Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

MAN NG312, Stotis, 53 maršrutas.

Kiti "įdomesni" autobusai šiandien dirbo taip pat neįprastais maršrutais: 915 buvo 31, o 912 - 53-as pertraukiamas.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Keletas mano nuotraukų iš kolekcijos.

Säffle 5000 numeris 863 Fabijoniškių žiedas, 56 maršrutas

Heuliez GX417 CNG numeris 871, Stotis, 19 maršrutas

Jeigu prisimenat buvo toks bandomasis autobusas pavadinimu Solaris Urbino 12 CNG numeris 581, 10 maršrutas

Nuo 2009 metų nevažiuojantis firmos "Centvalis" dirbes 062 maršrutu autobusas MAN SL200, Justiniškių gatvė

Autobusas Säffle nežinau kiek laiko stovi, bet matosi kad ilgai. Naudojamas kaip sandėlys

Paskutinis taisė Mettal; 2015.07.13, 12:10.

Comment

MAN SUE 242, FEV 023, 05 maršrutas, Ateities gatvė

Horten/DAF MB200, 6076, Ateities gatvė

MB Sprinter 315CDI, 8, Oro uosto ekspresas, Panerių g. Važiavo 1 žmogus (reisas 14:00 iš oro uosto)

Volvo 7700, 726, 31 maršrutas, Švarioji gatvė (jau šiek tiek išplatėjusi, ties stotele Pavilnys). Trumpas autobusas Švariosios ir J. Kolaso gatvių kampe pasuka, bet ir tai ne ypatingai laisvai - video gretimoje temoje. P.S. kaip bebūtų keista, tuo pačiu nepasikeitusiu eismo grafiku važiuoja trumpi autobusai ir jie nėra sausakimši.

Paskutinis taisė Mettal; 2011.08.01, 20:46.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
          MAN SUE 242, FEV 023, 05 maršrutas, Ateities gatvė

Atvaizdas

Horten/DAF MB200, 6076, Ateities gatvė

Atvaizdas

MB Sprinter 315CDI, 8, Oro uosto ekspresas, Panerių g. Važiavo 1 žmogus (reisas 14:00 iš oro uosto)

Atvaizdas

Atvaizdas

Volvo 7700, 726, 31 maršrutas, Švarioji gatvė (jau šiek tiek išplatėjusi, ties stotele Pavilnys). Trumpas autobusas Švariosios ir J. Kolaso gatvių kampe pasuka, bet ir tai ne ypatingai laisvai - video gretimoje temoje. P.S. kaip bebūtų keista, tuo pačiu nepasikeitusiu eismo grafiku važiuoja trumpi autobusai ir jie nėra sausakimši.

Atvaizdas
          na, reiks pasižiūrėt, kas piko metu dėsis šiame maršrute jei viskas normaliai bus, tai gal kitą vasarą visomis dienomis važinės mažiukai autobusai

edit: pagaliau autobusas "Volvo 7700" #760 turi pilną reklamą.
          Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.08.01, 22:00.
          Daugiau mano nuotraukų >>
          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Atvaizdas

Atvaizdas
            Kažin kodėl raudona lenta? Juk ne tarptautinis reisas.
            www.autobusas.4l.lt +
            www.facebook.com/Autobusas4l

Comment

Retas atvejis. Šiandien 19 maršrutu dirba Neoplan N4021/3 numeris 276, Salininkų žiedas

Paskutinis taisė 1132; 2011.08.02, 21:31.

Comment

Parašė Lincas Rodyti pranešimą
                Kažin kodėl raudona lenta? Juk ne tarptautinis reisas.
                Gal todėl, kad ekspresas? Nors šiaip greičiausiai padarė lentelę nesivadovaudami jokia logika.

Comment

Parašė 1132 Rodyti pranešimą
                  Retas atvejis. Šiandien 19 maršrutu dirba Neoplan N4021/3 numeris 276, Salininkų žiedas

Atvaizdas

Atvaizdas
                  tikrai, kad retas šiandien Neoplan #277 dirbo 47maršrute, o MB 0405GN CNG #915 dirbo 16maršrute

Comment

Nepykit už nuotrauką, bet negalėjau nenufotografuoti ir nespėjau laiku nuspausti mygtuką jog nufotografuotu.
                    Po dviejų metų stovėjimo Vilniaus autobusų parke į gatves vėl išvažiavo autobusas Mercedes-Benz O520 Cito numeris 026, 11 maršrutas, Pylimo gatvėje.

Mercedes Benz O405G numeris 482, 54 maršrutas, Seinų gatvėje, Stotyje.

Comment

Gera tvarka ten parke, du metus naują autobusą pūdyti.
                      GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
                        Gera tvarka ten parke, du metus naują autobusą pūdyti.
                        Dar stovi nuo 2009 metų vasario mėnesio Mercedes Benz O520 Cito autobusas numeris 029. Generatorius sulužo, ir nežinia ji nurašys ar remontuos. Ir Cito 031 sugedes jau nežinau kiek laiko, žiemą atrodo mačiau jį, tai stovi prie Gariūnų esančiame Mercedes servise, nes parke jei nespėja remontuoti, tai į servisą siunčia. Bet ir servise jau 031 ilgai stovi.
                        Paskutinis taisė 1132; 2011.08.03, 19:28. Priežastis: Teksto koregavimas

Comment

Dar stovi nuo 2009 metų vasario mėnesio Mercedes Benz O520 Cito autobusas numeris 029. Generatorius sulužo, ir nežinia ji nurašys ar remontuos. Ir Cito 031 sugedes jau nežinau kiek laiko, žiemą atrodo mačiau jį, tai stovi prie Gariūnų esančiame Mercedes servise, nes parke jei nespėja remontuoti, tai į servisą siunčia. Bet ir servise jau 031 ilgai stovi.
                          argi 029 stovi sugedęs parke? man rodos, kad jis jau suremontuotas ir laimingas važinėja toliau 026 jau senokai važinėja - dar netgi į jį buvo lipama tik pro priekį dėl 031, tai man atrodo, kad jis bus "detalių donoras" šiems autobusams - 026, 027, 028
                          Nepykit už nuotrauką, bet negalėjau nenufotografuoti ir nespėjau laiku nuspausti mygtuką jog nufotografuotu.
                          Po dviejų metų stovėjimo Vilniaus autobusų parke į gatves vėl išvažiavo autobusas Mercedes-Benz O520 Cito numeris 026, 11 maršrutas, Pylimo gatvėje.

Atvaizdas

Mercedes Benz O405G numeris 482, 54 maršrutas, Seinų gatvėje, Stotyje.

Atvaizdas

Atvaizdas
                          1. vakar būtent šis autobusas pakeitė pavakary sugedusį "Volvo 7700" #770
                          2. ar man pasirodė, ar rimtai pas jį priekyje įmontuota švieslentė iš "Karosa B732" autobuso?

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                            argi 029 stovi sugedęs parke? man rodos, kad jis jau suremontuotas ir laimingas važinėja toliau 026 jau senokai važinėja - dar netgi į jį buvo lipama tik pro priekį dėl 031, tai man atrodo, kad jis bus "detalių donoras" šiems autobusams - 026, 027, 028
                            Taip, stovi. 029 jau nuo kokių 2007 metų turi labai rimtų problemų ir į maršrutus išvažiuodavo labai trumpam laikui. Kažkuriuo momentu jį vos ne nurašė, todėl buvo įsigytas 031, tačiau kažkodėl vėl prikėlė. Pavažinėjo jis neilgai ir kartu su 026 (jam neįsijunginėjo pavaros) draugiškai prieš 2 metus atsistojo į patvorį. 026 dabar prikėlė (kažkur nuo liepos pradžios turi TA, bet kažkodėl jo iki šiol net nemačiau gatvėse), o 029 kaip stovėjo taip ir stovi. Na ir detalių donoras yra 029, o ne 031. 031 - 029-ojo "brolis" gedimų prasme. Ten jo gal ir servise nesutaisys jau...

2. ar man pasirodė, ar rimtai pas jį priekyje įmontuota švieslentė iš "Karosa B732" autobuso?
                            Nepasirodė. Iš Karosa B832, B732 švieslenčių neturi.

Comment

026 šiandien dirba 11 maršrute.

Comment

Tau pasirodė. 482 neturi švieslentės iš Karosa B832, čia matyt originali 482 švieslentė, bet ji neveikia.

Comment

Taip, stovi. 029 jau nuo kokių 2007 metų turi labai rimtų problemų ir į maršrutus išvažiuodavo labai trumpam laikui. Kažkuriuo momentu jį vos ne nurašė, todėl buvo įsigytas 031, tačiau kažkodėl vėl prikėlė. Pavažinėjo jis neilgai ir kartu su 026 (jam neįsijunginėjo pavaros) draugiškai prieš 2 metus atsistojo į patvorį. 026 dabar prikėlė (kažkur nuo liepos pradžios turi TA, bet kažkodėl jo iki šiol net nemačiau gatvėse), o 029 kaip stovėjo taip ir stovi. Na ir detalių donoras yra 029, o ne 031. 031 - 029-ojo "brolis" gedimų prasme. Ten jo gal ir servise nesutaisys jau...

Nepasirodė. Iš Karosa B832, B732 švieslenčių neturi.
                                  atsiprašau, maišau autobusų "Karosa" modelius na, visiems pasitaiko
                                  Tau pasirodė. 482 neturi švieslentės iš Karosa B832, čia matyt originali 482 švieslentė, bet ji neveikia.
                                  o tai "MB 0405G" #516-#526 iš kur švieslentes gavo, a? ar jos irgi originalios?

Comment

o tai "MB 0405G" #516-#526 iš kur švieslentes gavo, a? ar jos irgi originalios?
                                    O šitie (ir dar dalis 47X-48X serijos) tai su Karosų švieslentėm.

Comment

O šitie (ir dar dalis 47X-48X serijos) tai su Karosų švieslentėm.
                                      tai dalis "MB 0405" #47x-48x serijos atkeliavo su "Karosa" švieslentėm, ar paskui parkas jas primontavo?

Comment

tai dalis "MB 0405" #47x-48x serijos atkeliavo su "Karosa" švieslentėm, ar paskui parkas jas primontavo?
                                        Parkas primontavo, iš trumpųjų Karosų (Karosa B832) išėmęs. Tik gaila, vidinių šiveslenčių neužprogramavo, nors Karosose jos kuo puikiausiai veikė.
                                        Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                                        Marsrutai.lt tinklaraštis!
                                        SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Taigi, dar kelios nuotraukos iš Pavilnio.

J.Kolaso/Švarioji gatvė, Volvo 7700, Nr. 761

J.Kolaso gatvė, Volvo 7700, Nr. 719

Švarioji gatvė, Volvo 7700, Nr. 726

Kitos nuotraukos:

Seinų gatvė, Volov 7700A, Nr. 705, 16 maršrutas

Seinų gatvė, Saffle 5000, Nr. 859, 74 maršrutas

Lukiškės (Kražių st.), Volvo 7700, Nr. 730, 22 maršrutas

Laisvės prospektas, MAN A23 NG313 CNG, Nr. 885, 55 maršrutas
                                          Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                                          Marsrutai.lt tinklaraštis!
                                          SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Working...
                                          X