidarinėti?

Comment

Parašė ArtEGO Rodyti pranešimą
                  Gražus švieslentės šriftas pas CITO, dinamiškai atrodo

O kodėl draudžiama KAROSŲ galines priekabos duris atidarinėti?
                  na, biški į šoną pasviro informacija švieslentėje, nes fotografavau pro važiuojančio autobuso langą

nes vairuotojas sunkiai mato ketvirtas duris, gali ir keleivį prispaust [ypač senutę]. "Karosa B941" #399 užrakintos ketvirtos durys ženkliukas dar paaiškina, kad lipti draudžiama

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                    vakar dienos nuotraukos
                    "Man NG272" #426 44maršrutas. važiavo su lentelėm, nes neveikė švieslentė
                    Atvaizdas

"Volvo 7700" #771 53maršrutas. greitai vairuotojai moka apsikeisti vidury maršruto
                    Atvaizdas

"Volvo 7700" #747 43maršrutas.
                    Atvaizdas

"MB 0405GN" #058 46maršrutas. man atrodo, ar apie 14valandą važinėja mažiukai autobusai šiuo maršrutu?
                    Atvaizdas

nekokios kokybės nuotrauka. "Karosa B841" #231 47maršrutas. pasenusi informacija švieslentėje švieslentėje rašo, kad po Pedagoginio sekanti Stumbrų stotelė
                    Atvaizdas

"Volvo 7700" #770 47maršrutas
                    Atvaizdas

greičiausiai neseniai po poros metų pertraukos į gatves išvažiavęs "MB Cito" #027 11maršrutas. fotografuota pro autobuso langą, tad atsiprašau už kokybę
                    Atvaizdas

Stotis. visus metus 41maršrute dirbantis "Volvo 7700" #764
                    Atvaizdas

"Man NG313" CNG #881 53maršrutas
                    Atvaizdas

fotografavau tam, kad matytumėt, jog vienas vairuotojas sąmoningai atidarinėja ketvirtas duris, kas griežtai yra draudžiama. "Karosa B741" #145 16maršrutas.
                    Atvaizdas

tai tiek šiam kartui
                    Tai gerai, kad atidarinėja paskutines duris. Nes visi turi įlipti /išlipti per visas duris. Jeigu autobuse yra 4-rios duris tai per jas ir reikia įlipti/išlipti.
                    Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

027 Cito visada važinėjo ir nebuvo ten jokių prastovų. 46 maršrutu darbo dienomis važiuoja tik ilgi autobusai. Galines duris Karosose nėra draudžiama atidarinėti - tiesiog dėl keleivių saugumo jos nėra atidaromos (arba išvis atjungtos).
                      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                        Tai gerai, kad atidarinėja paskutines duris. Nes visi turi įlipti /išlipti per visas duris. Jeigu autobuse yra 4-rios duris tai per jas ir reikia įlipti/išlipti.
                        bet keista: per ketvirtas duris nieks neįlipinėjo

Comment

bet keista: per ketvirtas duris nieks neįlipinėjo
                          Aš įlipčiau ir išlipčiau per jas. Nes kai jų neatidaro, tada tenka brautis prie 2-ujų durų.

Comment

Aš įlipčiau ir išlipčiau per jas. Nes kai jų neatidaro, tada tenka brautis prie 2-ujų durų.
                            gal prie trečiųjų? galima pasinaudot puikia proga padaryti daugiau sėdimų vietų autobusuose "Karosa" ketvirtąsias duris užvirint ir papildomai 2sėdynes primontuot

Comment

gal prie trečiųjų? galima pasinaudot puikia proga padaryti daugiau sėdimų vietų autobusuose "Karosa" ketvirtąsias duris užvirint ir papildomai 2 sėdynes primontuot
                              Dažnai neatidaro ir trečiųjų durų Karosa autobusuose važiuojant link Pagubės, net stovint keleiviui prie jų. Ir man tokia mintis buvo atėjusi, kad vietoje nenaudojamų durų padaryti papildomų sedėjimo vietų.

Comment

gal prie trečiųjų? galima pasinaudot puikia proga padaryti daugiau sėdimų vietų autobusuose "Karosa" ketvirtąsias duris užvirint ir papildomai 2sėdynes primontuot
                                Kaip autobuse Karosa C943 padaryta
                                Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Dažnai neatidaro ir trečiųjų durų Karosa autobusuose važiuojant link Pagubės, net stovint keleiviui prie jų. Ir man tokia mintis buvo atėjusi, kad vietoje nenaudojamų durų padaryti papildomų sedėjimo vietų.
                                  savaime suprantama, kad nurašant mažus "Karosa" autobusus bus išmontuotos sėdynės taigi, ir parkas sutaupytų, ir keleiviai būtų laimingi

Comment

savaime suprantama, kad nurašant mažus "Karosa" autobusus bus išmontuotos sėdynės taigi, ir parkas sutaupytų, ir keleiviai būtų laimingi
                                    Beabejo,Karosoms neilgai eksploatos.Iki rudens/žiemos karosu matyt neliks ,nežinau kaip ten susitars su licenzija eksploatavimui.

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                                      Beabejo,Karosoms neilgai eksploatos.Iki rudens/žiemos karosu matyt neliks ,nežinau kaip ten susitars su licenzija eksploatavimui.
                                      čia apie mažus "Karosa" autobusus eina kalba dėl licencijos eksploatavimui?

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                                        Kaip autobuse Karosa C943 padaryta
                                        Norėčiau pamatyti foto, kaip jis atrodo.

Comment

čia apie mažus "Karosa" autobusus eina kalba dėl licencijos eksploatavimui?
                                          Apie ilgus.

Norėčiau pamatyti foto, kaip jis atrodo.
                                          http://www.autobusy.org/linky/381-6.jpg

Comment

Working...
                                          X